Tak,vratil som sa k svojej starej dobrej Nokii 6230i. Chcem sa spytat, update firmwaru sa neda cez internet pomocou kabla ako u Sony Ericssonoch? Mam tam FW3.5O. A myslim ze je uz nejaky 3.88.A odblokovanie? Predpokladam ze asi nie,kedze som nikde nic nenasiel.... Tak neviete niekto kde v BA by mi odblokovali, a aj nahrali novy FW? Resp. oplati sa prechadzat na novy FW? A cenovo sa to ako pohybuje? Prepalenie aj odblokovanie... Telefon je myslim ze este v zaruke. Dik za rady...
ale ked prides do servisu ze "preinstalujte mi FW" tak zaplatis ale ked prides a povies ze sa ti vypina alebo ti blbne reprak tak ti preinstaluju zdarma
dik.. som sa pytal v jednom mobilshope a ze odblokovanie za 4OOsk.... jj s tym FW musim povedat chybu lebo ked som povedal ze to chcem len tak tak hned ze za to sa plati takze si musim daco vymyslet
no,ale ak je fon v zaruke a das si prepalit FW tak najprv si sprav FW a az potom odblokuj pretoze ked si das v autorizovanom servise prepalit FW a telefon je na cierno odblok. tak ti ho atomaticky bloknu a zrusia zaruku.
nokia ma soft na updatovanie softweru na kazdy telefoon. vola sa nokia software updater a je uplne zadara, nainstalujes, pripojis telefon, potvrdis ze ces novy soft, stiahne si ho z nokia stranky sam a po 15-20 minutach mas novy soft.. a zadara..