11. september 2001 - USA - vsetko je to klamstvo!

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Doslo k razsiahlemu poskodeniu nosnej konstrukcie.Samozrejme tvoj zdroj poznamenal,ze budovy boli konstruovane na silu narazu lietadla.(Hoci aj to neviem skade ma?-Vsak to je tak destruktivna vec,ze sa s tym ani neda nejak pocitat...)Ale co to ma s dannou problematikou spolocne?-nic.Sila narazu lietadla stacila na poskodenie prave spomenutej nosnej konstrukcie.Ktora je mimochodom ako celok pevna(zase spomenuty argument ohladom sily vetra,ktorej dokazali budovy odolat..Opat sa pytam co to ma s tym spolocne?Odpoved-nic.Ono ta konstrukcia sa za celok povazovat uz vtedy nedala.),ale ako poskodena nema sancu uniest vahu budovy.Ohladom ocele.Teplota pri explozii musela disiahnut o dost vyssi bod,ako je teplota tavenia ocele.Samozrejme,tvoje zdroje pisu iba o teplote horenia,co si aj tak myslim,ze nie je pravda-ako som pisal,videl som co som videl.Dalej argument,ze boli uz aj vacsie poziare mrakodrapov-neboli.Toto bol najvacsi poziar mrakodrapu v historii ludstva :idea: .Alebo mi chces tvrdit,ze existuje lepsi sposob ktory bol aj zrealizovany,ako explodovany boeing s 20 000L benzinu,priamo v budove?Alebo tie spomenute trosky,ze isli mimo budovu,a ze co mohlo sposobit vystrelovanie nosnikov...Autor nema vobec pradstavu a celkovo tie argumenty co pise,to sa neda povazovat za argumenty.
Otazka znie ci naraz lietadiel mohol sposobit pad budovy.Ja tvrdim,ze ano.Vyssieuvedene"dokazy"ze nie.Napis mi jeden dokaz,ktory teba osobne presvedcil,ze naraz lietadiel a nasledny poziar,nomohol sposobit pad budov.Ak si teda o tom presvedceny.K tomu profesorovi-ze nasli,stopy...Mozno ma pravdu,hoci moj nazor je,ze je to vykonstruovane.Ale to je vedlajsie.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

dudo02, aha, takze tvoje odovodnenie jazier roztavenej ocele, resp. ze z budovy sa pred padom vylievala roztavena ocel je, ze: „teplota pri explozii musela disiahnut o dost vyssi bod, ako je teplota tavenia ocele“. Hm, priam vedecke odovodnenie a pokial by si mi to nenapisal, asi by som na to sam nikdy neprisiel, no offense : ) Toto je predsa kazdemu jasne, opakujem vsak, ze dolezite je, co zapricinilo tuto teplotu, ked Letecky benzín rovnako ako iné uhľovodíkové materiály môže pri požiari/horení (tj. podmienkach bežného požiaru/horenia v budove alebo otvorenom priestranstve, keď napr. umelo nevháňame do ohniska kyslík/nehorí umelo regulovaná zmes paliva/kyslíka) dosiahnuť najvyššiu teplotu okolo 650°C [1] [2]. Oceľ sa topí pri teplotách nad 1510°C. Požiar spôsobený leteckým benzínom a horľavými materiálmi v kanceláriách nemohol spôsobiť roztopenie oceľových častí konštrukcie.“ Odpoved, co mohlo napriek tymto faktom sposobit roztavenie ocele ponuka vyssie spominany Prof. Steven Jones.

Dany zdroj dokonca pripusta, ze ohen mohol oslabovat ocel tak, ze by zacala stracat svoju pevnost a maknut (pozn. nie tavit sa!), a nabada na zamyslenie sa nad nasled.: Povedzme že by požiar leteckého benzínu mohol oceľ zohriať tak, že by začala mäknúť a ohýbať sa. Potom (keďže ohne boli situované nerovnomerne) by sa ten vrchol veží nad zónou požiaru mal začať postupne nakláňať smerom do strany poškodenia, keďže nosné oceľové prvky by pomaly pod vplyvom ohňa mäkli a ohýbali sa kvôli tlaku vyšších poschodí, nemyslíte? Dobre sa pozrite na kolaps tých veží, pozorujete tam také niečo? Spodné poschodia neboli poškodené, a toto mäknutie a ohýbanie by sa ich nijako nedotklo. Boli postavené tak, aby stáli, naozaj sa nemali prečo rosypať na prach.

