Dnes som zistil, ze sa mi nenormalne sprava Excel. K zmene pravdpodobne doslo po instalacii SP3.
Problem spociva v nasledovnom: Kedysi boli riadky oznacene cislami a stlpce pismenami. Ked som niekde zadal vzorec napr. =2*B2 a ten som kopiroval do dalsich riadkov, automaticky sa mi prerabal na =2*C2, =2*D2, atd.
Dnes som si vsimol, ze stlpce su zrazu tiez oznacene cislami. Pri zadavani vzorcov sa mi vobec nedalo odkazovat na jednotlive policka klasickym sposobom, ale musel som vpisat RXZY (pre policko s koordinatami X, Y).
To by nebol az taky problem, ale zistil som, ze mi pri kopirovani nepreraba vzorce. T.j. =2*B2 zostava to iste pri prekopirovani kdekolvek.
Dufam, ze sa to da niekde nastavit na povodne spravanie. Neviem vsak kde. Poradte. Skusal som cosi poklikat, ale bez uspechu.
Nenormalne spravanie Excelu
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no takze... SP3 je bullshit.. nie je oficialny... a keby aj bol.. do excelu by nezasiahol pretoze to je samostatny program ktory je vyvijany samostatne
//
//
nj... tak porad ty teda... ja som myslel ze SP3 na XP ako celok.. a nie samostatne na Officekilla_bee napísal:Su-Do bullshit? Ty si jasnovidec ked vies o akom office autor hovori? Pokial viem tak na XP Office je SP3, na 2003 je len SP2.