Jedna holka
-
Flinstone
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Jedna holka
Mno zacalo sa to asi takto po prvy krat ma s nou zoznamila moja naj kamoska a najprf som si ju az thak nevsimal ale dozvedel som sa ze sa jej pacim a ked sme vcera boli vonku sme sa rozpravali a strasne je mi sympaticka a myslim ze som sa zalubil
hmm ked sme sa vcera lucili bol som este asi s troma cisto kamoskami a ked som sa s nimi lucil vsetky som objal akurat ju som objal a dal jej aj bosk na pery hmm usmiala sa na mna thak sa cem opytat ci som nieco neurobil zle a ze ci mam do toho ist a popripade naco si mam davat pozor lebo to co som vcera spravil ma dost prekvapilo takze prosim poradte aj ked je to mozno blba tema 
-
pinacolada
Guru wannabe
aká to je baba?v pohode,alebo nejaká divoška?ak je v pohode tak choď do toho.pozvi ju niekam von,ale bez kamarátov.zober ju na čaj alebo kofolu do nejakého príjemného podniku (nie nejaký zadymený pajzel) alebo ju vezmi do kina a tak na kávu a vecer zakonci v parku a v správny moment jej nieco nazanc alebo ju pobozkaj.romantika.to sa dievčatám páči.
a ak je nejaká divožienka ta ju vezmi na koncert nejakej jej obľúbenej kapely kde sa obaja vytancujete a v správny moment ju pobozkaj.
a ak je nejaká divožienka ta ju vezmi na koncert nejakej jej obľúbenej kapely kde sa obaja vytancujete a v správny moment ju pobozkaj.
-
midnight_man
Guru
Chcem podotkut ze vidite? mate kamosov..kamosky.s ktorymi chodite denno dennve vonka..a raz pride niekdo ..niekdo na ktore sa pozrete aa na 5 sekund vam zastane rozum
a pritom ho vidite mozno prvy druhyalebo treti krat....naskytuje sa otazka co je viac? kamaratstvo ktore trva velmi dlho no je to kamaratstvo alebo "Vztah" ktory trva velmi kratko a mozno s osobou ktoru vonkoncom nepozname tak dlho..ospravedlnujem sa za OT ale ked som si precital temu tak ma toto napadlo
K teme: No kolega..mas pravdu si jednou nohou v tom problem je ze teraz stojis na jednej nohe a bud do toho vojdes cely alebo pekne spadnes a skaredo sa udries...dufam ze si pochopil
K teme: No kolega..mas pravdu si jednou nohou v tom problem je ze teraz stojis na jednej nohe a bud do toho vojdes cely alebo pekne spadnes a skaredo sa udries...dufam ze si pochopil
-
Flinstone
Light Professional
je to v poho holqa mila pekna vtipna jednoduchoopinacolada napísal:aká to je baba?v pohode,alebo nejaká divoška?ak je v pohode tak choď do toho.pozvi ju niekam von,ale bez kamarátov.zober ju na čaj alebo kofolu do nejakého príjemného podniku (nie nejaký zadymený pajzel) alebo ju vezmi do kina a tak na kávu a vecer zakonci v parku a v správny moment jej nieco nazanc alebo ju pobozkaj.romantika.to sa dievčatám páči.
-
pinacolada
Guru wannabe
-
papillonbubu
Expert
Re: Jedna holka
neboj, ženský pohľad, žiadna chyba sa nestala a pokiaľ si sám videl, že jej to nebolo proti voli, pokračuj, pokračuj, pokračuj....Flinstone napísal:Mno zacalo sa to asi takto po prvy krat ma s nou zoznamila moja naj kamoska a najprf som si ju az thak nevsimal ale dozvedel som sa ze sa jej pacim a ked sme vcera boli vonku sme sa rozpravali a strasne je mi sympaticka a myslim ze som sa zalubilhmm ked sme sa vcera lucili bol som este asi s troma cisto kamoskami a ked som sa s nimi lucil vsetky som objal akurat ju som objal a dal jej aj bosk na pery hmm usmiala sa na mna thak sa cem opytat ci som nieco neurobil zle a ze ci mam do toho ist a popripade naco si mam davat pozor lebo to co som vcera spravil ma dost prekvapilo takze prosim poradte aj ked je to mozno blba tema
a veľa šťastia
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
-
ProfionQQ
Medium Star
sry
ja by som tuto temu vazne uz zavrel lebo to chlapec poserie ani nebude vedet akomidnight_man napísal:LOCK
A smykaj za nou..a nesed tu za PC lebo to tu budeme omielat dookola este tyzden
-
Sagittarius
Guru
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru