Stranglehold

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
miro2004
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miro2004 »

zaver Tiscali
Pobavíte se ale skvěle, o tom jsem pevně přesvědčen. I z toho důvodu mě dvojnásob mrzí krátká herní doba, která na nižší obtížnost nedosáhne ani osmi hodin.

to hadam nie musime mat vsetko? ja to netaham ved je to klon Maxa P s nejakymi doplnkami :D
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa rochedo »

ak to niekto spusti - tak sa podelte s dojmamy - zaujima ma predovsetkym, ze na akej zostave to ide a na akych detailoch....
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

jauznevimco napísal:Vsak aj to tak hnusne vypada ako na akom pc to hral. Ale z tou velkostou to fakt prehanaju, na instalacku 50 GB. :shock:
No hnusné to veru je, hra má 15gb, 50 chce dočasne a dohráš ju za chvíľu, prídavná hodnota nulová, multiplayer žiadny..
Inak už je jedna hra čo má (nainštalovaná) 60Gb (+40gb image keď ho máš "kúpený" a má svojich pár rokov, volá sa X-Plane a je to dosť hardcore letecký simulátor, kto by nevedel :)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Nainstalovana hra ma 12.5GB :) Nepotrebuje urcite 50GB ... to je blbost... pred instalaciou som mal volnych cca 8GB a slo to OK.

Horsie je to uz s kompatibilitou... spustil som to na mojom PC:

AMD64 2800+ FQ 2GHZ OC
1GB RAM
MSi GeForce NX6600VTD Diamond 128MB OC (550/1050mhz)

Zial technicky problem mi nedovolil prejst do prvej misie. Menu mi slo... Nastastie nejde o moj komp ale bug v hre. Menu je Ingame... a tak som videl ze to slo priblizne 25fps na 1024x768...

Ani dnesne Beta Drivere nepomohli... uvidime... kedy vyjde Patch ci nieco podobne :roll:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

alfonz napísal:No hnusné to veru je, hra má 15gb, 50 chce dočasne a dohráš ju za chvíľu, prídavná hodnota nulová, multiplayer žiadny..
uz som pisal ze tych 50gb je len mytus
Joker
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Joker »

Dem0n:Nj ani mne to nejde dalej len do menu :evil:
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

tak full este nemam, ale narocnost z dema:
na Athlon 64 X2 6000+, 2GB Ram, Radeon X1950XT 256MB to slo v 1280x1024 bez problemov - t.j. fps sa drzalo cez 50fps malokedy pod 50
(avsak neviem ci grafika bola nastavena na max, pretoze v deme nebolo ziadne nastavovanie)
Dem0n
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Dem0n »

Nastavenie grafiky su automaticky upravovane podla specifikacii PC.
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

No, nato ake bolo okolo toho halo, to veru bohvieco nieje, sico som to hral iba 2 hodky, ale
- menu je pekne :D
- graficky to veru bohvieako nevyzera 1680x1050 (hrane na [email protected], 2GB ram, 8800GTX, 2xRaptor raid0)
- niesu tam ziadne nastavenia ohladom grafiky, FPS bolo konstantne 60FPS (60Hz monitor) - Vsync

--- Celkovy dojem 7 z 10, pekny spomaleny cas, ala max :D kopec veci na znicenie...
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

podla mna je to hra primarne urcena pre konzoly kedze ta PC verzia je taka cudna co tu pisete...
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Šu-Do napísal:uz som pisal ze tych 50gb je len mytus
jj, priznávam že tému som nečítal :oops:
danpark
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa danpark »

