na to si ako prisielromerot napísal:AKOZE OCOM? FOTOMONTAZ jak svina !!! ... mozno tych prvych 7 vozidiel je REAL?!? dalej 9 vozidiel je tazko posudit je to fakt dobre spravene no ale posledných 6 JE uplne vidiet ze te to FAKE a je to fotomontaz !
Skutocnost alebo hra?
re
re
kur.a uz ma serete s fotomontazou a inymi chu****..ami. tu mate dokaz http://modena-motorsport.de.typo3net.com/index.php?id=8
sry
sry
Re: re
Akoze klobuk dolu
posledny prispevok hovorí za vsetko na tej stránke je ta ista fotka ANO je to REAL ale ta co je v prvom prispevku ma minimalne upravene farby porovnajte si tie fotky na prvej je viac cervenej
a mozu tam byt aj ine upravy ako odstranenie sumu z fotky atd. tak asi to spravilo svoje (teda v mojom pripade ma to troska zmiatlo!
)
--- ehm takýchto fotiek by bolo vela najdem niekde na nete troska zretusujem farby, pridam nejaky efekt ... takze podla mna mala byt v prvom prispevku pridana povodna fotka a nie upravena !
--- ehm takýchto fotiek by bolo vela najdem niekde na nete troska zretusujem farby, pridam nejaky efekt ... takze podla mna mala byt v prvom prispevku pridana povodna fotka a nie upravena !
tu mas zaroven aj odpoved !Monako2 napísal:na to si ako prisielposledných 6 JE uplne vidiet ze te to FAKE
-
metalismylife
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa: