nejde o to ci doliezal alebo nie...chcel si to vyjasnit a to viac-menej aj urobil...keby spravil to co ty, tak bud by si ju este tyzden udrzal, alebo by sa za ten tyzden ignorancie na neho uplne vysrala a bola by s tym druhym....totiz ja mam pocit, ze jej uz na nom moc nezalezalo
vzkriesenie vztahu zajtra 14:30//new prob.
to Te-wei: podla mna to urcite neposral...ved si cital...dalo mu to sebavedomie a to je vec, za ktoru bude v buducnosti vdacny, ze ju ziskal 
nejde o to ci doliezal alebo nie...chcel si to vyjasnit a to viac-menej aj urobil...keby spravil to co ty, tak bud by si ju este tyzden udrzal, alebo by sa za ten tyzden ignorancie na neho uplne vysrala a bola by s tym druhym....totiz ja mam pocit, ze jej uz na nom moc nezalezalo
-
midnight_man
Guru
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
spravit som to sice spravil, alebolek napísal:Kukiak, ja som na teba hrdá, že si to dokázal a že si našiel odvahu ísť za ňou potom všetkom s tou ružičkou. Len ona už mala asi definitívne jasno v tom, že váš vzťah nemá budúcnosť.Ale spravil si, čo sa dalo, dalo ti to sebavedomie a novú skúsenosť.
Kokos, tak to čumim. Ona sa dostala asi do nejakej degradovanej partie..kukiak napísal:spravit som to sice spravil, ale. Uz vidim ako sa to roznesie.. presne to co Tewei pisal, ze som za nou doliezal a tak.. nepoznate jej kamaratov, su schopni cez celu ulicu zazjapat to je ten s tou ruzou a pod..
-Pri všetkej úcte, predpokladám, že k nej ešte stále niečo cítíš, ale spočítaj si to. Zo dňa na deň ťa pošle k vode, neodpoveda, neozýva sa; Odmietne tvoje pozvanie s výhovorkou, ktorá mi bola jasna hneď, ako som si to prečítal a následne na to ti oznámi kamarátka, že sa olyzovala s nejakým chalanom a ten sa s tým všade chváli teraz. A že by takto reagovali jej kamaráti? Dosť možné, poznám takú partiu puberťakov, ale už len to, že im to povie bude značiť, že k tebe nema ani náznak úcty.
-Kukiak,myslím, že si spravil v tejto veci maximum. Pozerám, že sa na ňu aj snažíš zabudnúť a to je dobre. A čo sa týka toho videa, neviem ako by si si to mal vysvetliť. Že si z teba robí srandu, má ťa na háku? Alebo sa rozhodla pre "nezávyslý život bez záväzkov?". Možno sa fakt dostala do nejakej podivnej partie
Daj na te-weiove rady, nereaguj. Doteraz ingorovala teba, ty si chodil za ňou. Teraz sa začala ozývať ona. Pokiaľ jej nebudeš na to odpovedať a ona nebude vdieť na čom je, karta sa otočí. Potom uvidíš, že či sa k tebe bude chcieť ešte vrátiť alebo je koniec. Každopadne sa hneď, ako sa bude chcieť stretnúť alebo tak niečo nestavaj do pozoru.
-
triple
Guru wannabe
kur*a kde som bol ked si zakladal tento topic..
prvé čo ma napadlo čo by si mohol spraviť aby sa vrátila aby si dakomu tu z nás dal jej icq a niekto by jej polsal link na túto tému a nech si ju prečíta celú a videla by ako ti záleží na tom vzťahu.. ale potom som zistil že to bude kktoina..
a Te-wei.. kámo tvoje názory sa mi páčia čoraz viac a viac..
toto je chlap ktorý rozmýšla a vie čo robí a hlavne prečo to robí.. predpokladám že už má pár skúsenosti za sebou. Vie mylovať ale používa rozum čo je podla mna nesmierne ťažké... a kukiak jeho príspevky si ber k srdcu a ak chceš ber to aj osobne.. a riad sa tým.. nevravím že je to už o tom ako ju dostať naspať. lebo to asi nepôjde ale blbca zo seba nerob.. ja som to už pochopil a možno raz aj ty..
