Kamoska alebo Frajerka ?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
SSemteXX
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Kamoska alebo Frajerka ?

Príspevok od používateľa SSemteXX »

hm...no takze...mam spoluziacku...jej meno komentovat nebudem...pozname sa 3 roky...je to pre mna priatelka strasne sa lubime...proste nie je to ako laska ale proste lubime sa...ona nikoho nema rada z triedy len mna...proste robime veci ako keby sme boli jeden pár ale nie sme....casom sa medzi mnou a nej vyvinul urcity vztah...je to mozno viac ako kamaratstvo....vieme sa porozpravat o vsetkom proste o hocicom....casto si piseme SMS,ze ma lubi a miluje ma.....v skole sa drzime za ruky (nemyslim ze tak..no viete) atd...ale citim k nej nieco viac...nedavno zanechala frajera...ktory opustil skolu lebo zmaturoval na stavebnej...ja som 3iak a aj ona so mnou...je o 6mesiacov starsia....castokrat ma napada ta otazka ci sa jej to spytam ci budeme spolu chodit alebo sa medzi nami vyvinie nieco viac...nvm ako ste na tom vy ale mne sa nepaci ked niekto chodi so svojou spoluziackou...pls poradte mi...dakujem...co by ste urobili na mojom mieste...prosim vas nepiste jej nic...dakujem... :roll: :cry:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

chod do toho ;)...teda ja by som siel...urcite...aj ked to nahodou nevyjde tak uz nebudete v jednej triede moc dlho...
myslim, ze ked jej povies o tom, ze k nej citis nieco viac tak to nepokazis
SSemteXX
Guru
Guru

Aiden napísal:chod do toho ;)...teda ja by som siel...urcite...aj ked to nahodou nevyjde tak uz nebudete v jednej triede moc dlho...
myslim, ze ked jej povies o tom, ze k nej citis nieco viac tak to nepokazis
hm...njn...inak checkol si jej nick na pokeci?? je pekna... ?
midnight_man
Guru
Guru

Re: Kamoska alebo Frajerka ?

Príspevok od používateľa midnight_man »

SSemteXX napísal:hm...no takze...mam spoluziacku...jej meno komentovat nebudem...pozname sa 3 roky...je to pre mna priatelka strasne sa lubime...proste nie je to ako laska ale proste lubime sa...ona nikoho nema rada z triedy len mna...proste robime veci ako keby sme boli jeden pár ale nie sme....casom sa medzi mnou a nej vyvinul urcity vztah...je to mozno viac ako kamaratstvo....vieme sa porozpravat o vsetkom proste o hocicom....casto si piseme SMS,ze ma lubi a miluje ma.....v skole sa drzime za ruky atd...ale citim k nej nieco viac...nedavno zanechala frajera...ktory opustil skolu lebo zmaturoval na stavebnej...ja som 3iak a aj ona so mnou...je o 6mesiacov starsia....castokrat ma napada ta otazka ci sa jej to spytam ci budeme spolu chodit alebo sa medzi nami vyvinie nieco viac...nvm ako ste na tom vy ale mne sa nepaci ked niekto chodi so svojou spoluziackou...pls poradte mi...dakujem...co by ste urobili na mojom mieste....inak na pokeci ma nick :xxxxxxxx..prosim vas nepiste jej nic...dakujem... :roll: :cry:
Semtex..ked nechces aby sme jej pisali vymaz jej nick lebo sa urcite najde niekdo kdo jej napise :roll: ...dalej. Vies tieto kamaratstva vacsinou vzdy stroskotaju na otazke "lubis ma?" lebo potom to uz nidky nebude take...ty uz nebudes taky..budes vediet ze to nebude nic viac..a ona..ona bude vediet ze by si ju chcel.a to ju zmeni, zmeni vas to oboch..mozno ze ostanete kamarati no malo "parov" sa dokaze vratit k tomu dobremu kamaratstvu...niektori sa potom uz ani nebavia(co je u mna zvykom :( ) alebo je druha moznost ze to prijme..a mozno ze vam to estte velmi dlho vydrzi :) alebo jej to nepovies..ale to ta bude denno denne zozierat otazka "opytam sa jej tO?" a casom by si sa jej to opytal aj tak..
////////////////////Moja rada znie asi takto: Chod na to pomaly. uz ked si sa rozhodol ze ju mas rad viac ako priatelku tak sa jej to spytaj..no velmi opartne..skus troska "Pritlacit" na veci ktore su prirodzene u parov..skus ju objat...skus ju chytit za ruku....alebo ja nefim..proste skus troska pritlacit na pilu(rozhodne by som nerobil narovinu a rovnou otazkou) a budes vidiet aka bude jej reakcia..ak bude pozitivna mozes ju zavolat vonka...ked bude vecer pekne a teplo(co uz nebude dlho) a mozes jej povedat ze ju mas rad viac ako kamaratku ze mate velmi dobre vztahy ale u teba sa to zmenilo..ze ju lubis :) a idilka situacie: povie ti to iste a domov pridete az nadranom :lol: ..ale no s5 k realite....drzim palce ////////////////////
Aiden napísal:ze k nej citis nieco viac tak to nepokazis
Aiden myslim ze obaja vieme ze opak je pravda....
Aiden
Darca
Darca

