jj to je pravda je sladsia , ale nieekdy mi ide na chut kofola niekedy sofokola ale aj tak cista voda 4everANONYMKA17 napísal:jasné že vyhráva kofola....kofola 4 evera šofokola je od original kofoly oveľa sladšia...
Kofola vs Šofocola
-
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
sranda, ze ako dlho dokazu drzat ten tajny recept v tajnosti
no jednoznacne kofola vedie na plnej ciare. ta chut je proste super. hlavne v lete pri vode alebo vecer pri stole. kofola je jednoducho super. a sofocola a kolaloka a ine napodobeniny sa zdaleka nechytaju. jednoducho to nie je ono. kofola bude vzdy numero uno 
-
Arkaz
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Re: Kofola vs Šofocola
Mam rad aj kofolu aj sofokolu. No sofokola mi chuti viac pripomina mi taku typicku senkovu kofolu 
Ked je tato tema...prvy krat teraz na Pohoda feste uz nebola Kofola ale prave Sofokola. Asi sa rozbiehaju alebo snazia rozbehnut.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no Sofokola stale chuti zle.
kedze kofola vstupila do spolocnosti water holding (Budis, Fatra, Gemerka, Sofokola), zacina byt tato tema zbytocna:) kofola s aurcite postara, aby sofokola v buducnosti nebola chutovo lepsia ako samotna kofola.este im chyba nejaky mensi pivovar a portfolio pre "horeku" je kompletne:)
jedine kofola a este ked je taka fajn vychladena a nacapovana no mnam
Porovnávať fľaškovú Kofolu a Šofocolu by sa dalo, ale čapovanú určite nie. Už čapovaná Kofola je samostatná kapitola oproti tej v plaste, a nedá sa porovnávať. Ak bola na celej Pohode iba Šofo, tak ľutujem návštevníkov. 
Hensym - nevadilo mi to lebo prvy krat capovali aj 12tku Bazanta takze uz sa dalo povedat ze som pil pivo na Pohode 
Však pivkárom to nevadí, ale sú ľudia ktorí si na festoch idú iba kolu.
Tých ľutujem, že nemali pravú čapovanú kofolku. 
Mne kofola nechutí :lol príde mi že je tak čudno bublinková, ani málo ani veľa a k tomu to chutí ako mydlová voda 
No tak ale potom je počet bubliniek ideálny, či?ani málo ani veľa