Te-wei klobúk dole pred tebou k+ (už druhý raz kým som prelúskal túto tému
prvé čo ma napadlo čo by si mohol spraviť aby sa vrátila aby si dakomu tu z nás dal jej icq a niekto by jej polsal link na túto tému a nech si ju prečíta celú a videla by ako ti záleží na tom vzťahu.. ale potom som zistil že to bude kktoina..
a Te-wei.. kámo tvoje názory sa mi páčia čoraz viac a viac..
toto je chlap ktorý rozmýšla a vie čo robí a hlavne prečo to robí.. predpokladám že už má pár skúsenosti za sebou. Vie mylovať ale používa rozum čo je podla mna nesmierne ťažké... a kukiak jeho príspevky si ber k srdcu a ak chceš ber to aj osobne.. a riad sa tým.. nevravím že je to už o tom ako ju dostať naspať. lebo to asi nepôjde ale blbca zo seba nerob.. ja som to už pochopil a možno raz aj ty..
Te-wei klobúk dole pred tebou k+ (už druhý raz kým som prelúskal túto tému
-
kukiak
Addict
Navrhla mi stretnutie. Dnes vecer. ze sa vazne porozpravat.. predchadzalo tomu par udalosti.. pisala mi cez icq.. ona vzdy prva.. a nejak sa to zvrtlo, ze preco sme sa vlastne vtedy rozisli.. tam ju nejak trklo, ze asi spravila chybu.. potom tento piatok, som sedel spolocensky unaveny v jednom klube a prisla ku mne.. rozpravala sa so mnou, obchytkavala
a pod.. na druhy den mi napisala, ze nevie co to robila.. padla rec aj ze to neskusime znova, ale hned to uzavrela ze ona vlastne nevie.
A dnes, navrhla to stretko. Ja vazne neviem... Ona nevie co chce.. alebo asi aj vie.. ale nevie to dat najavo..
na takych vazkach ako som teraz som este nebol asi nikdy..
Lebo na jednej strane, som uz z toho bol vonku.. ale ked sa to zase otvorilo.. zase som nejak v tom.. ja vlastne sam neviem ci ju mam este rad.. ach jezis
.. aky by bol svet lahky bez slova "neviem"
preco sem vlastne pisem ? sam neviem
A dnes, navrhla to stretko. Ja vazne neviem... Ona nevie co chce.. alebo asi aj vie.. ale nevie to dat najavo..
na takych vazkach ako som teraz som este nebol asi nikdy..
Lebo na jednej strane, som uz z toho bol vonku.. ale ked sa to zase otvorilo.. zase som nejak v tom.. ja vlastne sam neviem ci ju mam este rad.. ach jezis
-
DonLuca
Medium Star
Pozri kámo, ak by si ju už nemal rád, tak by ťa to určite netrápilo, v tomto mi dáš určite za pravdu ...kukiak napísal:Navrhla mi stretnutie. Dnes vecer. ze sa vazne porozpravat.. predchadzalo tomu par udalosti.. pisala mi cez icq.. ona vzdy prva.. a nejak sa to zvrtlo, ze preco sme sa vlastne vtedy rozisli.. tam ju nejak trklo, ze asi spravila chybu.. potom tento piatok, som sedel spolocensky unaveny v jednom klube a prisla ku mne.. rozpravala sa so mnou, obchytkavalaa pod.. na druhy den mi napisala, ze nevie co to robila.. padla rec aj ze to neskusime znova, ale hned to uzavrela ze ona vlastne nevie.
na takych vazkach ako som teraz som este nebol asi nikdy..![]()
Lebo na jednej strane, som uz z toho bol vonku.. ale ked sa to zase otvorilo.. zase som nejak v tom.. ja vlastne sam neviem ci ju mam este rad.. ach jezis.. aky by bol svet lahky bez slova "neviem"
A keďže ju máš rád a ona sa stále o niečo tak "nenápadne pokúša, tak to znamená, že ešte ani ona na teba nezabudla a ako si písal, len to asi nevie tak dať na rovinu najavo...
Takže podľa mňa nemáš čo stratiť a CHOĎ do toho.
Ak sa ti niečo nebude pozdávať, môžeš to hocikedy povedaťSTOP, otočiť sa a odísť...
-
Te-wei
Medium Professional
no postujem ti tu svoj predchadzajúci príspevok a mám pocit,že podla toho čo som písal, som mal pravdu, ona je tá čo ti píše a čo sa chce s tebou stretnúť. neviem či je to tým, že si sa jej prestal ozývať ty (teda ak) alebo pre niečo iné, ale faktom je že som zrejme mal pravdu.Te-wei napísal:kukiak... no posral si to! Ak by som to tu čítal skorej, rozhodne by som ti vyhovoril aby si za ňou išiel a dám ti ešte jednu radu, teda tú čo by som ti dal, ak by som tu bol skorej. nech ťa bohovia chránia ak sa jej akokolvek ozveš! Ona ťa od**bala ako sisla a ty si ešte za ňou "doliezal".