nepozeral som :)...ale ok kuknem...editnem potom ;)

//hej, myslim, ze je pekna ;)...
midnight_man
Guru
Guru

ano pripajam sa k aidenovi :D ja uz by som s nou sedel na kofolke niekde v bare :D tak smykaj!
Aiden
Darca
Darca

vidis SSemteXX :)...nevahaj, lebo pride niekto a pozve ju na "kofolku" namiesto teba ;)
bizzy
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bizzy »

hehe, dufam, ze dievca ma PLUS-ko na azete :)

Pises, ze si hovorite ze sa lubite, travite spolu volny cas, drzite sa za ruky, chapete sa, viete sa rozpravat ako neverending story etc.

Vlastne co ti ti chyba, ten pocit ze povie ano ?

ja som to nejak takto pochopil.

// inak, potom, ze pozdravujem :)
SSemteXX
Guru
Guru

chalani dakujem....faqt...spytat sa jej to moc neviem..lebo ja som doma v galante...a ona v hurbanove (marcelova)....takze min. ze jej napisem RP na pOKECI ze fajne pokecame...a max. ze sa s nou pondelok v skole porozpravam :)

EDIT : daqujem este raz... :oops:...a apropo..PLUSqo nema :D
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nemá frajera, "ľúbite" sa, máte spolu hlboký vzťah...Čo Ti stojí v ceste? Ak je Váš vzťah naozaj taký, ako si opísal, tak nevidím žiadne prekážky. U nás v triede sa takýto podobný vzťah vyvinul tiež, funguje im to deckám už dva a pól roka a sú spolu šťastní :). Vlastne sa teraz pýtam, prečo si to ešte neskúsil, ale to nie je podstatné.
Inak teraz som si vlastne uvedomil, že ja som v rovnakej situácii s jednou kamarátkou iba s tým rozdielom, že v škole sa nedržíme za ruky. Tiež si myslím, že šanca by bola, iba by som musel chcieť, ale na to sa veľmi bojím toho, že povie nie a už to kamarátstvo potom nebude také bezprostredné, ako predtým. Ale týmto som Ťa nijako nechcel odradiť, Ty len smelo do toho a držím palce :wink:
SSemteXX
Guru
Guru

