Úplný koniec...???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

papillonbubu napísal:Nie nie... spoločný kámoši sú... s jedným idem zajtra do kina... ale nechcú sa do toho miešať... nič... lebo im to príde nefér... že nás majú radi oboch a bla bla... dokonca ani moja najlepšia kámoška sa do toho radšej nemieša... :x :)
:shock: :shock: tak dufam ze sa o tom tvoj "priatel" nedozvie ze ides s kamosom do kina lebo ti rucim za to ze tym padom ste vy dvaja skoncili

///PS: takto zobrat do kina jeho? kedze cela tema je tu o vas dvoch namiesto kamosa :?:
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

midnight_man napísal::shock: :shock: tak dufam ze sa o tom tvoj "priatel" nedozvie ze ides s kamosom do kina lebo ti rucim za to ze tym padom ste vy dvaja skoncili

///PS: takto zobrat do kina jeho? kedze cela tema je tu o vas dvoch namiesto kamosa :?:
no vieš ono to je tak. Keď sme spolu normálne chodili, tak som prišla na to, že bude asi za mesiac film o Edith Piaf... No a rozprávali sme sa o tom a bol pri nás aj jeho naj kámoš... a keďže Lukáš povedal, že jeho takéto filmy nezaujímajú, že či nepojde so mnou on... (lebo by to tam náhdou neprežil, donútila som ho robiť milión vecí ale filmy to nie...) a on ppovedal, že ok... je to len normálne kamarátske... a vie o tom už dlho...
midnight_man
Guru
Guru

papillonbubu napísal:no vieš ono to je tak. Keď sme spolu normálne chodili, tak som prišla na to, že bude asi za mesiac film o Edith Piaf... No a rozprávali sme sa o tom a bol pri nás aj jeho naj kámoš... a keďže Lukáš povedal, že jeho takéto filmy nezaujímajú, že či nepojde so mnou on... (lebo by to tam náhdou neprežil, donútila som ho robiť milión vecí ale filmy to nie...) a on ppovedal, že ok... je to len normálne kamarátske... a vie o tom už dlho...
sice polahcujuce okolnosti...ale aj tak ja byt na jeho mieste urazil by som sa :D ale ak o tom vie a je to OK ...tak v pohode ty musis vediet co je dobre
papillonbubu
Expert
Expert

midnight_man napísal:sice polahcujuce okolnosti...ale aj tak ja byt na jeho mieste urazil by som sa :D ale ak o tom vie a je to OK ...tak v pohode ty musis vediet co je dobre
myslím, že na neho by nežiarlil... asi....
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

GL3

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

papillonbubu napísal:myslím, že na neho by nežiarlil... asi....
ja osobne si myslim ze keby spolu normalne chodite resp. lubite sa tak ako pred tym a isla by si do kina s jeho kamosom bolo by to ASI ok...

ale teraz ked su vase vztahy narusene by to kino mohla byt posledna kvapka v pohari :? ja by som to kino radsej zrusil
papillonbubu
Expert
Expert

Re: GL3

ProfionQQ napísal:ja osobne si myslim ze keby spolu normalne chodite resp. lubite sa tak ako pred tym a isla by si do kina s jeho kamosom bolo by to ASI ok...

ale teraz ked su vase vztahy narusene by to kino mohla byt posledna kvapka v pohari :? ja by som to kino radsej zrusil
fakt??? :cry: do čerta a tak som sa tešila na ten film.... :evil:
fu a tešila som sa na to, že z neho aj možno niečo vytiahnem... napr. to či náhodou nezačal chodiť s tamtou ženskou...
fu no tak ďakujem... ešte porozmýšľam...
a nemohla by ho potešiť, že idem radšej s jeho kámošom von ako s niekým iným... vie, že sa nič nestane. pretože ten človek sa o mňa staral aj pri prvom rozchode a tak...
hm asi radšej prestanem vymýšľať... :idea:
Sagittarius
Guru
Guru

Re: Úplný koniec...???