Oceľ používaná na stavbu oceľových budov/konštrukcií je nízko-uhlíková oceľ. Pri pôsobení veľkej sily (či už v kombinácii s pôsobením tepla alebo bez neho) sa ohýba. Rovnaký typ ocele sa používa aj v automobiloch, preto sú po kolíziách oceľové časti auta "pokrčené", nie rozlámené na kusy. Vezmite si tenkú oceľovú tyč a skúste jej stlačiť konce. Ak budete mať dosť sily, ohnete ju. To je vlastnosť tohto materiálu bez ohľadu na to, či ide o tenkú tyč alebo obrí ocelový nosník.

Naozaj si myslíte, že oheň bol schopný premeniť túto mamutiu stavbu z najsilnejšej a najhrubšej ocele a tisícok kubických metrov betónu na PRACH a kopu trosiek, a to celé za 10 sekúnd?"
Ku konstrukcii WTC dava blizsi vyklad Paul Goldberger v nasl. videu - http://video.google.com/videoplay?docid ... 6494171757 Aj toto vsetko pravdepod. oznacis za vykonstruovane... ; )

Nebudem sa tu s tebou hadat, pretoze na kazdu tvoju uvahu existuju odpovede prave vo vyssie spomenutom zdroji, a to od odborne povolanejsich osob ako mi dvaja, dolozene konkretnymi dokazmi ako su videa o vybuchoch podobnym tym, ktore su pri riadenych demolaciach atd. atd. no aj v zdrojoch mnohych dalsich, ktore sa problematike 9/11 podrobne venuju. Zaujima ma uz len jedno. Suhlasis s oficialnou verziou US administrativy k utokom 9/11, alebo nie? Mozme sa tu totiz dotahovat hodiny a mna uprimne nebavi na kazdu tvoju uvahu postovat linky a citovat argumenty, ktore si mozes pozriet/precitat aj ty sam... ; )
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Dudo Twins boli konstruovane tak aby vydrzali naraz Boeingu 747
A sam konstrukter budovy povedal ze oni to bez problemu zniesli ...
Cize nevidim problem v Naraze ... Aj sami Ludia co boli v Budove a prezili ze Akurat zacitili silny naraz nic viac ... Ziadne Neskorsie Vibracie ani kimacanie Budovy ...
Podla padu to vyzera na Profesionalne Detonovanu Budovu ...
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

dudo02 napísal:Doslo k razsiahlemu poskodeniu nosnej konstrukcie.Samozrejme tvoj zdroj poznamenal,ze budovy boli konstruovane na silu narazu lietadla.(Hoci aj to neviem skade ma?-Vsak to je tak destruktivna vec,ze sa s tym ani neda nejak pocitat...).
Shark NX, len ta doplnim > Veže WTC boli projektované na náraz približne rovnakého lietadla, aké do nich narazilo
Nasledujúci citát pochádza z dokumentu o konštrukcii WTC, ktorý vypracovala Skilingova firma: The buildings have been investigated and found to be safe in an assumed collision with a large jet airliner (Boeing 707- DC 8 ) traveling at 600 miles per hour. Analysis indicates that such collision would result in only local damage which could not cause collapse or substantial damage to the building and would not endanger the lives and safety of occupants not in the immediate area of impact.

Preklad: Budovy boli preskúmané a sú bezpečné z hľadiska uvažovaného nárazu veľkého lietadla (Boeing 707-DC 8 ) letiaceho rýchlosťou 970 km/h. Analýza ukázala, že takýto náraz by spôsobil iba poškodenie lokálneho charakteru, ktoré by nemohlo spôsobiť kolaps alebo výraznejšie poškodenie konštrukcie. Náraz by neohrozil život a bezpečnosť nájomníkov mimo bezprostrednej zóny nárazu.

