ICQ 1.5-Problem pri obrazkoch
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
ICQ 1.5-Problem pri obrazkoch
No zdar, asi kazdy vie ze na icq sa daju nastavit vlastne obrazky ale ja mam jeden problem prikladam screen chybaju my tam tie posuvniky na jas,...
za 3 sekundy najdene cez google http://www.java.com/en/download/index.jspSk1llord napísal:a este kde?
skus javu a ked nie java tak flash..
-
GIGABYTE
King
javu som nemal nainstalovanu, tak som ju nainstaloval ale nejde ani takferderikoo napísal:ked kliknes na ten program JAva tak tam mas riadok ze Ak chcete zobrazit informacie o technickej podpore, kliknite sem tak na to kliknes , potom sa ti obajvi taka tabulka a mas tam na vyber a posledny riadok potom bude aktualizacia produktu
mam pre teba univerzalne riesenie:Sk1llord napísal:nj ale zase to priblizit ako to tam chcem a... to je uz vetsi problem
odinstlauj icq, daj si qip, ked uvidis ake jednoduche a prehladne konverzacne okno si mozes urobit bez akycholvek ikoniek, obrazkov, somariniek, tak ti bude uplne jedno ze nemas obrazok...
riesenie 2: dolad si to cez photoshop, priamo si nastav potrebnu vysku sirku jas, kontrast,pripadne si to este nejak dolad a bude to 10 krat lepsie ako ten icq jas kontrast a gama...
-
GIGABYTE
King
no tak to 1. riesienie to by bola pre mna kravina lebo tty uzivatelia co su na icq... a to 2. presne to som spravilTheking napísal:mam pre teba univerzalne riesenie:
odinstlauj icq, daj si qip, ked uvidis ake jednoduche a prehladne konverzacne okno si mozes urobit bez akycholvek ikoniek, obrazkov, somariniek, tak ti bude uplne jedno ze nemas obrazok...
riesenie 2: dolad si to cez photoshop, priamo si nastav potrebnu vysku sirku jas, kontrast,pripadne si to este nejak dolad a bude to 10 krat lepsie ako ten icq jas kontrast a gama...