jin napísal:Nemá frajera, "ľúbite" sa, máte spolu hlboký vzťah...Čo Ti stojí v ceste? Ak je Váš vzťah naozaj taký, ako si opísal, tak nevidím žiadne prekážky. U nás v triede sa takýto podobný vzťah vyvinul tiež, funguje im to deckám už dva a pól roka a sú spolu šťastní :). Vlastne sa teraz pýtam, prečo si to ešte neskúsil, ale to nie je podstatné.
Inak teraz som si vlastne uvedomil, že ja som v rovnakej situácii s jednou kamarátkou iba s tým rozdielom, že v škole sa nedržíme za ruky. Tiež si myslím, že šanca by bola, iba by som musel chcieť, ale na to sa veľmi bojím toho, že povie nie a už to kamarátstvo potom nebude také bezprostredné, ako predtým. Ale týmto som Ťa nijako nechcel odradiť, Ty len smelo do toho a držím palce :wink:
ja sa bojim toho isteho...ked ma odmietne nase kamaratstvo uz nebude take ako teraz :(
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:ja sa bojim toho isteho...ked ma odmietne nase kamaratstvo uz nebude take ako teraz :(
Kokos no mal som Ti čo povedať!! :aasmile10:
Pozri. Ak uvažuješ tak isto, ako ja, jednoducho si polož otázku. Chceš s ňou zotrvať v takom stave, ako doteraz, alebo chceš skúsiť vzťah a zariskovať. Mimochodom čo plánuješ spraviť pre to, aby ste spolu začali chodiť. Inak osobne si myslím, že váš terajší vzťah je veľmi veľmi blízko vzťahu partnerskému...

//Edit: Okej, príjemný večer :wink:
midnight_man: :P
SSemteXX
Guru
Guru

jin napísal:Kokos no mal som Ti čo povedať!! :aasmile10:
Pozri. Ak uvažuješ tak isto, ako ja, jednoducho si polož otázku. Chceš s ňou zotrvať v takom stave, ako doteraz, alebo chceš skúsiť vzťah a zariskovať. Mimochodom čo plánuješ spraviť pre to, aby ste spolu začali chodiť. Inak osobne si myslím, že váš terajší vzťah je veľmi veľmi blízko vzťahu partnerskému...
hm tomu ver...mne to hovori cela trieda aby som s nou chodil...ale vies co...pridaj si ma do icq...pokecame....no maj sa...idem von do dediny sa troska oPIt...precistim si hlavu...
midnight_man
Guru
Guru

SSemteXX napísal:hm tomu ver...mne to hovori cela trieda aby som s nou chodil...ale vies co...pridaj si ma do icq...pokecame....no maj sa...idem von do dediny sa troska oPIt...precistim si hlavu...
noooo to sme zase dopadli
skypej
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skypej »

SSemteXX napísal:ja sa bojim toho isteho...ked ma odmietne nase kamaratstvo uz nebude take ako teraz :(
tak toho sa boj :))
z mojej vlastnej skusenosti ti to hovorim ..
sice som to nezazil v skole, ani sme sa nedrzali za ruky ale fakt sme si rozumeli vo vsetkom, kecali sme o vsetkom ..
no jedna otazka zmenilo vsetko ..
a ako to je teraz? .. teraz sa mi uz ani nepozdravi ked ju stretnem v meste .. neodpise mi ani na icq ani na sms ..
tak si to poriadne rozmysli .. nechcem ta odhovarat ale fakt si to dobre premysli!!!!!
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

jin a SSemteXX: polozili ste si otazku, preco sa drzite za ruky? myslim, ze aj ti najlepsi kamarati sa nedrzia len tak za ruky. vy ste jej navrhli, aby ste sa drzali za ruky, alebo ona? ak ona, tak naco cakate.... ak vy a suhlasila s tym, tak naco cakate? :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

jimino napísal:jin a SSemteXX: polozili ste si otazku, preco sa drzite za ruky? myslim, ze aj ti najlepsi kamarati sa nedrzia len tak za ruky. vy ste jej navrhli, aby ste sa drzali za ruky, alebo ona? ak ona, tak naco cakate.... ak vy a suhlasila s tym, tak naco cakate? :)
jin napísal:...iba s tým rozdielom, že v škole sa nedržíme za ruky...
Je to komplikovanejšie, ako sa to dá napísať, dôkladne som si zanalyzoval celú situáciu a dospel som k záveru, že to bude lepšie takto. Muselo by sa stať niečo výnimočné - z jej strany - aby som svoj postoj zmenil...
SSemteXX
Guru
Guru

akoze...ja nvm...ja som urobil nieco takéto...povedal som jej naj kamoske...nech sa jej spyta ci by vedela so mnou chodit alebo ze co vlastne citi ona ku mne...jej by to mala povedat...ked jej nic nepovie...ostane vsetko takto ako doteraz.. 8)
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