City in the Sky, Times Books ..., , page 131

Scan analyzy- http://pilotsfor911truth.org/WTC.html
John Skilling (hlavny architekt WTC)

PS: Doporucujem vsak precitat si cely obsah clanku, na ktory odkazuje nazov v uvode.
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

dudo02: Pozri si film Loose Change 2nd Edition zo stránky http://911.yweb.sk/ a potom sa vyjadri :wink:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Tomasito napísal:...
Ano videl som tu stranu ... aj tu co napisal Jin ... A som si jednoznacne isty ze tie budovy by nespadli ... Proste by vyhoreli a nic by sa nestalo ... Len proste to asi Pan Bush chcel trochu zdramatizovat tak ju nechal Zdetonovat :?
Stilo
Star
Star

Príspevok od používateľa Stilo »

Ako vyzera mrakodrap ked naozaj hori a ked dohori -
http://www.whatreallyhappened.com/spain_fire_2005.html
http://www.whatreallyhappened.com/wtc1_core.html

Madridsky mrakodrap (106 metrov vysoky) horel 18 hodin a nespadol, WTC1 (vysoke 415 metrov) horelo 85 minut a spadlo za 10 sekund.
Prílohy
madridsky mrakodrap
madridsky mrakodrap
WTC
WTC
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

dudo02: Pred tyzdnom ci dvomi som sledoval v noci na STV dokument a tam bolo tiez spominane, ze budovy boli konstruovane tak, aby zvladli naraz lietadla. Udajne naraz len mierne poskodil statiku, ale nic vazneho, navyse letecky benzin nemohol dosiahnut za normalnych podmienok teplotu, aby sa zacal topil kov v zelezobetonovej konstrukcii. Podla vyjadreni statikov, architektov, poziarnikov a podobne to muselo byt sposobene chemikaliou (nepamatam si co za latka to bola), ktora sposobila tavenie zeleza, cim sa znacne poskodila statika, ktoru nasledne dorazili vybuchy v podzemnych garazach. Este tam bolo spomenute ohladom horenia, ze za tu dobu horenia (hodina az dve) nemohlo dojst k tak vaznemu poskodeniu ani za pomoci chemickych latok, aby sa budova zrutila, navyse sa zrutila sama do seba.
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

hojko// ta ocel bola este natreta specialnou protipoziarnou penou, cize jej odolnost voci teplu bola omnoho vyssia ako pri klasickej oceli
dudo02
King
King

