Torrenty | Torrent | uTorrent | bitTorrent | p2p sharing
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
zdravim mam utorrent stiahol som si torrent subor z TL a ked chcem stahovat pise to neaku chybu: pise to tam kde je stav trackeru a my to netaha 0.0 kb/s
Kód: Vybrať všetko
Chyba: unregistered torrent pass-
Šu-Do
Redeemer
asi preto ze tvoj passkey na torrente sa nezhoduje so ziadnym uctom... zrejme mas torrent od niekoho a urcite nie zo svojho uctu.. alebo si si resetol passkeySk1llord napísal:zdravim mam utorrent stiahol som si torrent subor z TL a ked chcem stahovat pise to neaku chybu:pise to tam kde je stav trackeru a my to netaha 0.0 kb/sKód: Vybrať všetko
Chyba: unregistered torrent pass
-
Hellboy248
Guru wannabe
-
Šu-Do
Redeemer
dostanes akurat ban.. pretoze je tam BS zakazany ako aj na inych trackeroch.. pretoze nezapocitava ratio... co je dost ubohe.. toto potom znizuje uroven trackera... Bitspirit taha od userov ktory maju zapnute DHT... to je tiez zakazane na niektorych trackeroch mat zapnute... ked je DHT vypnute a ma ho kazdy vypnute tak sa nenapojisHellboy248 napísal:chcem sa opytat..kamarat je regnuty na TL a dava mi odtial torrenty..normalne ich taham cez BitSpirit...ked tam budem regnuty a budem tahat ako doteraz cez BitSpirit bude sa mi to pocitat do ratia?bo teraz nie som regnuty a normalne taham..
-
hojko
Site Admin
SchYzo: ABC je na vacsine trackerov zakazane. Navyse vsetko zalezi od nastavenia, aky mas nastaveny pocet peerov pri tahani, pri uploadovani a najma na koho sa napojis. Ak sa napojis na 20 ludi z pomalou linkou, tak je to horsie ako ked mas jedneho s poriadnou linkou. Taketo porovnavanie klientov je uplne zbytocne a zavadzajuce, pretoze nikdy nedosiahnes rovnake regulerne podmienky, aby si mohol objektivne zohodnit, ktory klient lepsie taha. Test by sa dal dobre realizovat len na sieti, kde by boli rovnake podmienky pre vsetkych, ale po nete to urcite nespravis.
-
Hotwire
Addict
jj ja chapem...len proste mam take skusenosti...predtym som dlho pouzival abc a rychlosti boli horibilne, sotva sa dostali na 50KB/s, ked som ho vymenil tak teraz mam rychlosti nad 100KB/s dakedy aj 250. ale pochopil som ako si to vysvetlil. vdaka za vysvetleniehojko napísal:SchYzo: ABC je na vacsine trackerov zakazane. Navyse vsetko zalezi od nastavenia, aky mas nastaveny pocet peerov pri tahani, pri uploadovani a najma na koho sa napojis. Ak sa napojis na 20 ludi z pomalou linkou, tak je to horsie ako ked mas jedneho s poriadnou linkou. Taketo porovnavanie klientov je uplne zbytocne a zavadzajuce, pretoze nikdy nedosiahnes rovnake regulerne podmienky, aby si mohol objektivne zohodnit, ktory klient lepsie taha. Test by sa dal dobre realizovat len na sieti, kde by boli rovnake podmienky pre vsetkych, ale po nete to urcite nespravis.
RE:
Ja sťahujem z , je tam toho dosť veľa. Na sťahovanie jednoznačne utorrent 
Kód: Vybrať všetko
http://btjunkie.org-
sakyno
Novice
Problem so stahovanymi subormi utorrenta
mam problem so subormi stiahnutymi z torrenta , stiahnute vsetko je ale nejde mi to otvorit pretoze tam je taky subor ze ani neviem jaky
!!! viete m dakto helpnut s tym ??? existuje na to nejaky program alebo nieco podobne ??? napiste mi ked nieco o tom viete lebo som jak K***T stahoval mesiac Medieval 2 total wat expansion a nic z toho nemam . Ukazemi napr.
flt-twk1.002... file type 002 !!! Pochopte mam mam nervy
!!!!!
flt-twk1.002... file type 002 !!! Pochopte mam mam nervy
-
Šu-Do
Redeemer
Re: Problem so stahovanymi subormi utorrenta
rozbal to cez POWERARCHIVERsakyno napísal:mam problem so subormi stiahnutymi z torrenta , stiahnute vsetko je ale nejde mi to otvorit pretoze tam je taky subor ze ani neviem jaky!!! viete m dakto helpnut s tym ??? existuje na to nejaky program alebo nieco podobne ??? napiste mi ked nieco o tom viete lebo som jak K***T stahoval mesiac Medieval 2 total wat expansion a nic z toho nemam . Ukazemi napr.
flt-twk1.002... file type 002 !!! Pochopte mam mam nervy!!!!!
http://www.powerarchiver.com/download/
jednoznacne ti to rozbali... flt pouziva taky kktsky pakovaci prog.. zrejme TC.. ale nwm