World in Conflict
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ja som hral ešte tu Testovaciu verziu teda betu čo ponukali zadarmo drtit online a bolo to supove 8 proti 8 proste genialne ....pokial si nekomunikoval so spoluhračmi aspomn textovo MIC rulezz tak si proste sam nemala šancu potom sme sa vzdy ku koncu zlozili na atomovku a malo to tu spravnu čeresničku .... osobne sa mi najviac pačilo kobercove bombardovanie .....to ked človek dobre zamieril tak lepsie nez atomovka heh ....
-
JanJanuska
Medium Expert
-
JanJanuska
Medium Expert
-
->slavo<-
Addict
chalani TATO HRA SA NEOPLATI ked NEMATE ORIGINALKU.
ja osobne uz ju mam obiednanu takze uz len cakam na postara
a tesims a svami . jak prisla beta tak uz vtedy som hovoril ze to bude RANA z neba a to aj je vlastne tato hra by sa mohla aj nazvat strategia roka . doteraz drtim demo a ked sa nebude dat preniest account z dema na original tak asi SKOCIM z OKNA:

ja osobne uz ju mam obiednanu takze uz len cakam na postara
-
JanJanuska
Medium Expert
Vsetky statistiky sa uz zmazali... Ak mas pre-order, tak ti zostal nick, prip. aj klan->slavo<- napísal:chalani TATO HRA SA NEOPLATI ked NEMATE ORIGINALKU.
ja osobne uz ju mam obiednanu takze uz len cakam na postaraa tesims a svami . jak prisla beta tak uz vtedy som hovoril ze to bude RANA z neba a to aj je vlastne tato hra by sa mohla aj nazvat strategia roka . doteraz drtim demo a ked sa nebude dat preniest account z dema na original tak asi SKOCIM z OKNA:
![]()
-
JanJanuska
Medium Expert
CZ-SK Community sa neda brat ako klan, ktory bude hravat nejako sutazne, ale ako komunita, ktora hrava spolu a timovo. Uz tam bolo myslim, ze okolo 60 clenov, cize Ventrilo bolo plne, stale sme hrali ci uz public, len tak proti sebe alebo zapasy...->slavo<- napísal:ked tymi skilermi myslis janci a spol tak dost onicom. neviem preco by sme sa mali spajat z CZ spravim si vlastny a budu tam iba slovaci .
Ak tu hru chce brat niekto vaznejsie, tak jasne, ze okrem CZ-SK nicku si vytvara dalsi, s ktorym hra za klan. Vlastne... ved vsetky informacie su tu
A inak ked uz nas kritizujes ako "klan", dovol, aby som sa ohradil
Myslim, ze vyhra nad najlepsim australskym klanom (
screen) nieco znamena
-
JanJanuska
Medium Expert
Demo sa da hrat zadarmo, je to v podstate rovnake ako plna verzia, len su k dispozicii iba dve mapy, ale na rozhodnutie sa, ci kupit original to staci...kapu napísal:Taky možná poprřemýšlím o koupi pokud to bude paráda... Můžu se zeptat, zad-li někdo tady kdo má cracked verzi (FAiRLiGHT), tak esi to hrává nějak přes net... Ať už přes hamachi a nebo jeslti znáte nějaký cracknutý server. Díky za rady!