Preco je to tak?!

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
johny141
Star
Star

Preco je to tak?!

Príspevok od používateľa johny141 »

Preco je to tak ked baba nieco slubi tak to nikdy nedodrzi??ale vy musite posluchat na slovo!proste pride z dovolenky, prvy den uplne superne a zrazu, bola s kamaratkou...a vsetko sa zmenilo.... :( a je vam smutno...ze osoba ktoru ste nevideli vysse tyzdna sa na vas "vysrala"..pred odchodom mi vsetko slubila ze vsetko bude ake superne a zrazu.... :(
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Aiden »

a co sa vlastne stalo?...lebo si to napisal dost nejasne...v akom zmysle sa na teba vysrala?
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

Jednoducho je to tak. Ale to nielen ženy, ale všetci ľudia. Ale to si musíte vybaviť medzi sebou...Tu veľmi nie je čo riešiť...
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

nechapem..co sa stalo..bolo medzi vami nieco?? :oops:
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Baby su uz take. Ked nieco spravia zle, vsetko je ok. Ale ked to spravime my, uz je ohen na streche :?

Chod zanou a vysvetli jej ze sa ti nepaci ked sa na teba vykaslala... inej rady niet
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Preco je to tak?!

Príspevok od používateľa kukiak »

johny141 napísal:Preco je to tak ked baba nieco slubi tak to nikdy nedodrzi??ale vy musite posluchat na slovo!proste pride z dovolenky, prvy den uplne superne a zrazu, bola s kamaratkou...a vsetko sa zmenilo.... :( a je vam smutno...ze osoba ktoru ste nevideli vysse tyzdna sa na vas "vysrala"..pred odchodom mi vsetko slubila ze vsetko bude ake superne a zrazu.... :(
heh pametam si si ta z ineho topicu.. je mi to luto kamo :? . Postihlo take nieco aj mna.. aj ked to bolo v niecom ine.. hlavne to neries horucou ihlou.. vychladni.. nadychni sa.. a napis co sa vlastne stalo :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

johny141 napísal:Preco je to tak ked baba nieco slubi tak to nikdy nedodrzi??ale vy musite posluchat na slovo!proste pride z dovolenky, prvy den uplne superne a zrazu, bola s kamaratkou...a vsetko sa zmenilo.... :( a je vam smutno...ze osoba ktoru ste nevideli vysse tyzdna sa na vas "vysrala"..pred odchodom mi vsetko slubila ze vsetko bude ake superne a zrazu.... :(
len par bodov:

1. vela zien nevie co chce
2. neprestanu kym to nedosiahnu
3. paradoxne si mnohe aj priznaju, ze nevedia co chcu
4. zena si nikdy nie je ista, nikdy nevie, len citi
5. pri zenach neexistuje viem, ale len myslim, alebo citim, tzn. ze ked Ti povie bude to tak, alebo citim to tak, tak to musis v tom momente prelozit do muzskeho binarneho jazyka, inac utrpis "vazne" zranenia. Cize ked Ti povie bude, spravim, citim, tak to len znamena mozno bude, uvidim ako to budem citit a este o tom porozmyslam.
6. moj dobry kamarat napisal: "zeny uvazuju o vztahu, kam sa ubera... vkuse robia reevaluaciu... a spekuluju... chlap je viac binarny: ano alebo nie, nula alebo jedna" - nevztahuje sa len na "vztah" ale na ich globalne konanie, vo vsetkom.

Viem ze moj prispevok nie je priamou reakciou na Tvoju situaciu, ale mozes si z nej odvodit odpovede, cim skor sa s tym zmieris a vyrovnas, tym lepsie pre Teba. Zena neuvazuje ako muz, nikdy nebude, muz neuvazuje ako zena, nikdy nebude, len sa k sebe mozu ciastocne velmi priblizit [myslenim].
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

jeho sere, že jeho holka nie je len s ním a chce byť po týždni čo bola preč aj so svojimi kamoškami a ľudmi čo sú okolo nej... nech si ju mlady doma zamkne na reťaz.
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Džony zvykaj si..mas do buducna....to je caste..naslubuju...ty na to cakas ako na spasenie a ona nic :( vie to pokazit den verim.....tak sa treba zhlboka nadychnut...a pousmiat sa nad tym :wink:
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

presne tak, ako napísal midnajt, treba sa nad tým len pousmiať. Aj moja robí to isté... zavolám, ti, napíšem, prídem... Tak tieto slová vždy beriem s rezervou. Ale už sa to nestáva skôro vôbec a prečo? Všetko je to o komunikácií a hlavne sa neboj ju poriadne zdrbať ak sa ti niečo nepáči.
johny141
Star
Star

Príspevok od používateľa johny141 »

Dakujem kolegovia!ale proste...ja chcem taky vztah kde ne ja budem vsetko hovorit proste nech nestojime ja nerad stojim, ja sa rad pohibujem do buducna...ja ju nechcem nutit ze pod tam pod tam ja chcem aby sa aj ona hybala troska..a otomto som sa snou milion krat rozpraval..teraz ma jej "superna"kamoska frajera po dlhom case a ked este nemala tak stale nam pijovala ze preco sa ksebe tak lepime a pod. a zrazu uz ma tak je cela bez seba a teraz sa ta moja uvedomuje..ale nie az tak ako by som chcel...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

Johny.. ber to tak...

