T-Com ADSL

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
midnight_man
Guru
Guru

T-Com ADSL

Príspevok od používateľa midnight_man »

No chalani..neviem ci to je T com alebo T mobile :D mamv tom vzdy misung..mam otazku...su sluzby typu ADSL osetrene v zmluve tym ze je zakazane poskytovat linku dalsim uzivatelom? Cheme sa s kolegami rozsiri dalej problem je ze tam ani za boha sa neda dostat mikrowlnka...bez sance..a nebudeme financovat stavbu stoziara vrtulnikom :D jedine co pripada do uvahy je ADSL dake 3-4 MBPS by stacilo..a dalej to rozbehnut cez Wifi no neviem ako maju stylizovane zmluvy..a dako nemam cas ist tam sa informovat...dakujem :)
Juicy
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Juicy »

Urcite sa to da, a myslim si ze je to mozne v malom meste jeden taky ISP existuje. Vid SS
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

tusim ze zatial iba u orange som videl toto v zmluve ze zakaz sirit talej toto pripojenie u telekomunistov som si toho nevsimol .... ALe pri tomto mizernom uploade to chces ešte dalej rozdelit ? trosku ja neviem chore sa mi zda krute slovo :wink:
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

Telekomunisti to nielen dovoluju, ale dokonca tak trochu aj propaguju.

Ak zdielat, tak 3mbit/s so zdvojenym uploadom. V ramci akcie ma tato sluzba taku cenu ako bezne 1,5mbit/s. Preto treba rychlo objednavat, 30.9. akcia konci.
supermario
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa supermario »

mám internet od t-comu (magio) a sme štyria užívatelia internetu. keď prišiel technik od t-comu a zistil, že sme štyria povedal mi, že musím si kúpiť switch aby sme mohli byť zapojení štyria (jeden port mi totiž žerie magio). ty si môžeš urobiť aj 1300 spojení za routrom. voči nim máš pridelenú iba jednu IP a tým pádom, keď za tú IP platíš, nemáš problema, kámo...
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

aky maly upload? tie cisla sa mi zdali dost vysoke ked pripadne na jedneho klienta 10 kb UP tak to bude pohoda...ti ludia tam budu radi ze daky net maju.. :D
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

10 kb upload na jedneho cloveka? vsak to je 10/8 = 1,25 kB :o
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

V T-Come nie je zakazane mat net na viac ludi, len myslim ze vo vseobecno-obchodnych podmienkach je zakazane tento net dalej komercne poskytovat. Ale nikto to nikdy nebude zistovat :)
Ja mam doma tiez net takto s dalsimi 3 ludmi a myslim ze to je pohoda. Oni vyuzivaju pripojenie len na browsovanie, takze ten upload sa da vydrzat. Ale pokial ti je nizky upload, tak T-Com ma teraz moznost zvysit si UL na 512 za 119 Sk mesacne, co sa mi zda dobra cena :)
Robert
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Robert »

marat01 napísal:V T-Come nie je zakazane mat net na viac ludi, len myslim ze vo vseobecno-obchodnych podmienkach je zakazane tento net dalej komercne poskytovat. Ale nikto to nikdy nebude zistovat :)
Ja mam doma tiez net takto s dalsimi 3 ludmi a myslim ze to je pohoda. Oni vyuzivaju pripojenie len na browsovanie, takze ten upload sa da vydrzat. Ale pokial ti je nizky upload, tak T-Com ma teraz moznost zvysit si UL na 512 za 119 Sk mesacne, co sa mi zda dobra cena :)
To som dost prekvapeny, roznych DSL WiFi poskytovatelov je ako hub po dazdi. Viem aj o takych, ktori maju niekolko DSL a robia biznis relativne vo velkom. Nejde ani tak o to, ze by nemohli zaplatit garant, ale nie vsade je garant dostupny za rozumnych podmienok, ak vobec.

Co sa tyka poksytovania dalej, po tomto velmi ide UPC. Su zname pripady, ze podali zopar zdielacov Chella za poplatok.
Napísať odpoveď