Príspevok od používateľa Sagittarius »

mi-chau napísal:Neboj, take starosti Ta prejdu ked nastupis na strednu skolu.
mi-chau, sorry, ale opravím ťa. Zdá sa mi, že dievčina v minulej téme písala, že chodí na vysokú.

papillonbubu: No to si musíte vyriešiť vy dvaja medzi sebou. Ale aby to nedopadlo zle, keby ťa náhodou uvidel s tým chalanom, kedže so svojím bývalým by chcela pokračovať vo vzťahu. :wink:
midnight_man
Guru
Guru

Re: GL3

papillonbubu napísal:a nemohla by ho potešiť, že idem radšej s jeho kámošom von ako s niekým iným... vie, že sa nič nestane.
NIE ... sakra Papilon jak ti mame vysvetlit aby si sla za nim..zavolala mu..alebo ja neviem co a aby ste sa o tom porozpravali ako dvaja dospeli ludia? uz nemate 13 :wink: hadam neches tahat z jeho kamosa info..jezis to robi kolega o temu nizsie :D
papillonbubu
Expert
Expert

Ja viem, strach nepustí... hrúza je to všetko... :oops:
uvidíme...
a ďakuejm Vám za názory.,,
midnight_man
Guru
Guru

papillonbubu napísal:Ja viem, strach nepustí... hrúza je to všetko... :oops:
uvidíme...
nie nie nie neuvidime.....chceme vidiet vysledky :) tak sa radsej budes doma zozierat ano? ked sa posle lekvar kosit aspon budes mat dovod sa zozierat..zatial je to do vetra...takze sa nadychni....zober do ruky telefon..vytoc jeho cislo a dohodni sa snim na zajtra alebo kedy...s tym ze sa chces s nim o vsetkom porozpravat
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

dsaf

papillonbubu napísal:Ja viem, strach nepustí... hrúza je to všetko... :oops:
uvidíme...
hm asi radšej prestanem vymýšľať... ----- toto je to najlepsie co teraz mozes urobit
papillonbubu
Expert
Expert

midnight_man napísal:nie nie nie neuvidime.....chceme vidiet vysledky :) tak sa radsej budes doma zozierat ano? ked sa posle lekvar kosit aspon budes mat dovod sa zozierat..zatial je to do vetra...takze sa nadychni....zober do ruky telefon..vytoc jeho cislo a dohodni sa snim na zajtra alebo kedy...s tym ze sa chces s nim o vsetkom porozpravat
no to uvidíme bolo, že zajtra mu zavolám.... predpokladám, aj tak že už nie je použiteľný v tejto chvíli... dnes je totiž rozlúčka s chalanmi čo idú do Írska, takže si viem predstaviť jeho stav... je to predsa len punx :)
au ale bojím sa už teraz... :cry:
kto by to bol čakal, že ma nejaký chlap dostane do takých stavov.... :shock:
midnight_man
Guru
Guru

papillonbubu napísal:kto by to bol čakal, že ma nejaký chlap dostane do takých stavov.... :shock:
Laska hory prenasa :) a dostava vas dievcata do takychto stavov(teda nielen vas ale vsetkych)

A ber si s toho pozitivum...
1.) Aspon vies ze ho milujes
2.)Ak vam to vyjde mate na polroka az rok pokoj lebo budete cerpat s toho ze ste teraz mali nezhody a budete radi ze sa mate
a isto je toho viac ale ma nenapada
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

STAVY

papillonbubu napísal:no to uvidíme bolo, že zajtra mu zavolám.... predpokladám, aj tak že už nie je použiteľný v tejto chvíli... dnes je totiž rozlúčka s chalanmi čo idú do Írska, takže si viem predstaviť jeho stav... je to predsa len punx :)
au ale bojím sa už teraz... :cry:
kto by to bol čakal, že ma nejaký chlap dostane do takých stavov.... :shock:
pri poslednej vete tvojho prispevku som sa krasne pobavil :D :D