:arrow: Chlap nikdy nepochopí to, ako sa žena správa, platí to aj v opačnom garde

:arrow: Jednoznačne, keď spolu chodíte, a dlhší čas ste sa nevideli... mala by sa prv venovať tebe :smt058

:arrow: Normálne by som si ju zavolal niekam von a pekne si to s ňou vyjasnil z očí do očí, chápeš čo tým chcem povedať.... a Hlave sa dožaduj vysvetlenia prečo sa tak zachovala :evil:
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

johny141 napísal:Dakujem kolegovia!ale proste...ja chcem taky vztah kde ne ja budem vsetko hovorit proste nech nestojime ja nerad stojim, ja sa rad pohibujem do buducna...ja ju nechcem nutit ze pod tam pod tam ja chcem aby sa aj ona hybala troska..a otomto som sa snou milion krat rozpraval..teraz ma jej "superna"kamoska frajera po dlhom case a ked este nemala tak stale nam pijovala ze preco sa ksebe tak lepime a pod. a zrazu uz ma tak je cela bez seba a teraz sa ta moja uvedomuje..ale nie az tak ako by som chcel...
mal som ten isty problem kolega..niekedy ma kfat sralo ze je iniciativa iba z mojej strany..tiez som chel zeby druha strana sa troska rozhybala...skus si dat troska pauzu..povol..nech dievca vidi ze aj ona musi do vztahu prispievat....Džony vies ako sa vravi "Na lasku treba dvoch" :wink:
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Ja by som jej tiez nieco slubil(nieco co ma rada,mozno staci dohodnute stretnutie...) a potom by som jej zavolal,ze sorry,mam nieco ine...A potom ,ak sa vytoci,S KLUDNOU hlavou jej naznacit,povedat priamo,ze taketo nejake pocity mavas aj ty ked kasle ona na teba...Len treba davat pozor.aby sa to nestrhlo v hadku :roll:A tiez ten vztah,az tak"nezer".Ak uvidi,ze na nej tak"nelipnes",troska jej to zacne vrtat hlavou.Hod sa do pohody,nerozmyslaj nad tym,skus sa venovat niecomu inemu ako vyhladavat spolocne chvile a uvidis,ze ona bude ta,ktora ich zacne vyhladavat :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Te-wei napísal:jeho sere, že jeho holka nie je len s ním a chce byť po týždni čo bola preč aj so svojimi kamoškami a ľudmi čo sú okolo nej... nech si ju mlady doma zamkne na reťaz.
no neviem mna by tiež nasralo keb som sa týždeň tešil na osobu ktorú lúbim a ona dá prednosť priateľke.... isto by som jej to nevyčítal.. ved má svoj life ale tak trocha úcty nie? ona by bola prvá ktorú by som kontaktoval a ona nie? ale tak ludia sme rôzni a každý berie veci inak.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Neboj aj ja to poznám... Môj bývalý odišiel na mesiac preč a som mu vravela že keď príde nech sa určite ozve... No to že sa vrátil som zistila až od jedného kamoša... No neviem ako ti poradiť ale určite jej to povedz že ti to vadí (mne to síce nepomohlo ale tebe by mohlo) Veľa šťastia prajem :)
ezechiel88
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ezechiel88 »

zase te-wei no neni to genuis :wink: bola s tebou hned den po tom co dosla tak bude rad ze sla hnedka za tebou a ne za nekym inym to ze potom sla za koamoskou alebo ostatnymi znamimi je normalne predsa len to ze chodi s tebou neznamena ze teraz ostatnych vymaze zo svojho zivota ;-) viem ake to je dlho nebyt s milovanou osobou a ze s nou teraz chces byt stale alebo "dohnat" co ste "stratili" ked ste spolu neboli ale to je blbost jednoducho to akceptuj to ze s tebou jeden den neni to nic neznamena ale myslim ze by bolo lepsie keby si popisal co sa zmenilo preco ti je tak smutno .
JV
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JV »

Zeny su svi.e ale aj tak bez nich nemožeme žit :(
Sagittarius
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Sagittarius »

JV napísal:Zeny su svi.e ale aj tak bez nich nemožeme žit :(
Ale no. Keď už, tak sú iba také svine ako sú chlapi svine. :wink:

4women: Ale ja mám vás rád. :)
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

Sagittarius napísal:4women: Ale ja mám vás rád. :)
ja ich všetky mylujem
sry za ot
skypej napísal:... lebo zenske su svine!!! ..
a chlapi tiež
Napísať odpoveď