SSemteXX:No už som mal napísaný rozsiahli príspevok, ale ono ti stačí povedať a musíš si uvedomiť len jednu vec; pasivným spravaním si nikdy nič nezískaš, nikdy sa k ničomu nedopracuješ.
ja jedno nechápem ľudia. každý z nás ma svoje tužby a svoje sny ktoré chce dosiahnuť a miera tužby dosiahnúť ich je umerná miere obeti (či riskovania) ktorú sme ochotný obetovať, aby sme to dosiahli. čím viac ja budem chcieť byť napr. profesionalným futbalistom či spevákom, tým viac som ochotný pre to spraviť a tým aj pre to obetovať,nie? tak prečo je to pri ženách iné? V čom je to pri nich iné? zamilujete sa do nejakej kamarátky a radšej budete ticho doma v kúte trpieť,než by ste mali niečo spraviť preto aby ste boli s ňou a ona s vami.
ja nie som taký a tiež som sa zamiloval do svojej naj kamaratky a povedal som jej to a vôbec toho neľutujem a spravil by som to znova. A ak by sa to aj pohnojilo, aspoň by som vedel, že som spravil všetko čo som mohol, a proste to nevyšlo. život ide ďalej.
SSemteXX vieš čo by som spravil asi ja? ja by som ju zobral na nejaké vhodne miesto, kde by sme boli sami a nikto by nás nerušil, alebo naj by som si na takúto situáciu počkal keď by prišla sama (napr. večer keď sa s ňou budem lučiť pred jej barakom a bude tma a mi na ulici sami dvaja.. ) a takejto chvíli by som jej povedal ako vždy, že ju milujem a s usmevom, ona by mi zrejme povedala to ísté a ja by som to zopakoval, ale už nie s usmevom už z plnou vážnostou a dôrazom "ale ja ťa naozaj milujem zlatko". počkal by som si na reakciu. Ak by zareagovala štýlom, že aj ona mňa, tak šup jazyk do úst a ak by zareagovala štýlom "ja viem." a nič viac, tak by som bol v prdeli, nebodaj ak by začala niečo riešiť o tom, že sme len kamarati a neviem čo ešte. To by som ju stopol a povedal jej že viem. nedovolil by som jej to vysvetlovať,to by ma nezaujimalo,lebo by som to hneď všetko vedel.

A ten príspevok mám rozsiahli aj tak. :)
midnight_man
Guru
Guru

SSemteXX napísal:povedal som jej naj kamoske...nech sa jej spyta ci by vedela so mnou chodit alebo ze co vlastne citi ona ku mne
do prdeel co mas 12? potrebujes na to kamosky? tosom robil ked som v 12 tich chcel zbalt spoluziacku! nemas odvahu ist zanou sam?(na tom nieco bude) rozhodne toto rozhodnutie nebolo spravne a moze ta stat velmi vela! :!:
Te-wei napísal:SSemteXX vieš čo by som spravil asi ja? ja by som ju zobral na nejaké vhodne miesto, kde by sme boli sami a nikto by nás nerušil, alebo naj by som si na takúto situáciu počkal keď by prišla sama (napr. večer keď sa s ňou budem lučiť pred jej barakom a bude tma a mi na ulici sami dvaja.. ) a takejto chvíli by som jej povedal ako vždy, že ju milujem a s usmevom, ona by mi zrejme povedala to ísté a ja by som to zopakoval, ale už nie s usmevom už z plnou vážnostou a dôrazom "ale ja ťa naozaj milujem zlatko". počkal by som si na reakciu. Ak by zareagovala štýlom, že aj ona mňa, tak šup jazyk do úst a ak by zareagovala štýlom "ja viem." a nič viac, tak by som bol v prdeli, nebodaj ak by začala niečo riešiť o tom, že sme len kamarati a neviem čo ešte. To by som ju stopol a povedal jej že viem. nedovolil by som jej to vysvetlovať,to by ma nezaujimalo,lebo by som to hneď všetko vedel.
ano toto by bolo maximalne ucinne a spravne ale jak vidim chlapec musi este pozit par rockov a potom bude aj to 8)
Napísať odpoveď