Sagittarius napísal:Flinstone: Ja som sa bozkával s babou pri hlavnej ceste. A čo? Ale zase nešlo žiadne auto. Hehe
jednu kamosku videli fotrovci jak sa lize so sracom a jak prisla domof to kto bol ten co si sa s nim bozkavala ? diq ona vtedy thaky sok a dnes mala narodeniny a on jej dal velku bonbonieru a sme sa ne thak smiali ze ked pride domof ta od koho si dostala thaku velku bonbonieru ?
jj bola to strasna haluz...sice to bolo na poschodi...ale aj tak tie pohlady ludi okolo stali za to
a co ja viem...az taky extrem sa mi to vtedy nezdal...vyskusaj uvidis...ale vtedy mi to prislo take normalne ako hocikde inde
Sagittarius napísal:OT: No žuvačky HubbaBubba, tie som nevidel už roky.
Flinstone: Užívaj, si užívaj. Len pozor, aby si sa raz nekopol.
neboj davam si pozor a zatial ide vsetko a nebolo este nic po com by sa nas velmi dopri vztah aspon zatriasol ale nikdy clovek nevie preto som sam sebou a robim to co stalee
Sagittarius napísal: Užívaj, si užívaj. Len pozor, aby si sa raz nekopol.
o tom hovorim nech si uziva....lebo raz sa kopne a bude tu dalsi smutny pribeh..to tak chodi..s tym nic nespravime ja som sa nakopal dost a teraz si uzivam a celkom mi to ide.....
midnight_man napísal:o tom hovorim nech si uziva....lebo raz sa kopne a bude tu dalsi smutny pribeh..to tak chodi..s tym nic nespravime ja som sa nakopal dost a teraz si uzivam a celkom mi to ide.....
akoze ja to berem thak ze nic dopre netrva vecnost ja teraz niesom thaky jak niekto ze si mysli ze bude s jednou hoplkou do konca svojho zivota jednoducho my sme si to aj povedali ze hmm sa mame radi ale ze jednoducho niekedy proste boom !!! a ohen je na streche ale ze jednoducho teraz to nebudeme riesit a budeme si uzivat ze sa navzajom strasne lubime takze ludia mi to nekazte
Flinstone napísal:akoze ja to berem thak ze nic dopre netrva vecnost ja teraz niesom thaky jak niekto ze si mysli ze bude s jednou hoplkou do konca svojho zivota jednoducho my sme si to aj povedali ze hmm sa mame radi ale ze jednoducho niekedy proste boom !!! a ohen je na streche ale ze jednoducho teraz to nebudeme riesit a budeme si uzivat ze sa navzajom strasne lubime takze ludia mi to nekazte
midnight_man napísal:ze hopkou : Dvidim ze si sa do toho vzil coooo
midnight: Keď si už s neho robíš srandu, tak aspoň presne ...napísal hoplkou. Ale hopkou to znie zaujímavo, ale hlavne dvojzmyselne ...Ale nechajme ich tak, veď majú len 14-15 rokov a chodia spolu 2 dni.
Sagittarius napísal:midnight: Keď si už s neho robíš srandu, tak aspoň presne ...napísal hoplkou. Ale hopkou to znie zaujímavo, ale hlavne dvojzmyselne ...Ale nechajme ich tak, veď majú len 14-15 rokov a chodia spolu 2 dni.
sakra on myslel holkou no hovori sa aj hopka ale to fakt znie 2 zmyselne hehehe..tak nic..ale sranda
Sagittarius napísal:midnight: Keď si už s neho robíš srandu, tak aspoň presne ...napísal hoplkou. Ale hopkou to znie zaujímavo, ale hlavne dvojzmyselne ...Ale nechajme ich tak, veď majú len 14-15 rokov a chodia spolu 2 dni.
nie 2 5 ty ved ten prvy kiss to sme uz boli spolu ved ja som sa vobec nenadrel som jej dal kiss sme sa objaly potom o 3 dni prisla a uz som, do toho isiel na ostro a thak ej to dodnes