Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
aruN
Professional
- Kontaktovať používateľa:
mno na freecku to neni ono .) urco ze tam nefunguje vsetko tak ako ma a ak chces hrat s vacsinou cechov a slovakov tak-->DTNuSuey napísal:prave rozmyslam nad par vecami
a) CI sa mi oplati hrat na offiku - ci mi nestaci hrat na free servri
b) ci mam hrat na Drak Thule alebo na inom realme radsej
zatial tolko
zo začiatku máš jeden level aj za zabitie jedneho moba. to ide rychlo par levelopv. potom sa oplati questovat, za quest priblizne na svoj level ziskas dost XP na level up... a načo je to dobre? no nikomu by som neiodporúčal na takomto serveri začínať, najprv sa naučte hrat na blizzlike, lebo vidieť rogua lvl 70 čo nevie, že môže mať dake poisony alebo kohokolvek lvl 70, co sa pyta co su to talentry...no comment...tomek00 napísal:nooo tak to je vela, inac by ma zaujimalo ze co je na tom fun hrat na servri ktory ma take raty, to ked objavim daku oblast som lvl 4Oo com je to??
![]()
A je to dobre pre kazdého kto chce mať rýchlo lvl 70, nechce stracat mnozstvo casu expenim, a potom môže hrať PvP, chodiť na bossov...
presne to zodpoveda serveru unnamedtomek00 napísal:chalani poznate daky slovensky alebo aj zahranicny server kde su vyssie raty? tym myslim dako 4x a viac... nie funnybolo by dobre keby tam aj niekto hra a da sa tam niekoho stretnut
samozrejme neofic. diky
Kód: Vybrať všetko
www.unnamed-wow.com-
Lord PROXI
King
mohol by mi niekto poradit ake talenty su naj pre Huntera ?
zatial ich mam takto:
http://www.wowhead.com/?talent=cZEoVRVzuo
len sa mi dako nelubia
idem do marksmanship takze daco z toho, pripadne potom daco este mimo, nechcem blbosti z tadial
zatial ich mam takto:
len sa mi dako nelubia
idem do marksmanship takze daco z toho, pripadne potom daco este mimo, nechcem blbosti z tadial
-
aruN
Professional
ked som hral huntra tak BM spec,je to dobre do pvp aj na expenie-->http://www.worldofwarcraft.com/info/cla ... 0000000000Lord PROXI napísal:mohol by mi niekto poradit ake talenty su naj pre Huntera ?
zatial ich mam takto:
len sa mi dako nelubia![]()
no vybrat si musis sam
-
R1k1nko
Darca
cafte s kamosom sme sa rozhodli ze ideme " WOWkovat " mam par otazok : 1.) treba uz aj ten novy patch ?
2.) najdu sa aj serveri ktore este nehraju na tom patchu a je ich tam dost
3.) hladam nejake Tip top SVK/CZ server ( ak mozte postnitemi taky univerzalny ... )
4.) mame posledny patch tento dufam ze staci :
edit
takze hrame hraci su...
ale vidim ze sa mam co ucit je tam vela veci co neviem a neviem preco to tak je takze asi zacnem citat manual
2.) najdu sa aj serveri ktore este nehraju na tom patchu a je ich tam dost
3.) hladam nejake Tip top SVK/CZ server ( ak mozte postnitemi taky univerzalny ... )
4.) mame posledny patch tento dufam ze staci :
WoW-2126803-to-2136898-enUS-patchedit
takze hrame hraci su...
ale vidim ze sa mam co ucit je tam vela veci co neviem a neviem preco to tak je takze asi zacnem citat manual
kazdopadne si nainstaluj BC a az ked to budes mat tak potom patchuj, ked budes mat verziu 2.1.3 tak sa mozes napojit na Tip Top server v SK a CZ (teda aspon podla mna, hra tam veeeela hracov...) ktoreho stranka jeR1k1nko napísal:pred 10 min som si stiahol BC mam to teraz normalne nainstaloat ?a mozem hrat tam kde som hral do teraz ?
alebo treba odznova vsetko popačovat... ?
www.onlinegamers.cz/worldofwarcraftpredtym ako zapnes hru prepis subor REALMLIST.WTF, tento subor obsahuje adresu servra na ktoru sa napajas, po instalacii tam mas oficialny server... stiehnes si ho na stranke servra
potom aby si mohl hrat si musis vytvorit, na servri na ktorom chces hrat, konto... to tam najdes...
... inac je s touto hrou riadna babracka, vela stastia
ak si to nainstalujes, tak si tam budes musiet davat znova patche, ale zacnes verziou 2.0.0, lebo BC ti to automaticky zmeni, neviem ci ma chapes ale hadam hej...R1k1nko napísal:tomek00 ja tam hram uz jeden den... ale az dnes som si stiahol BC tak teraz to mam iba naistalvoat ? lebo vsetko mam Povodne WOW ( 2.12. 3 patch ) aj ten real... (nieco)
potom ako si das BC sa ti zase zmeni adresa servra v realmlist.wtf na oficialny, cize si to budes musiet zase prepisat...
INAK nie je nevyhnutne si tam nahravat datadisk, iba ak by si chcel ist do casti svety kde sa da ist len s nim, inac sa to da hrat uplne bez toho... ale ked si to BC nainstalujes tak si budes musiet na stranke servra zmenit typ konta...