sk a cs wikipedia
-
n0strad4mu5
Novice
sk a cs wikipedia
nestava sa casto ze by sme v nieco predbehli cechov, a hlavne nie v projekte, kde sa vacsinou odrazi pocet obyvatelov ako je wikipedia. ako som tam bol na potulkach internetom, vsimol som si ze mame na wikipedii 81 165 článkov, zatial co cesi maju 77 082 člankov.
a od 100 tisic vyzsie sa wikipedii dostava do niecoho ako vyzsieho pola, teraz su radene do 4 skupin:
pod 100 prispevkov, pod 1000 prispevkov, pod 10000 prispevkov a nad 100tisic pripevkov.
takze nam nechyba vela a zaradime sa, k jazykom ako anglicky, nemecky ci spanielsky a taliansky.
pomozte aby sme boli 16 stym najvetsim jazykom na internete.
prispejte aspon jednym clankom, ked uz nemate napad tak prepiste napr. cesky do slovenciny.
tot vse, narodniari moji.
a od 100 tisic vyzsie sa wikipedii dostava do niecoho ako vyzsieho pola, teraz su radene do 4 skupin:
pod 100 prispevkov, pod 1000 prispevkov, pod 10000 prispevkov a nad 100tisic pripevkov.
takze nam nechyba vela a zaradime sa, k jazykom ako anglicky, nemecky ci spanielsky a taliansky.
pomozte aby sme boli 16 stym najvetsim jazykom na internete.
prispejte aspon jednym clankom, ked uz nemate napad tak prepiste napr. cesky do slovenciny.
tot vse, narodniari moji.
Re: sk a cs wikipedia
to sa ti lahko povie, take clanky sice aj ked ti ich upravia treba vediet napisat...to nie je jako napisat prispevok na hojku 
-
n0strad4mu5
Novice
..
ja viem ze je tam dost vyhonkou, ale skusam prispievat.
na druhej strane, aj na ceskej je vela vyhonkou.
aj ked priznavam ze sa mi stalo, ze to co som nenasiel na sk bolo na cs.
na druhej strane, aj na ceskej je vela vyhonkou.
aj ked priznavam ze sa mi stalo, ze to co som nenasiel na sk bolo na cs.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
Napr pristup k obrazkom ma tam s**l najvacsmi, uploadol som obrazok oblaky Quake, spytal som sa redaktora na licenciu, urobil som vsetko podla jeho pokynov, za 3 dni mi to iny redaktor zmazal.brm napísal:Vedel by si bližšie špecifikovať? Nejaký príklad?
//autoeditácia príspevku ( 29 Aug 2008, 21:56 )
Slovenska wikipedia ma uz dva dni 100k+ clankov a tym padom sa zaradila medzi tie najvacsie (je ich vyse 20)
-
D!eSel_78
Star
Presne, už aj slovenská mutácia má 100.000 (presnejšie 100.037) článkov
http://medialne.etrend.sk/vsetky-media/ ... prava=8553
http://medialne.etrend.sk/vsetky-media/ ... prava=8553