Shark NX napísal:...
Takze,napisem este raz.Sile narazu lietadla,urcite budova odolala.Jej nosna konstrukcia bola urcite na to dimenzovana.Avsak ja pisem o tom,ze vniknutie lietadla a nasledna explozia,poskodila nosnu konstrukciu,ktora neodolala tlaku zvysku budovy nad nou a ten sa zrutil na spodnu cast a rozdrvil ju :idea: .Tie nakresy(s tymy zavaziami) a ine argumenty-ja sa nad tym len pousmejem.Ak niekto tvrdi,ze to nie je mozne,aby taka"mala"cast budovy rozdrvila zvysok-myli sa.Osobne som sa pousmial aj nad tou"planovanou detonaciou".Nic v zlom.
hojko napísal:..
Ja netvrdim ze sa zacala tavit ocel v betone.Nosne piliere niesiu zaliate betonom.Ako vidno z pbrazkov u TWC neboli.Zvyknu sa nastriekat takou vrstvou protipoziarneho materialu,ale pri takychto poziaroch nema sancu.To ste este nikdy nepoculi,ze sa roztavila ocel aj pri mensich poziaroch a za priaznivejsich podmienok?Vsak sa spytajte nejakeho starsieho poziarnika ci to zazil a aky ma na to nazor on-na takyto poziar.
Tomasito napísal:..
-znova si mi tam hodil tie iste odkazy-nemusis,ja som to cital.Vies,tie zpravy a ja neviem vselijake vyjadrenia odbornikov...Jedno je iste-doslo ku rozsiahlemu poskodeniu nosnej konstrukcie.Ako celok kompaktna,ale ako poskodena-bez sance uniest taku vahu.Alebo ty si nad myslis,ze ta poskodena(odstranena)cast konstrukcie,tam bola len tak a na celkovu funkcnost nemala vplyv?Skus na stavbe,co i len navrtat dieru do nejakeho nosneho prvku-velmi rychlo by si skoncil,nech uz si na tej stavbe robil hocico.Ak by to niekto kompetentny zbadal,velky pruser...K tomu poziaru-Takze,ja si viem dobre predstavit,o aky poziar tam muselo ist.Dobry prieven-ver mi,ze to k takemu poziaru staci.Nehovoriac o tom ku akemu skvelemu"kominovemu efektu"mohlo dojst.(podla mna aj doslo).Mam na mysli stred budovy a vytahove sachty.Dalej klimatizacia.Ak nieje uzavreta klima,vypnes ju a vlezes do rury,je tam neuveritelne silny prievan.Ja som to zazil,na rurach o priemere cca.2m.V dannych budovach mohly mat,rury priemer az 3,4m na urcitych miestach.Na margo tej ukazky(preco sa vam neroztopi konstrukcia plynoveho varica)- :lol: .Autor si nie je asi vedomy toho,ze za dostatocnej podpory kyslika,ten isty plyn,dokaze roztavit(odpalit),ocelovy nosnik o hrubke 5cm a velkosti 1 m za cca5min.Argument,ze tam ti dymelo a to je znakom horenia bez kyslika?-vsak to este neznamena,ze tam nemohol horiet intenzivnejsi ohen.A zaroven s nim aj dymiace zlozky.Urite tomu tak bolo.Pouzit argumet"akou teplotou hori letecky benzin a"aky ma bod tavenia ocel",je mierne povedane kratkozrake.Ale ten clanok je sam o seba,ako som pisal...Neviem co presne tvrdi oficialna verzia...Ja vsak poviem jedno-Ziadna budova sveta by nezniesla take poskodenie,a nasledny poziar.Ak by ste tento pokus opakovali 10x,10x by spadla.Rozdiel by bol asi len v case ktory by na to bol potrebny.A Tomasito,nepis mi,ze su na to lepsi odbornici ako mi 2,vyvolava to vo mne pocit,ze sa bavime o nicom...Nic v zlom.A pokus sa nehadzat sem odkazy,ale napisat nejaky vecny argument...Napr.co nie je pravda na tom,co som napisal o par riadkov vyssie.Odkazov by som vedel nahadzat aj ja vela,co tvrdia opak ako tie tvoje.
\\
Monako2 napísal:..
Hojko pisal o ocelovych prvkoch zaliatych v betone.Tie sa nepokryvaju nicim-ziadnou protipoziarnou vrstvou..
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dudo nic proti tebe ... ale to si fakt tak neinteligentny ze si myslis ze Ked projektuju budovu na naraz Lietadla tak nemyslia aj na Ponarazovy vybuch??
A k tomu padu ano ... Vrchna cast moze drtit spodnu ale to by nesmela spadnut ako Kolac ...
Ona padla presne do svojeho Zakladu ... Na zaciatku co bola ta budova zdetonovana je vidno ze nosniky boli po naraze Porusene ... Ale keby tam nebola ta detonacia tak Vrch spadne bokom od budovy ... aj na videach bolo vidno ako sa naklanal ...
Ale on sa "zazracnym" sposobom vyrovnal ... a cely pad budovy bol identickou kopiou Profesionalnej Destrukcie Budov Detonaznymi nalozami ...
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

Aryan Angel napísal:Takze Ahmadinedzad poziadal o povolenie uctit si pamiatku obeti 9/11 a polozit veniec na 'Ground Zero'.

Ziadost bola zidovskym babkovym rezimom v USA samozrejme zamietnuta.
Ahmadinedzad je magor, neznasam taketo keci o zidoch - ty budes asi dalsi blby nacek pubertalny sasko
dudo02
King
King

