NHL 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

hojko potom daj vediet ako to je, snad ti uz v tejto verzii nebude pocitac nadrziavat a nebudes premienat nahody ako to bolo doteraz :roll:
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Tak ocakavanie sa nenaplnilo. Hra ide ako ide, tj. klasicky menej FPS, musel som upravit nastavenie len na jedno jadro, aby som mohol hrat. V EA Sports si robia asi z ludi srandu, pretoze tento patch prinasa: This patch for NHL 08 adds New team logos for 3 teams, and new RBK Edge Uniforms for 25 teams.

Aj napriek tomu som sa nedal odradit a odohral som zapas. Hra sa mi zda hokejovejsie, pohyby su realnejsie, brankar konecne aj nieco chyti a nepadaju rovnake goly. Ako hrac, ktory s hokejom na PC zacinal pred asi 13timi rokmi s hrou FaceOff GHL 91 (spravne, GHL!!!) som co to zazil a odohral, ale aby sa ovladanie dockalo opat zmeny, tak to je hroza. Celkovo sa mi prve dve tretiny pacili, automaticky najtazsia obtiaznost mi nic nepokazila a ani hraci nerobili odpor, viedol som s lahkostou 4:1, dokonca ten jeden gol bol aj tak vlastny, ked som omylom zasunul puk do vlastnej siete. Velmi sa mi zapacil sposob narazaciek a nasledna strela zapastim, presne nieco take mi chyba v predoslych rocnikoch. Nepaci sa mi vsak ovladanie, castokrat hrac miesto prihravky pred seba nahral ku mantinelu na superovu hokejku. Najvacsie prekvapenie vsak prislo chvilu po zaciatku tretej tretiny, ked hra zacala bezat par FPS, o par sekund sa to vratilo do normalu. Aby toho nebolo malo, tak som zrazu po vyluceni nemohol odklikavat animacky a tak som takmer dve tretiny poslednej casti musel pozerat animacky, ktore poznam z predoslych verzii hry.

Celkovy dojem je taky, ze hra sa mi dost paci, po 2006 je to opat dobra NHLka, asi zase plati, ze tie parne su dobre. Ak vsak este vyjde par patchov, ktore opravia znizeny poces fps pre dual core + nVidia, zvysi sa obtiaznost, opravia sa nahravky (mozno je to nova funkcia, netusim), tak to vidim velmi pozitivne.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch
Bublex
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Bublex »

xyz napísal:a odporucas to hrat s tym patchom alebo bez? ja budem mat dual-core a ati takze problemy by asi nemali byt, len to este nemam dotahane, tak chcem vediet ci sa oplati tahat ten patch
nie vsetci maju problem s tymi dual core cpu + Nvidia... ja mam C2D E6850 a hral som s Nvidia GeForce 7600GT na max detailoch a ziadne znizovanie fps som nemal vsetko slo bez chyby :)
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

xyz: Ak si si precital co som pisal, tak patch prinasa len upravu a nove dresy, takze viacmenej je to uplne jedno s cim hras.
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NHL

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

vcera som si nainstaloval NHL 2008 ale nejak ma to nezaujalo...bude to asi tym ze je to rovnake ako aj 2007...ak sa to na rok nezmeni uz NHL nebudem ani hravat...uz ma to prestava bavit...

a predpokladam ze na rovnakom principe bude zalozena aj FIFA 2008
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: NHL

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

ProfionQQ napísal:vcera som si nainstaloval NHL 2008 ale nejak ma to nezaujalo...bude to asi tym ze je to rovnake ako aj 2007...ak sa to na rok nezmeni uz NHL nebudem ani hravat...uz ma to prestava bavit...

a predpokladam ze na rovnakom principe bude zalozena aj FIFA 2008
mas pravdu holt PC-ckari si musime este pockat dufam ze uz len rok :D a budeme aj my mat next-gen a konecne to bude hokej a futbal teda dufam :lol:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:xyz: Ak si si precital co som pisal, tak patch prinasa len upravu a nove dresy, takze viacmenej je to uplne jedno s cim hras.
ja som to zle pochopil, ja som myslel ze ten patch robi tu realnost lepsou
Aj napriek tomu som sa nedal odradit a odohral som zapas. Hra sa mi zda hokejovejsie, pohyby su realnejsie, brankar konecne aj nieco chyti a nepadaju rovnake goly
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

