Poradte nejake dobre punk kapely

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Wolf sa neuraz, ale to nema s punkom absolutne nic spolocne :) To mozes dat vedla Avril a bude to ok. To, ze sa ti paci ti neberiem, je to v pohode, ale punk to nie je.

Ja by som ti odporucitl Malomocnost prazdnoty, skvela ceska kapelka, Slobodna europa, ale toto nove uz nie, to mi pripada dako zufalo. Zahranicne napr. Vice Squad, Sham69 a dalsie co ti uz tu radili.

Edit: Nevie niekto od akej kapely bola skladba, v ktorej sa "spievalo" v refrene : Vyser si oko, hazle, vyser oko, hazle . Revali to tam az takym hlasom, pisklavym. Mozno aj Malomocnost, no uz som to strasne davno nepocul a vsetko to mam na paskach a neni na com pustit.
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

punk moc nepocuvam ale ked tak Rise Against :wink:
hmm sum 41 je kombinacia metalu? mne to nepripada
Steju
King
King

Príspevok od používateľa Steju »

pato83 napísal:Wolf sa neuraz, ale to nema s punkom absolutne nic spolocne :) To mozes dat vedla Avril a bude to ok. To, ze sa ti paci ti neberiem, je to v pohode, ale punk to nie je.
ale on spomínal že môže byť aj punk rock a pop punk čo sum 41 celkom je. ale metal ? :roll: :wink:
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Steju napísal:ale on spomínal že môže byť aj punk rock a pop punk čo sum 41 celkom je. ale metal ? :roll: :wink:
Sleduj keď už niekto tituloval Prodigy ako metalovú skupinu tak už je jedno :)
//a ohladne sum41 si myslím že Chuck je ich najslabší album
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Ali-G napísal:tak co je pre teba punk.... blink tokio hote, alebo azda ine kafe....
konflik je jedna zo slovenskych punk-rockovych legiend....
Lamo ked kuknes ake som napisal kapely tak sand pochnapas :wink: Legenda heh LA,Extip to su legendy Sk punku a nie Konflikt.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ano extip je dobra klasika :) hehe no sum41 urcite nie je punk+metal. kazdopadne sa mi aj ich styl paci. velmi vhodne do auta, na party, na podmaz pri akciach :) a este, ze pato83 pripomenul legendu sham69. tato kapela fakt stoji za to. dokonca hrali aj na punk islande. kvoli nim som tam aj chcel ist.
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Rage against the machine -ti su dobri
Blink- starsie albumy
Zebrahead
relient K
jimmy eat world

a este Audioslave /neni sice punk ale musel som ho sem dat :D /
Robbie42
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa Robbie42 »

Tiez mám rád staršie albumy Blinku (hlavne Dude Ranch), ale Relient K ? Ma oprav ak sa mýlim, ale nie je to kresťanská rocková kapela? :) :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

slovneske: davova psychoza,odpad,naco nazov,extip teraz posledne hospital bukra ale velmi som naviazany aj na Zonu A a tiez z OI mam rad rozpor a zeleznu kolonu
zahranicne: MISFITS,adicts,clash.los fastidios mam rad ale aj ramones su v pohode,skus aj SKA-P to ej skapunk ale tiez super.
je toho vela.na stranke si punkuj.com si daco najdi a stiahni,mas tam toho vela.
//ak mi premazu t stranku tak napis SS
fikotek
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa fikotek »

Toy Dolls - PunkRock 80.leta :) proste parada
RomanB
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RomanB »

No ja mam rad Wednesday 13 alebo Murderdolls :) taka fajna odreagovacka.
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

Mna zaujali hlavne Ramones, a paradny su aj The Adicts v pohode su aj Sex Pistols. Z novsej vlny ma zaujal aj Rancid (kt. odpalil vlnu pop punku alebo melodickeho ci jak to nazvat :) ) Z pop punku jednoznacna na first place u mna je Sum 41 neni o com :) (vid avatar) Kazdy album ma nieco doseba, lubi sa mi odlisnost albumov (napr Chuck boli paradnae HC prvky) za najslabsi album povazujem UH i ked nieje zly ale je najslabsi. Potom Blinkaci boli paradni (Cashire Cat) a potom mozno take viac popovejsie zalezitosti typu Good CHarlotte (kvalita u nich zo stupajucim albumom klesa) .
Maximalne odporucam Rise Against co je jedna genialna kapela...taky hc punk.. neviem sa dockat na taste of chaos az ich uvidim live:P
Z doma u mna dominuje Konflikt (najlepsi album Taki sme) maju strasne genialne texty... aj sapere aude proste texty paradne. Dalej zo sk sceny mam fpc o tu sa moc nezaujimam ani neviem preco :)

/hem este som zabudol na NOFX tiez kvalitka odporucam :)
/ a Misfits :P

/STEJU k tomu obalu ... Vsimol som si ze mas taky avatar... mam bod :D ?
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

No byť Tebou tak začnem tými The Adicts... Mňam mňam
// presne adicts je pre soplákov... jj, každý máme svoj názor Ty 100% starý človek :lol:
jurdzi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re:

Príspevok od používateľa jurdzi »

Robbie42 napísal:Tiez mám rád staršie albumy Blinku (hlavne Dude Ranch), ale Relient K ? Ma oprav ak sa mýlim, ale nie je to kresťanská rocková kapela? :) :)
:D:D:D no to neviem, pocuvam to mozno tak tri dni a celkom mi to paslo :) a co sa tyka toho blinku tiez som od Dude ranchu a este lajfka The Mark,Tom and Travis Show je pecka :smt035
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Urcite Ramones,Slobodna Europa,Editor,Vysoke napeti,Bad religion... Najviac sa mi paci asi slobodna a vysoke napeti
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

jednoznacne jeden z najlepsich albumov je pre mna Davova Psychoza- Antropofobia! K tomu albumu som sa dnes opat dostal po strasne dlhej dobe(pocuval som to ked som bol zasran(asi tak 6 rokov som mal-vtedy som textom moc nechapal)..dnes som ho po dlhej case nasiel(kvoli pesnicke Tiesnove volanie)a po opatovnom vypocuti musim povedat, ze pre mna je to jeden z najhodnotnejsich albumov...hitovka za hitovkou, skvele texty, super muzika..odporucam!
inac este Adicts, Slobodka, Bad religion...to su mocne kapely :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

RomanB napísal:No ja mam rad Wednesday 13 alebo Murderdolls :) taka fajna odreagovacka.
sak to je emo jak svina..

pozri este Horsku chatu alebo cesky pop punk the fialky, punk flojd
Napísať odpoveď