S čim strhať tapety?

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
jozotom
Light Star
Light Star

S čim strhať tapety?

Príspevok od používateľa jozotom »

Použil som mydlovu vod jarovu vodu a nič .Poradte.
pato83
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pato83 »

Pred dvoma mesiacmi som u priatelky taktiez strhaval tapety, klasika mydlova voda, poriadne namocit, nechat nech to nasiakne, niekde si to nacnut a stiahnut, aj ked ostali dake kusky, ktoré bolo treba spachtlou dat dole. Jednoducho to namoc poriadne, nechaj nech sa napije a potom skusit stiahnut ak nie tak spachtlou, to muci ist alebo mozno dakou dratenou kefou a nezavidim ti :)
Monako2
Medium Professional
Medium Professional

re

Príspevok od používateľa Monako2 »

vo farby-laky predavaju nejaky pripravok, je to ako mydlova voda. behni tam a oni ti nieco daju.
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

mne sa osvedčila viac mydlová voda ako tie špeciálne sračky z obchodov. Ako uz bolo povedané treba poriadne namočiť (aj viackrát), nechať vsiaknúť a už len škrabať a strhávať a škrabať a...
millo
Star
Star

Príspevok od používateľa millo »

moja osobna skusenost:
-ak su voveodolne, tak idu aj nasucho postrhat. čo zostane tak striekat teplou vodou a do nej predtým pridat jar. normalne to nagebrit moc moc, nechat nasiaknut a potom po vrstvach to ide fajn
-ak su neni vodeodolne, to je ten lepsi pripad, tak len nebát sa a poriaaaadne to striekat tou jarovou teplou vodou, nechat poriadne popremačat a potom to ide jedna radost, dve radosti...no ako kedy. niekedy strhnete aj viac vrstiev naraz, niekedy je lepsie po vrstvach kým su nasiaknuté

...treba si toto oskusat a za pol hodku viete ako na to...

a este aby som nezabudol, existuje daky pripravok, nespomeniem si na nazov, predava sa to vo farby-laky, a naleje sa to potom do tej vody ktorou chcete vlhc it tapety. no ale 250ml stálo cca 200sk a vysledok ešte horší nez s tou jarovou vodou čo som pisal vyssie, takže asi tak...
Diestro
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Diestro »

Namacat treba viac krat, minimalne 3x by sa patrilo. Medzi namacanim spravit nejaku pausu, nech poriadne nasiakne a potom strhat a co nejde stiahnut tak spachtlou pojde urcite
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

aaaaaaaaa tapety :D komunisticke :D :D len pekne midlova voda :D alebo si zober horak :D a potom zoskrab co ostalo :lol:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

ked sme pritom :-D tak minuly rok na intraku sme si hadzali sipky do steny... a nakoniec to ostalo na mne. tak som spoza postele strhol kus tapety 50x50 cm a nalepil na stebu. ale to bola dobra drina cipana a potreboval som ju vcelku a neposkodenu tak o to to bolo tazsie, ale podarilo sa :-)
Prílohy
Nasa krasna stena
Nasa krasna stena
Takyto kus som ukoristil
Takyto kus som ukoristil
Diera za postelou :-D
Diera za postelou :-D
Trochu spevnit povrch
Trochu spevnit povrch
Naniest lepidlo
Naniest lepidlo
A tu je vysladny efekt :-)
A tu je vysladny efekt :-)
1C3
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa 1C3 »

ja som použil teplo vzdušnú pištol a šlo to dobre len ťažko :cry: :cry: :cry: :cry:
neoburn
Medium Expert
Medium Expert

tapety

Príspevok od používateľa neoburn »

ja som s tatkom pred ôsmimi rokmi použil teplú vodu a ocot.
Napísať odpoveď