Kradnutie IP
Kradnutie IP
Nevie mi niekto poradiť, ako zamedziť tomu, aby si niekto cez moju ipečku sťahoval na môj účet? (napr. z rapidshare)
-
midnight_man
Guru
Re: Kradnutie IP
odkedy je rapid na IPcky? zdravo? rapid je na meno a heslo a pokial sa neprihlasis tak je jedno aku mas ip...nechapem vobec tejto temejajka napísal:Nevie mi niekto poradiť, ako zamedziť tomu, aby si niekto cez moju ipečku sťahoval na môj účet? (napr. z rapidshare)
-
midnight_man
Guru
-
p4ra
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
Aha.
No, da sa zamedzit troma sposobmi:
- pojdes za ludmi, ktori su s tebou na sieti, poprosis ich, aby nestahovali (toto fungovat nebude)
- najdes si proxy server, s ktorym nestahuje nikto a budes pouzivat ten (90% nebude realna opcia)
- zakupis si vlastnu verejnu IP adresu (toto je 100%-ne riesenie)
- pojdes za ludmi, ktori su s tebou na sieti, poprosis ich, aby nestahovali (toto fungovat nebude)
- najdes si proxy server, s ktorym nestahuje nikto a budes pouzivat ten (90% nebude realna opcia)
-
midnight_man
Guru
proxy nenajdep4ra napísal:Aha.No, da sa zamedzit troma sposobmi:
-
vendo
Guru
Praveze ja si ju nechcem menit. Chcem mat de facto staticku verejnu IP, aby som sa z internetu mohol obracat na masiny u mna doma. Chello sa aspon dosial tak sprava. U T-Com si treba za staticku IP platit.vendo napísal:pri chelle si ju mozes manualne zmenitstaci byt sikovny
(neviem ci sa to uz nezmenilo chello mam uz nejaky ten cas odpojene)
Co sa tyka Rapidshare, tam je najlepsie zaplatit. Aj ked ma clovek vlastnu IP, po stiahnuti nejakeho suboru ho to na urcitu dobu odstavi v zavislosti od velkosti stiahuteho suboru. Ja som to raz riesil tak, ze som rotoval cca 4 verejne IP, ale aj tak som potom musel dost dlho cakat.
no prezrad nam ako zmenit IP ked mas chello. to som zvedavy. to by som obcas vyuzil aj ja. niekto pisal (sry ze som zabudol nick), ze mu treba pevnu IP, aby sa na neho mohli napajat. vedto je zbytocne. staci ti spravit na no-ip alebo dyddns (tusim) dns zaznam a mas to vybavene. ja mam xy.no-ip.org (xy uvadzat nebudem, to si moze kazdy nastavit ako chce) a takto fungujem stale. kto chce, tak sa napoji aj cez ten dns zaznam alebo staci pingnut a vypluje IPvendo napísal:pri chelle si ju mozes manualne zmenitstaci byt sikovny
(neviem ci sa to uz nezmenilo chello mam uz nejaky ten cas odpojene)
-
supermario
Light Star