tak takto , chce to 12 GB a nič viac ... nedotkne sa to systémového disku pokým hru neinštalujete tam , dal som to nahodiť na partíciu , chcelo 12 GB tak to tam dalo a tým to haslo ... dal som crack , zapol ... pustili sa videá aj mneu a potom odosielať/neodosielať ... zapol som podruhé už som mohol zapnúť aj new game , no zas hláška .. zapnem potretie , už ma aj do hry pustilo , ale robilo to grafické haky baky a potom zmrzla hra , tak som to vypol , vo wine som zdrapil všetky nepotrebné procesy , vypol ich ... vytaktil procák z 2009 MHz na 2150 , grafu som tiež vytaktil z 500 na 560 a 700 na 760 , zapol a už žiadne haky baky ani hláška ... už si to ani neprdlo a v 1024x768 s dynamickými svetlami mi to ani nesekne ani nič , (zostava athlon 64 X2 3800+(trochu OC) , RAM 2GB DDR2 800MHz , grafa 7600GST(trochu OC) .. takže asi tak , no a inak celkom zaujímavá hra , ale jendotvárna , rovnaké zbrane stále a tak , ale na začiatok to vyzerá pomerne zábavne tým , že rozbíjaš pomaly všetko naokolo a máš rôzne módy typu ,že strelíš na niekoho s presným mierením a dá pekný záber ako chlapíka strelí ..alebo taký mód , že strieľaš hlava nehlava po určitú dobu (najlepšie z brokovnice)
ladio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ladio »

No musím povedať že mám problém z touto zostavou
Opteron 165 (takt. 2,61 Ghz)
CoRE DUO
2 GB RAM
nVidia 8800 GTS 320 MB
1 TB Hdd
hru nainštalujem , nieje potreba toľko na HDD ako sa piše v NFO , hra je veľmi pekná ale po 1 alebo 2 checkpointe mi sekne pc a hodí ma to do XP-čiek. Tento istý problém mám aj u Medal Of Honor - Airborne.
Čo myslíte čím by to mohlo byť ? U MOHA mi to robilo aj u visty a aj u xp-čiek , mám najnovší ovládač od nVidia atď.
Takže myslím že v softvare to nieje.
ďakujem za každú radu.
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

ladio napísal:No musím povedať že mám problém z touto zostavou
Opteron 165 (takt. 2,61 Ghz)
nebude problem v pretaktovanom cpu???? robia ti to aj ine hry okrem toho medala??
ladio
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa ladio »

patrick1 napísal:nebude problem v pretaktovanom cpu???? robia ti to aj ine hry okrem toho medala??
Ďakujem ti
Perfektne tuto hru som už vybavil , taktol som si procak z 2,61 na 2,50 a už to fachá krásne.
ravanelli
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ravanelli »

caute, mam trosku problem s touto hrou, vidim ze ste nejake podbne veci vyriesili tak sa spytam :)
na XP pri New game restartne komp tak som to nahodil do visty a tam spustim new game a nahodi mi chybu (priloha)
ten 'atiumdag.dll' v system32 zlozke mam tak nechapem co odomna xce
preinstaloval som drivery a potom to islo presiel som prvy chapter a vypol som to
dnes hru spustim dam continue a zas mi hadze tu chybu ale uz mi nepomohlo ani reinstall driverov
mam Intel C2D 1,83GHz, 2GB ram, Ati mobility X1700 256/512MB
bioshock isiel bez chyby airborne viacmenej tiez (par krat spadol)
viete poradit?
Prílohy
fault.jpg
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

ja mam taky problem..ze mam 20" LCD na 1680*1050 a v hre take rozlisenie nemam.a kamos.ma tak isto 21" LCD a ma tam to rozlisenie..neviete preco ? :cry:
Aealo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Aealo »

2 Frankk: neda sa tam niekde menit pomer stran?
Frankk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankk »

Toy M@ch!n3 napísal:2 Frankk: neda sa tam niekde menit pomer stran?
nie vobec. je to absolutne iba rozlisenie..a to je cele..z nastavenia Videa :cry:
S.p.i.r.i.T ®
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa S.p.i.r.i.T ® »

ee, ja mam 21 palcove LCD, nie 20, ale myslim ze tym to nebude ... :?
Napísať odpoveď