Úplný koniec...???

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

papillonbubu napísal:ja viem, že nebol, len keď ja dokážem niečo odpustiť... ja som tiež v niekt. veciach ako malý diabol... preto aj to, že bol s inou beriem síce tak, že som sklamaná, ale viem aká som ja...
hmmmmm čas.... :?
nezufaj..jeho to tiez zacne trapit...

a cas lieci :)

verim ze vsetko bude dobre :)
papillonbubu
Expert
Expert

Príspevok od používateľa papillonbubu »

ProfionQQ napísal:nezufaj..jeho to tiez zacne trapit...

a cas lieci :)

verim ze vsetko bude dobre :)
vieš myslím, že ho to trápi už teraz... teda aspoň ten náš krásny štvrtok... neviem síce čo sa odohráva v jeho mysli, ale keby ho to, že som bola s tým človekom netrápi tak ako to tvrdil, nekričal by na mňa a ani by ho to neštvalo prečo a určite by mi nerozprával o tom ako toho človeka nanávidí a nepoužil by všetky nadávky zo slovníka na označenie toho človeka... teda naozaj aspoň myslím... :?
ďakujem ale za takú tú morálnu podporu.... :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

TIME

papillonbubu napísal:vieš myslím, že ho to trápi už teraz... teda aspoň ten náš krásny štvrtok... neviem síce čo sa odohráva v jeho mysli, ale keby ho to, že som bola s tým človekom netrápi tak ako to tvrdil, nekričal by na mňa a ani by ho to neštvalo prečo a určite by mi nerozprával o tom ako toho človeka nanávidí a nepoužil by všetky nadávky zo slovníka na označenie toho človeka... teda naozaj aspoň myslím... :?
ďakujem ale za takú tú morálnu podporu.... :)
uz naozaj nevem ako by som ti este mohol pomôct...:-/
papillonbubu
Expert
Expert

Re: TIME

ProfionQQ napísal:uz naozaj nevem ako by som ti este mohol pomôct...:-/
a však v pohode... som rada, že ste pomohli predtým, šlo asi hlavne o nejaký iný názor a o morálnu podporu... teraz si to aj tak musím doriešiť s ním, keď som už začala.... :)
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

papillonbubu napísal:a však v pohode... som rada, že ste pomohli predtým, šlo asi hlavne o nejaký iný názor a o morálnu podporu... teraz si to aj tak musím doriešiť s ním, keď som už začala.... :)
vela stastia a daj vedet ako to dopadlo :)
papillonbubu
Expert
Expert

ProfionQQ napísal:vela stastia a daj vedet ako to dopadlo :)
ďakujem a dám... možno dnes a možno za mesiac... no veď sa uvidí... :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

bohajeho prerábame byt a teraz mam comp v krabici tak od piatku som bez netu.. takže neviem či ešte bude mať môj príspevok nejakú váhu.
ako vidím padlo tu pár rozumných rád a už je v podstate problém vyriešený.
ja by som len dodal (možno som to prehliadol) veľa tu zohrá aj hrdost podla mna.. lebo napr.. u mna to má veľkú váhu.. napr.. strašne som ľúbil jednu holku samozrejme to pokafrala a chcel som ju stále naspať ale ona nechcela.. a ked som sa dal dokopy rozum vyhral nad srdcom tak prišiel den ked sa ozvala ona.. samozrejme nebol som k nej odmeraný - ako ku kamarátke ale ked sa ozývala čoraz častejšie a chcela ísť so mnou von a začala mi rozoberať jej problémy vo vzťahu a tak.. som jej povedal "čo vlastne odo mna chceš?" sa na mna vyserieš dosť brutálne a teraz ked potrebuješ moju pomoc tak som ti dobrý?
a keby som bol na mieste chalana no neviem čo celkom si mu robila .. ale histerckosť fakt neznášam... ale vieš ako sa vraví ked myluješ nieje čo riešiť a človek je slepý.. takže podla mna ked chlapík sa správa tak ako sa správa.. je možno rád že sa z toho nejako dostal a spravil za sebou čiaru ktorú vžiadnom prípade neprekročí naspať... a možno to nikdy ani tak nebral ako ty.. ale to mi nevieme
takže možno by padol normálny opakujem normálny rozhovor bez omócií čo asi nieje vo vašom prípade možné.. alebo pomohlo by dočastné odlúčenie.. a to či chodí s tamtou či nie to ti môže byť úplne fuk,, aj tak na tom nič nezmeníš a ak by si sa o to aj snažila tak by si vyzerala len a len ako pizda.. takže GL a nájdi si nejakú zábavku nech nemusíš rozmýšlať nad hlúposťami - lebo ono je to vo svojej podstate strašne jednoduché - len mi ľudia sme takí hlúpi že to nivdíme
papillonbubu
Expert
Expert

Hm. no veď áno...Už som sa na to asi vykašlala.... Nehovorím, že mi to nie je ľúto. ale skončila som, povedala som si, že on je pre mňa síce vľmi veľká láska, ale pre neho bola zrejme ona. a tak keď ju má mať rád, dúfam, že mu to vyjde. Irónia brutálna je inak aj to, že je to ženská, ktorej pred rokmi urobil to isté čo mne teraz... Napísala som mu včera sms, o tom čo pociťujem a tak a viac menej sa s ním rozlúčila...
Presne si idem hľadať zábavku, no veď čo budem predsa od dnes znovu v NR, takže ma nejak zamestnajú ľudia, chcem sa naučiť niečo po španielsky a ešte sa vrátiť k nejakému pohybu....
Takže to je asi všetko... hrubú čiaru som dala aj ja.
Ou a čo sa týka toho ako to cítil on, viem, že ma ľúbil a možno aj ľúbi, ale jednoducho je to tak takto zrejme lepšie. pretože by sme asi nezvládali jeden druhúho. A trápili sa obaja, tak ako to bolo pri konci vzťahu, že ani jeden z nás nespával ani nič....
Takže tak :(
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

papillonbubu napísal:veď čo budem predsa od dnes znovu v NR,
hehe ja tam tiež chodím do školy.. ale externe a budúci týžden budem mať prednášky tak ti môžem dať morálnu podporu aj osobne hehe :lol: 8)

no ono to chce time.. planty of time.. nič viac nič menej
papillonbubu
Expert
Expert

triple napísal:hehe ja tam tiež chodím do školy.. ale externe a budúci týžden budem mať prednášky tak ti môžem dať morálnu podporu aj osobne hehe :lol: 8)

no ono to chce time.. planty of time.. nič viac nič menej
jasné pojdeme sa opiť :lol:
jasné čas.... len keby chcel rýchlo ubehnúť. Lebo sa bojím, že sa z toho budem dostávať dlho, pretože naposledy to bolo z prestávkami asi 3 roky... čo je zléééééééééé.
Napísať odpoveď