Problemy s kamosom

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Problemy s kamosom

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

dufam ze takato tema tu este nie je :)

mam problem s jednym kamosom...kazdy weekend ho volam von, do baru, zabavit sa trochu..vzdy sa na nieco vyhovoriii :( minule mi povedal ze nejde lebo v telke je dobry film...tak som mu povedal ze ten film mu donesem este v ten vecer na DVD..on ze ok ale ze ho aj tak boli noha ze on nejde....jednoducho stale si nieco vymyslii...uz ma to serie...
este trochu na ujasnenie situacie: tyzden pred tym ako som ho volal von bol v kine s jednou fajn babou /akoze take babu keby mam som happy/

takato situacia sa opakuje tyzden co tyzden, nikdy nechce ist von...uz ho nahovarali aj iny spoluziaci z triedy, aj spoluziacky ale on vzdy odmietne

nerozumiem... AKO HO DOSTANEM NIEKAM VON ?????

este jedna vec: nie som ziadny fetak ani alkoholik ze by sa bal ze bude mat so mnou problemy...my sme inak velmi dobry kamosi ale nikde nechce chodit s nasou triednou partiou von !!

ak som na nieco zabudol tak sry... a prepacte za taky dlhy uvod
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Pozri ked ste takí dobrí kamoši a mate medzi sebou otvorený vzťah tak by nemal byť pre teba problem dojsť za nim a spýtať sa ho narovinu či mu niečo na tebe vadi alebo čo je príčinou že nema záujem o tvoje pozvania :)
ak však s triednou partiou nechce isť von tak to bude spôsobené asi tým, že mu niekto z tej partie leží v žalúdku alebo tým, že proste ma triedu plné zuby v škole a tak nema záujem /možno/. v každom prípade sa s nim porozprávaj a najprv zisti či nema nič proti tebe či si mu nejako nepriamo neublížil alebo tak :wink:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

J.O.S.E napísal:Pozri ked ste takí dobrí kamoši a mate medzi sebou otvorený vzťah tak by nemal byť pre teba problem dojsť za nim a spýtať sa ho narovinu či mu niečo na tebe vadi alebo čo je príčinou že nema záujem o tvoje pozvania :)
ak však s triednou partiou nechce isť von tak to bude spôsobené asi tým, že mu niekto z tej partie leží v žalúdku alebo tým, že proste ma triedu plné zuby v škole a tak nema záujem /možno/. v každom prípade sa s nim porozprávaj a najprv zisti či nema nič proti tebe či si mu nejako nepriamo neublížil alebo tak :wink:
teraz nevem ci si to spravne pochopil..
ja nie som gay :D

ale on nechce z nikym von...on je taky ze jednoducho si zmyslii ze ide von tak ide...ale to je strasne malo kedy
J.O.S.E
King
King

Re: správa

ProfionQQ napísal:teraz nevem ci si to spravne pochopil..
ja nie som gay :D

ale on nechce z nikym von...on je taky ze jednoducho si zmyslii ze ide von tak ide...ale to je strasne malo kedy
bože chlape ja som vôbec nenarážal nato že si gay, to si ty asi nepochopil ale nechajme tak :D som narážal nato že ste dobrí kamoši nie :?: tak sa ho spýtaj či mu niečo vadi na tebe kedže ho volaš von a on nechce isť či ma nato nejaký dôvod a tak :wink:
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

A s tou "fajn babou" chodi von? Lebo mozno to je vsetko kvoli nej, nepisu na icq alebo tak?
retsil
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

answ

Príspevok od používateľa retsil »

a nie je to nahodou len preto, ze ho napriklad rodicia nechcu pustat von a on sa to hanbi povedat? moznosti je vela...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

lol

na icq pisu kazdy den...ja ti poviem takto: on bol minule s tou v kine a po kine ju zaviezol hned domov...akoze nevem kto by toto spravil...sak ked idem s babou do kina tak aspon niekde ideme este sadnuut...on to jednoducho nevie...

o baby sa nezaujima ... tak uz si mysliime ze je gay ...

ale to sme vylucili lebo sak keby je gay tak so mno ide von ne??? tak ja nevem...

a ta fajn baba je naozaj fajn
Gothar
Moderátor
Moderátor

Re: lol

Príspevok od používateľa Gothar »

ProfionQQ napísal:na icq pisu kazdy den...ja ti poviem takto: on bol minule s tou v kine a po kine ju zaviezol hned domov...akoze nevem kto by toto spravil...sak ked idem s babou do kina tak aspon niekde ideme este sadnuut...on to jednoducho nevie...

ale to sme vylucili lebo sak keby je gay tak so mno ide von ne??? tak ja nevem...

To verim, ze je fajn, uvodzovky boli iba ako citacia z tvojho prispevku, nie ironia ;) Tak neviem co chalan stvara, musite ho bombardovat cez icq a sms aby isiel, on povoli, pokupite mu nejake drinky, zapaci sa mu to a bude pohoda ;)
J.O.S.E
King
King

ProfionQQ napísal:na icq pisu kazdy den...ja ti poviem takto: on bol minule s tou v kine a po kine ju zaviezol hned domov...akoze nevem kto by toto spravil...sak ked idem s babou do kina tak aspon niekde ideme este sadnuut...on to jednoducho nevie...

tak potom ako písal retsil - že asi bude mať stanovený čas kedy ma byť doma a hanbí sa to povedať
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:tak potom ako písal GothaR - že asi bude mať stanovený čas kedy ma byť doma a hanbí sa to povedať
nee to urcite ne...ja mam 18 a on tiez...do skoly chodi kazdy den autom..on ma dobrych rodicov v tom to nie je..