Ona s tým totižto určite rátala, že budeš jej písať, volať, domáhať sa vysvetlenia... A ona by bola, a vlastne aj je tá čo je "na koni" čo má situáciu pod kontrolou a ty ten ubožiak čo je v neistote a zožiera sa a ozýva sa jej. to čo si mal spraviť, keď ťa tak odpalkovala (nech je to akokolvek tažké) prestať sa jej úplne ozývať a ja ti garantujem, že by sa ti sama ozvala.A aj ak by sa ozvala, aj tak by si sa jej nemal ozývať a to niekoľko dní... až pak a aj to až po nejakom čase čo by sa ona neozvala... A po tommto by bola ona tá čo by mala plnú hlavu toho čo sa deje, ona by chcela vysvetlenie prečo sa neozývaš. či ju ešte chceš a pod.
ja som takéto niečo spravil práve pred týždňom a bol som v šoku čo robila ona. Nie že mne vyvolávala a písala sms, ona volala všetkým čo ma poznajú, celúsobotu mala nervy a boal na mňa nasraná, zabila by ma.. sobota celý deň a celú noc... 4dni som sa jej neozval, až pak keď už to vzdala a aj to som jej len oznámil aby prišla tam a tam o toľkom čase. To všetko... A tie sms čo mi písala. V prvej mi nadávala v poslednej dobreže neprosila o stretko... A viem, že týmto som si ju k sebe dosť pripútal...
je to vypočítavé, kurevsky vypočítavé ale treba to. U mňa to bolo treba, bol som do nej tak zamilovaný, že som nebol "chlap" a nechal som sebou manipulovať, bol som proste naivný... a vo vzťahu musím byť chlap ja, ja musím byť dominantný...
holka nevie čo chce, fajn tak to musíš vedieť ty a ak to nevieš musíš sa aspoň tvariť že to vieš. zachovala sa k tebe hnusne a ešte aj sa chová, možno nie umyselne ale pohrava sa s tvojimi citmi tým, že ti len pletie hlavu, mylim sa? na tvojom mieste by som spravil asi to čo som písal v druhej časti prispevku hore, niečo také. chce ti niečo povedať o niečom sa porozprávať, to znamená že sa chce stretnuť, ona sa chce stretnúť, nier ty, a ja by som ti navrhoval jej asi tak pohidu pred stretkom napísať sms, že to rušíš a pak si vypnúť mobil, alebo ak si ho necháš zapnutý, tak jej nič nevysvetluj a ani jej neodpisuj a ked zavolá, tak proste nemôžeš a povedz jej že sa ozveš keď budeš mať čas a polož. určite jej dáš chrobáka do hlavy.
A ak náhodou pôjdeš na to stretko, tak sa musíš tvariť maximalne suverenne, neviem či sa ťa bude niečo pýtať ale na dôležite otazky neodpovedať, daj jej protiotázku. prečo si myslí, že sa to stalo a bla bla bla...
Ona nech si vylieva srdce ak si ho bude , ty sa pýtaj a ona nech odpovedá, nie naopak, pretože sa bude pokúšať zistiť aký je tvoj nazor a čo si myslíš a aj podla toho sa zrejme bude chcieť rozhodnúť. A to nedopusti
možno sa mylím, ale verím, že nie.
-
kukiak
Addict
dik za odozvy.. donluca na tom nieco asi bude..
S tym natahovanim.. ako chcem to mat cim skor za sebou aj ja.. uz som ju natahoval myslim dost odvtedy. Neviem, tvoje nazory si vazim, ale aj tak tam pojdem asi dnes a vyriesime to.. mozno prideme obidvaja nato, ze definitivny total rozchod bude dobre riesenie alebo to zase skusime, no uvidim. Bude to dlha debata
S tym natahovanim.. ako chcem to mat cim skor za sebou aj ja.. uz som ju natahoval myslim dost odvtedy. Neviem, tvoje nazory si vazim, ale aj tak tam pojdem asi dnes a vyriesime to.. mozno prideme obidvaja nato, ze definitivny total rozchod bude dobre riesenie alebo to zase skusime, no uvidim. Bude to dlha debata
-
DonLuca
Medium Star
JJ, len tam choď a preber si to s ňou osobne...kukiak napísal:dik za odozvy.. donluca na tom nieco asi bude..
Diskutovaním sa veci riešia a presne si to vystihol, buď si vydebatujete definitívny rozchod alebo budete zasa spolu...
Takže Good Luck