upnito.sk a leteckaposta.cz

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mito85
Star
Star

upnito.sk a leteckaposta.cz

Príspevok od používateľa mito85 »

možno som blbý ale neviete prečo ked chcem niečo stiahnuť z upnito.sk tak mi nenájde stránku? na lamkách som hladal návod ale nič som nenašiel. a taktiež leteckaposta.cz mi nájde ale vždy mi vypíše že súbor neexistuje! neviete nejaký návod alebo čo s tým je :cry:
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Poprve ked ti nenajde stranku tak je zly link alebo im nejde server teraz akurat upnito.sk ide a k tomu druhemu ked ti napise subor neexistuje tak tam ten subor nieje s tym nic neurobis je to tym ze to uz dlho nikto nestiahol :roll: ....Ale aj tak v dnesnej dobe sa najviac oplati rapidshare 286SK na mesiac neni vela a mozes stiahnut 150GB dat takze pohoda rozmyslam ze si dam 8)
mito85
Star
Star

Príspevok od používateľa mito85 »

ako ja väčšinou ťahám tiež z rapidu ale nie som premium takže to má svoje úskalia :cry: ale rád stahujem z uloz.to (je super- download 230kb/s a žiaden limit) a zo zdielania.sk (tiež 230 a naraz stiaknem celý súbor, ale nikedy im to blbne) :evil: ale k téme: ten súbor v leteckej pošte bol pridaný len pred 3 dnami a to upnito ma serie lebo som si chcel stiahnuť Prison break 3! **link zmazaný [audiotrack] **
najprv som ten link dal celý a nič, potom len http://www.upnito.sk/download.php? že dám do nejakej kolonky ten ostatok a nič :evil: tak čo s tým?
audiotrack
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

ten link mi išiel, vyhodilo overovací kod a aj začalo ťahať. Takže link nie je chybný. Btw: zmazal som ti ho, lebo tu sa warez nevedie. Skús teda iný prehliadač, zmaž si cookies alebo nech ti to stiahne niekto iný
Napísať odpoveď