Shark NX napísal:dudo nic proti tebe ... ale to si fakt tak neinteligentny ze si myslis ze Ked projektuju budovu na naraz Lietadla tak nemyslia aj na Ponarazovy vybuch??
A k tomu padu ano ... Vrchna cast moze drtit spodnu ale to by nesmela spadnut ako Kolac ...
Ona padla presne do svojeho Zakladu ... Na zaciatku co bola ta budova zdetonovana je vidno ze nosniky boli po naraze Porusene ... Ale keby tam nebola ta detonacia tak Vrch spadne bokom od budovy ... aj na videach bolo vidno ako sa naklanal ...
Ale on sa "zazracnym" sposobom vyrovnal ... a cely pad budovy bol identickou kopiou Profesionalnej Destrukcie Budov Detonaznymi nalozami ...
Hej,podla teba som :aasmile27: ...Ja som pisal o tom,ze bola naprojektovana,nato aby odolala sile narazu lietadla,urcite bola aj predimenzovana.A nepisal som ,ze budova spadla dosledkom toho,ze do nej narazily lietadla,to nikto netvrdi...Pocitat s tym,ze budova odola takemu vybuchu je podla mna dost odvazna uvaha...Ak bola ta budova odpalena, ako opisujes-urcite by vyleteli okna.To ze sa vrch naklanal,je pravda.Ale skade mas ty,ze by sa spraval ako si napisal?Mas s tym nejake osobne skusenosti?Podla mna padol tak,ako mal,resp.mne sa to vobec nezna neprirodzene.Ako kolac?Ja ti poviem,co ja vidim na videach.Ako vrchna cast pada a drti pod sebou postupne celu budovu.A postupne vylietavaju trosky(ten mrak bordelu),ako postupuje "momentalne miesto destrukcie".Ak je toto kolac-vydime potom to iste.Ak nie skus opisat co vidis ty.
SharkNX napísal: Na zaciatku co bola ta budova zdetonovana je vidno ze nosniky boli po naraze Porusene ...
Toto vidis v ktorom videu,v ktorej sekunde :?:
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Takto ... Poziarnici ktory boli pri budove poculi postupne explozie ...
Pozri si videa kde profesionalne Nicia budovy ...
Nikde pri vybuchu nelieta nic ... ta budova sa ako keby z nicoho nic zruti
A ramus pri tom tvoreny moze byt maximalne utlmeny
Ale aj tak poziarnici vo svojom svedectve hovorili ze Poculi Explozie ako pri Building Demolition
A Efekt "PanCake" je Efekt ked budovu vysadis a ona padne presne do svojeho jadra ... Keby budova padla z dovodu roztavenia nosnikov tak by ten vrch ktory sa naklonil padol mimo budovu a zvysok by uz uhasili
To ti povie milion ludi ktory sa tymto zaoberaju ... Pretoze bola oslabena strana kam Lietadlo narazilo maximalne by padol Spic a dovidenia ...
http://911.yweb.sk/download/video/pancake_collapse.avi
Tu mas to video

Môžu trosky padať cez ~300 masívnych oceľových stĺpov a betónové podlažia rovnako rýchlo, ako by padali cez vzduch ?

Odpoveď je: nie, nemôžu. Zákony fyziky a vlastnosti týchto materiálov to nedovoľujú. Spodných ~75 resp. ~90 neporušených poschodí, (asi 5/6 veže) ktoré 30 rokov bez problémov znášali tiaž vrchných poschodí, totiž predstavuje obrovskú, pevnú hmotu. Prípadný kolaps pomocou vrchnej časti by zákonite musela táto hmota dosť výrazne spomaliť. Ako je teda možné, že napriek týmto skutočnostiam spadli obe veže prakticky rýchlosťou voľného pádu ?

ObrázokObrázok

Pripustime, že by oheň mohol oslabovať oceľ tak, že by začala strácať svoju pevnosť a mäknúť, a zamyslime sa na nasledovným:

Povedzme že by požiar leteckého benzínu mohol oceľ zohriať tak, že by začala mäknúť a ohýbať sa. Potom (keďže ohne boli situované nerovnomerne) by sa ten vrchol veží nad zónou požiaru mal začať postupne pomaly nakláňať smerom do strany poškodenia, keďže nosné oceľové prvky by pomaly pod vplyvom ohňa mäkli a ohýbali sa kvôli tlaku vyšších poschodí, nemyslíte ? Dobre sa pozrite na kolaps tých veží, pozorujete tam také niečo ? Spodné poschodia neboli poškodené, a toto mäknutie a ohýbanie by sa ich nijako nedotklo. Boli postavené tak, aby stáli, naozaj sa nemali prečo rosypať na prach.

Oceľ používaná na stavbu oceľových budov/konštrukcií je nízko-uhlíková oceľ. Pri pôsobení veľkej sily (či už v kombinácii s pôsobením tepla alebo bez neho) sa ohýba. Rovnaký typ ocele sa používa aj v automobiloch, preto sú po kolíziách oceľové časti auta "pokrčené", nie rozlámené na kusy. Vezmite si tenkú oceľovú tyč a skúste jej stlačiť konce. Ak budete mať dosť sily, ohnete ju. To je vlastnosť tohto materiálu bez ohľadu na to, či ide o tenkú tyč alebo obrí ocelový nosník.

Naozaj si myslíte, že oheň bol schopný premeniť túto mamutiu stavbu z najsilnejšej a najhrubšej ocele a tisícok kubických metrov betónu na PRACH a kopu trosiek, a to celé za 10 sekúnd ?