este pockaj ake stavy pridu ked sa k sebe vratite :)
papillonbubu
Expert
Expert

uf no raz som bola (okrem toho štvrtkového výstupu)... ale to som bola dopitá neskutočným sposobom...
ale inak nie som v normálnom živote... len keď už skutočne nezvládam a viem, že to čo sa deje sa deje absolútnym neprávom.
pre príklad, v čase keď sme sa rozišli 1x, bolo to koli tomu chlanovi... on mi dal pusu a ja som nič neurobila, nepohla ani brvou a preto si myslím, že som nič neurobila... ešte potom ke´d mi trepal, že škoda, že ma nestretol skor ako moj priateľ som mu hovorila, že nech sa nenamáha, pretože milujem Lukáša... a ten sa so mnou aj tak rozišiel... chcela som toho chalana (bozkávač) zabiť... a myslela som to vážne... histerická som bola jak sviňa... ale myslím, že tam bol hlavne ten chlast prítomný... vieš si to predstaviť festival a tak.... :!:
papillonbubu
Expert
Expert

No tak včera sme sa porozprávali.. alebo vlastne dnes nad ránom... no kopec srandy...
Nadal mi, že či si myslím, že po tom čo som vyrobila a spravila by bol schopný... označil ma za 5 ročnú a celú hodinu sa ma pýtal, prečo som to urobila, ako som mohla, ako som sa mohla s ním vobec rozprávať, keď som mu kedysi dávno sľúbila, že to neurobím... :?
Povedal mi, že ma neznáša, no a vlastne sa nedialo nič iné ako krik celý čas... No hm nevidím to teda ružovo... Ešte si máme dnes volať, ale asi od toho nebudem nič očakávať...
Neviem, cítila som z neho, že ma má rád, pretože jednu vec si zle vysvetlil čo som mu povedala a viem, že človek, kt nemá rád by to mal tak na saláme.... Ale on bol z tej veci úplne mimo....
ale no haluz :cry:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

PAUZA

papillonbubu napísal:No tak včera sme sa porozprávali.. alebo vlastne dnes nad ránom... no kopec srandy...
Nadal mi, že či si myslím, že po tom čo som vyrobila a spravila by bol schopný... označil ma za 5 ročnú a celú hodinu sa ma pýtal, prečo som to urobila, ako som mohla, ako som sa mohla s ním vobec rozprávať, keď som mu kedysi dávno sľúbila, že to neurobím... :?
Povedal mi, že ma neznáša, no a vlastne sa nedialo nič iné ako krik celý čas... No hm nevidím to teda ružovo... Ešte si máme dnes volať, ale asi od toho nebudem nič očakávať...
Neviem, cítila som z neho, že ma má rád, pretože jednu vec si zle vysvetlil čo som mu povedala a viem, že človek, kt nemá rád by to mal tak na saláme.... Ale on bol z tej veci úplne mimo....
ale no haluz :cry:
este ste to asi obaja dostatocne nepredychali...este vo vas vladnu emocie.

uz to pisem asi treti krat : : : : : PAUZA : : : : : :
midnight_man
Guru
Guru

hmm...no to dopadlo...asi ma kolege vyssie pravdu..este je tam vela emooocii...vies papilon..on tiez nebol svaty......cize mate na tom 50% viny kazdy a ten jeho vystup myslim ze nebol spravny...neviem co to je za chlapa...daj tomu cas.
papillonbubu
Expert
Expert

Re: PAUZA

ProfionQQ napísal:este ste to asi obaja dostatocne nepredychali...este vo vas vladnu emocie.

uz to pisem asi treti krat : : : : : PAUZA : : : : : :
jo inak to už asi nebude... :(
len, keď teraz potrebujem hlavne dokázať mu to, že sa na mňa može normálne spoľahnúť.... :roll:
papillonbubu
Expert
Expert

midnight_man napísal:hmm...no to dopadlo...asi ma kolege vyssie pravdu..este je tam vela emooocii...vies papilon..on tiez nebol svaty......cize mate na tom 50% viny kazdy a ten jeho vystup myslim ze nebol spravny...neviem co to je za chlapa...daj tomu cas.
ja viem, že nebol, len keď ja dokážem niečo odpustiť... ja som tiež v niekt. veciach ako malý diabol... preto aj to, že bol s inou beriem síce tak, že som sklamaná, ale viem aká som ja...
hmmmmm čas.... :?
Napísať odpoveď