neviete ci sa da v pc verzii prepnut na brankara v style 1st person?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

dnes som to nainstaloval a bol som zase sklamany ved je to ten isty engine ako 2006/2007 akoze to su dobre kur*y ked sa opovazia vydat hru s rovnakym engine 3 roky po sebe akurat tam zmenia tlacidka a par drobnosti a chcu za to 1400 sk ci kolko mozu sa hanbit ze sa na taky brak zase zmohli :x
//edit a este ked to propagovali tak hadzali screeny aj videa z Xboxu ze aka to bude pecka
Hossa1881
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hossa1881 »

na slovensku za to chcu tolko v amerike to ma mozno polovicnu cenu
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NHL

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Hossa1881 napísal:na slovensku za to chcu tolko v amerike to ma mozno polovicnu cenu
kazdy kto kupi tuto hru je asi zavyslak na NHL....ja som to stahoval z netu a aj to lutujem ze som to spravil....
sharky-no
King
King

Príspevok od používateľa sharky-no »

Hovniak napísal:dnes som to nainstaloval a bol som zase sklamany ved je to ten isty engine ako 2006/2007 akoze to su dobre kur*y ked sa opovazia vydat hru s rovnakym engine 3 roky po sebe akurat tam zmenia tlacidka a par drobnosti a chcu za to 1400 sk ci kolko mozu sa hanbit ze sa na taky brak zase zmohli :x
//edit a este ked to propagovali tak hadzali screeny aj videa z Xboxu ze aka to bude pecka
tak ale ten do si to zapne zahra jeden dva zapasi tak ani nevie co to vlastne hra... keby hravas pravidelne nhl tak zistis ze to je pekne ozivenie.. mne osobne sa toto vydanie lubi aj ked mi tam chybaju nejake te online vecicky co boli v 04... co sa tyka enginu bolo dopredu niekolko krat pisane ze tento rok nic take nebude ale ze v 09 sa grafika uz zmeni... ale to ma nejak netankuje predsa ta hra je o hratelnosti a nie o krase... keby hras nhl ligy tak zistis ze 07 je totalne zabuggovane h*vno kde ked si si nasiel miestecko pri modrej tak nebol problem vyhrat a pri tom si mohol hrat s hocjakym skillerom jednoducho tam slo o to kto je vacsi debil a bude to castejsie pouzivat a preto je ta 08 dobra ze sa te goly uz nedaju tak lahucko strelit ze tam musis zapat mozog a bud kombinovat alebo nejak s pohybmi oklamat brankara co nieje az tak jednoduche ako vypalit od modrej...a pokial si videl obrazky z Xboxu ktore propagovali PC verziu tak to je potom dobre blby ten autor toho clanku. Na ofiicialnej stranke EA nic take nebolo... to fsio PEACE
corey
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa corey »

http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=25 ktori program je to znich co sa da nastavit joystick na nhl08 diky lebo skusal som vsetky ani jeden mi nemeni, meni mi len klavesnicu :-/ ani navod som nenasiel diky za radu :)
Model
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Model »

bude aj nejaka oficialna liga v NHL 2008?
mirak2
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa mirak2 »

corey napísal:http://www.cznhl.com/index.php?co=downloads&sekce=25 ktori program je to znich co sa da nastavit joystick na nhl08 diky lebo skusal som vsetky ani jeden mi nemeni, meni mi len klavesnicu :-/ ani navod som nenasiel diky za radu :)
NHL 06 - 08 Joystick Renamer v1.0
Model
Light Professional
Light Professional

a ake boli vase vysledy v zapasoch,ze kolko golov ste nastrielali mne sa podarilo na difficult v sezone vyhrat 13:2 :wink:
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

Model napísal:a ake boli vase vysledy v zapasoch,ze kolko golov ste nastrielali mne sa podarilo na difficult v sezone vyhrat 13:2 :wink:
mne na tej istej urovni 14 : 4
Model
Light Professional
Light Professional

matko888 napísal:mne na tej istej urovni 14 : 4
pekne takze skoro podobne som si myslel ze to bude tazsie.....ale zase ma to enbude bavit.....nepoznas nejaku ligu kde sa uz hra 08?
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

mozno sa bude dat stiahnut aj nejaka tazsia zataz, ja som to este nehral ale ked ostatny pisali ze sa tu tazsie davaju goly ako v nhl07, som cakal ze to bude tazsie
Napísať odpoveď