Tu mas obrazky Porusenych nosnikov ... Vacsna bola neposkodena cize nemala ako padnut. Bez Cuzdieho Pricinenia
ObrázokObrázok
dudo02
King
King

Ja si nemusim pozerat ,videa ako sa nicia budovy.Ja si to pozeram,v reale skoro kazdy den :lol: Je to moje zamestnanie :wink: Poziarnici poculi,ze...Sorry kamo,alet toto su take kecy...Ako vacsina okolo paduWTC.Ziadne dokazy.Ze toto ti povie 1000000 :lol:-Milion ludi o ktorych ci cital na nete :roll: .Nenapisal si mi v ktorej casti videa... :?:
Nikde pri vybuchu nelieta nic ... ta budova sa ako keby z nicoho nic zruti
Podla mna ta budova pohltila skoro cely ten vybuch.Preto sa aj poskodila konstrukcia-bud priamo vybuchom,ale aj pri absorbovani sily vybuchu. :idea:
A ramus pri tom tvoreny moze byt maximalne utlmeny
Kamo,nic v zlom,ale nevies o com pises.Ale teoreticky by sa mozno dalo,ale to by si niekto musel vsimnut,ze sa tam pripravuje takato, specialne ticha detonacia :D
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

dudo02 napísal:to by si niekto musel vsimnut,ze sa tam pripravuje takato, specialne ticha detonacia :D
ked sa chce tak sa da. ak za tym stoji vlada tak ma velke moznosti robenia veci v tichosti.

podla mna:
vsetko je to iba UMELO zostrojene a vykonstruovane- tento konflikt s talibanom a bin ladinom a celkovoo teroristami je dopredu naplanovany krok. vojny hybu svetom, tocia sa okolo toho nenormalne peniaze.
ak si niekto povie ze predsa vlada nemohla zavinit smrt tisicke ludi tak ma zaviazane oci a nevidi to co by mal...
http://video.google.com/videoplay?docid ... &plindex=2
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

dudo02 napísal:Kamo,nic v zlom,ale nevies o com pises.Ale teoreticky by sa mozno dalo,ale to by si niekto musel vsimnut,ze sa tam pripravuje takato, specialne ticha detonacia :D
V tom strese a v tej situacii by si nikdo nevsimol ze tam vbieha asi 20 Ludi z Kufrikmi ... Plnymi C4 a kablami ... v tom momente boli vsetci vedla z toho co sa deje ... A kedze Nosniky boli v Strede budovy explozie mohli byt bez problemu Utlmene
Ale to je len Konspiracna teoria ...
Je dokonca mozne ze do WTC Twins nenarazili Arabi ... Je to aj mozno vsetko robota Pana Busha .... Chcel trochu ropy
Vsetko je mozne ... to co vidis na vlastne oci je asi 1:1000000 toho co sa naozaj deje :wink:
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

ja dufam len v to aby G.Busch sa co najskor vyparil z bieleho domu, lebo to skonci vsetko velmi zle.
kachna
King
King

Re: re

Príspevok od používateľa kachna »

Monako2 napísal:ja dufam len v to aby G.Busch sa co najskor vyparil z bieleho domu, lebo to skonci vsetko velmi zle.
to nie je vobec v nom... su tu ludia za oponou s ovela vecsoi mocou
dudo02
King
King

Shark NX napísal:V tom strese a v tej situacii by si nikdo nevsimol ze tam vbieha asi 20 Ludi z Kufrikmi ... Plnymi C4 a kablami ... v tom momente boli vsetci vedla z toho co sa deje ... A kedze Nosniky boli v Strede budovy explozie mohli byt bez problemu Utlmene
Ale to je len Konspiracna teoria ...
Je dokonca mozne ze do WTC Twins nenarazili Arabi ... Je to aj mozno vsetko robota Pana Busha .... Chcel trochu ropy
Vsetko je mozne ... to co vidis na vlastne oci je asi 1:1000000 toho co sa naozaj deje :wink:
To chces akoze povedat ze tam stihli rozmiestnit tie naloze,po naraze lietadla :lol: .Joj ,kamo-pobavil si ma.
:smt044 .Toto su take argumenty..-nic v zlom :?
to co vidis na vlastne oci je asi 1:1000000 toho co sa naozaj deje :wink:
Nechapem,co so myslel tymto?
:roll:
Napísať odpoveď