to viem lebo ked bol naposledy na disco tak bol do rana do 4

ja uz ozaj nevem ako ho vytiahnut z domu od toho jeho debilneho pocitaca
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

omg

nemohla by to byt nejaka fobia zo spolocnosti???
J.O.S.E
King
King

ProfionQQ napísal:nee to urcite ne...ja mam 18 a on tiez...do skoly chodi kazdy den autom..on ma dobrych rodicov v tom to nie je..

to viem lebo ked bol naposledy na disco tak bol do rana do 4

ja uz ozaj nevem ako ho vytiahnut z domu od toho jeho debilneho pocitaca
tak teraz ked si spomenul počítač ma napada či nie je náhodu závisli na počítači a nemôže bez neho vydržať

btw. a možno je taký čudak od narodenia ved takí ľudia existujú nebol by prvým ani posledným, nie :?: stráni sa všetkého a nestara sa do ničoho a to vyžaduje aj od okolia nie :?:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

btw

ja uz naozaj neviem...ako pocitac mam rad aj ja ale tak niekde je hranica !!!
J.O.S.E
King
King

Re: btw

ProfionQQ napísal:ja uz naozaj neviem...ako pocitac mam rad aj ja ale tak niekde je hranica !!!
nie je príliš tichy :?: ak hej tak potom možno ma nejakú traumu z detstva alebo niečo o čom nechce a ani nebude len tak s niekym hovoriť
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

vdaka

dakujem za nazory, ked vas este nieco napadne tak napiste
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

J.O.S.E napísal:btw. a možno je taký čudak od narodenia ved takí ľudia existujú nebol by prvým ani posledným, nie :?: stráni sa všetkého a nestara sa do ničoho a to vyžaduje aj od okolia nie :?:
Ja som tiez taky. Par ludi ma kvoli tomuto nema rado, ale co, svet sa nezruti a zivot ide dalej :wink:
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Máme v triede takého istého. Voláme ho všade s nami, no on nikam nejde. Buď ho desne bolí hlava, alebo jeho teta oslavuje 50ku (tri krát po sebe :D ), alebo proste neberie telefón.
Tak sme sa ho narovinu spýtali, že prečo sa vykecáva, keď nám je všetkým jasné, že nehovorí pravdu. Tak povedal, že rodičia ho nechcú púšťať, pokiaľ nemá 18. To sme jasneže rešpektovali a zobrali sme to ako fakt. neskôr, keď však už 18 mal, začalo sa to všetko opakovať odznova. Tak sme sa ho už fakt seriózne spýtali, až z neho vypadlo, že sa mu jednoducho nechce! On radšej sedí doma a hrá WoWm ako by sa šiel von baviť. Inak v škole super chalan vtipný spoločenský, všetko, iba teda von nechodí....
ProfionQQ napísal:nemohla by to byt nejaka fobia zo spolocnosti???
Neboj, asociál hádam nie je :wink:
Famine
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Famine »

No mat takých kamošou a spolužiakov čo by ma niekam volali čo by som a to dal;-) Mna málokto vola, väčšinou musím vytvárať iniciatívu ja. Mam kamoša, ale s ním môžem isť von iba do ôsmej, ked som ho volal do kina tak ho bud nezaujal film alebo sa neako vyhovorí. Aj som ho volal na klubove koncerty ale zase si našiel vyhovorku. A ked pozriem na pokeci tak tam je do takej desiatej. Ako keby sa vysieranie na kamarátov bolo v móde či čo :roll: V poslednej dobe ma týmto velmi serie :evil: A furt sa mi stažoval že je nuda, a čo kur*a robí preto aby ju zahnal :evil: budem sa s nim musiet porozpravat o tomto ako to riešiť medzi štyrmi očami lebo vyše mesiaca sme sa poriadne nevideli
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dakujem

jin napísal:Máme v triede takého istého. Voláme ho všade s nami, no on nikam nejde. Buď ho desne bolí hlava, alebo jeho teta oslavuje 50ku (tri krát po sebe :D ), alebo proste neberie telefón.
Tak sme sa ho narovinu spýtali, že prečo sa vykecáva, keď nám je všetkým jasné, že nehovorí pravdu. Tak povedal, že rodičia ho nechcú púšťať, pokiaľ nemá 18. To sme jasneže rešpektovali a zobrali sme to ako fakt. neskôr, keď však už 18 mal, začalo sa to všetko opakovať odznova. Tak sme sa ho už fakt seriózne spýtali, až z neho vypadlo, že sa mu jednoducho nechce! On radšej sedí doma a hrá WoWm ako by sa šiel von baviť. Inak v škole super chalan vtipný spoločenský, všetko, iba teda von nechodí....Neboj, asociál hádam nie je :wink:
asi to bude takyto pripad jedine s tym rozdielom ze on nehrava WOW ale CS :D ale to je asi jedno ...tu ide o princip

rozpraval som s nim podla vasich rad...na rovinu som sa ho spytal preco nechce chodit s nami von... on mi napisal toto:

lol šak som ten film pozerať chcel, tak som preto nešiel

potom som mu napisal toto:

povec mi ze naozaj je pravda ze si nesiel kvoli filmu von
toto je naozaj pravda?
alebo je tam iny dovod?
ked nechces tak mi ho nehovor.
ale je toto pravda ze kvoli filmu?

on mi na to jednoducho napisal: jj

on sa o tom ani nechce rozpravat...boha mu
p4ra
Redeemer
Redeemer