vaše grafické výtvory
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
-
uplink
VIP
to je sice pekne od Teba ze mas o mne taketo mienenie, ale myslim ze tomexx, bajzito a dalsi maju velmi dobre [miestami az cutting edge] napady a techniky, ktore su urcite lepsie ako tie moje, z objektivneho hladiskareno23 napísal:na uplinka nema nikto tu na fore
-
.::Dallas::.
Medium Expert
-
uplink
VIP
Presne na to som vcera myslel, ale nechcel som pisat, ked nemam co viac pozitivne napisat, nenapisem vobec. Bajzito ma dobre techniky [nadpriemerne], ale velmi zufalo kombinuje farby, len malokedy sa mu to podari. Aj co som checkoval portfolio, tak ma prace technicky velmi na urovni, ale chyba im ta zladenost.tomexx napísal:Fajn napad ak je to tvoj render.. ale farby nejdu dokpy...
K tomu rendru, nebude to asi len jeden, alebo jeden a viac krat zkopceny, alebo viacero rendrov, ktore spolu co do homogennosti moc nesedia [ten na pozadi taky velmi slaby].
nzu to mesto sa mi fakt paci akurat neviem co je to vytrcajuce z bokui-cube napísal:taky experiment. 1 verzia s linkami na pozadi, druha bez
(este mam rozne verzie s inymi efektami)
freehand, bez tabletu(to je vidiet:D) len mys, s predlohou, PS 2 a pol hodky
pripomina mi to hlaven samopalu
a druah verzia nejakeho vtaka, co predpokladam asi je...
chvilu mi to trvalo kym osm zistil co to je, ale to mesto sa mi naozaj paci, skorej ta druha verzia