Sietovy net
Sietovy net
pls mam sietovy net mame ho asi 12
a ide strasne pomaly bo vsetci si rozdelime tu rychlost a chcem sa spytat ci nieje nieco take za ja by som mal rychlejsi ako oni???? bo download 15KB/s nic moc a ked nikto tu neni tak 125KB/s
-
midnight_man
Guru
vidis ze rychlost klesa a stupa podla vytazenia...cize nebude obmedzena ale je to robene systemom "Kdo viac pyta, ten viac ma" ja osobne neviem o ziadnom triku...chrono napísal:Ako ste pripojený na internet (aspoň predpokladám, že píšeš o internete)? Obmedzenie rýchlosti je robené ako? Nastavili ste to v routri (teda ak ho používate)?
/// jedine ze by si ich siel odpojit
V niektorých routroch sa dá nastaviť, akú minimálnu garantovanú prenosovú rýchlosť má mať používateľ. Takže nie je problém, na takom routri, nastaviť, aby jeden užívateľ sťahoval rýchlejšie.midnight_man napísal:vidis ze rychlost klesa a stupa podla vytazenia...cize nebude obmedzena ale je to robene systemom "Kdo viac pyta, ten viac ma" ja osobne neviem o ziadnom triku...
/// jedine ze by si ich siel odpojit
ertre ak nenapíšeš ako presne ste pripojený (a aj typ modemu/routra...), tak ti nikto nebude vedieť presne poradiť.
-
midnight_man
Guru
Rychlost pripojenia prerozdelis jedine shaprom. Pokial nie je ziadne shaper, mozes si "urvat" vacisu cast kapacity tym, ze otvoris viac TCP spojeni. Kapacita sa zvykne delit relativne rovnomerne na TCP spojenia. Toto vsak nie je velmikolegialne odhliadnuc od toho, ze takto vytazovany net uz nebude na nic vhodny okrem stahovania (pretazenie, lagovanie a pod.)
Rychlost 100mbit/s je rychlost LAN. Sietova karta v Tvojom kompe nema ako vediet, aka je rychlost DSL pripojenia na routri.
Rychlost 100mbit/s je rychlost LAN. Sietova karta v Tvojom kompe nema ako vediet, aka je rychlost DSL pripojenia na routri.
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
v tom okne mas napisane typ ... zadajte heslo do : xxxxxxxxxxxx bude tam nieco... skus meno admin a heslo admin alebo priezvysko admina alebo nazov siete.alebo nieco..to ti asi nepojde ale keby si nam povedal typ routra ak tam budeertre napísal:ked som napisal tu IP do prehliadaca vybehlo mi nieco a chclo to heslo
-
supermario
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
no ertre, byť tebou tak si zaplatím internet sám a môžeš sťahovať najväčšou možnou rýchlosťou bez nejakých obmedzení. keďže ja spravujem svoj router a ďalších ľudí, ktorí sú na mňa napojení nedovolil by som si nikdy ich nejako obmedziť. ide o to, že platia za inetrnet tak ako ja, takže rovnaké podmienky. ďalšia vec je, že ak sa mu každý začne hrabať v routri alebo ap alebo to je jedno v čom, tak to potom už ani kristus nedá dokopy. preto si myslím, že tvoj problém sa dá úplne jednoducho vyriešiť: kúp si vlastný net...
btw: 100MBit je teoretická rýchlosť medzi routrom a tvojím PC, nie medzi tvojím PC a internetom...
btw: 100MBit je teoretická rýchlosť medzi routrom a tvojím PC, nie medzi tvojím PC a internetom...