DVD prehravac vs. titulky na DivX

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Paťko
King
King
Používateľov profilový obrázok

DVD prehravac vs. titulky na DivX

Príspevok od používateľa Paťko »

mam novy DVD prehravac a nechce mi prehrat titulky . Neviete ako to mam napalit alebo kde umiestnit ? maju rovnaky nazov ako film :(
PAuLi3
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAuLi3 »

nedaju sa ti niekde v menu spustit? moze sa stat ze mas taky prehravac co nepodporuje titulky ..ja mam zas problem ze ked mam titulky tajk mi namiesto makcenov, dlznov... vypisuje nejake znakyaky presny dvd mas?
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

pato83
Addict
Addict

Príspevok od používateľa pato83 »

ferderikoo napísal:nedaju sa ti niekde v menu spustit? moze sa stat ze mas taky prehravac co nepodporuje titulky ..ja mam zas problem ze ked mam titulky tajk mi namiesto makcenov, dlznov... vypisuje nejake znakyaky presny dvd mas?
Ja mam rovnaky problem, mam dvd player phillips 3300 a taktiez mi nepodporuje diakritiku. Riesim to cez toto: http://www.diakritika.frk.sk/ Viem, ze je firmware pre podporu, ale som to nenahadzoval este.
metalismylife
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa metalismylife »

mal som podobny problem a vyriesil som ho tak ze som si titulky pomenovane ppresne podla nazvu suboru filmu prerobil do troch formatov.......a vsetky vypalil spolu z filmom.....myslim ze srt,txt a sub :)...staci prepisat koncovku pri srt a txt....pri sub neviem :)
Napísať odpoveď