Podla mna je to totalna kravina a strata penazi. Nic normalne z toho nemame a ani v blizkej buducnosti nebudemem mat. Len rocne clenstvo nas stoji niekolko mil
drakeman napísal:Podla mna je to totalna kravina a strata penazi. Nic normalne z toho nemame a ani v blizkej buducnosti nebudemem mat. Len rocne clenstvo nas stoji niekolko mil
Este z toho nic nieje, ale bude. Bud optimista, bude krajsie na svete.
drakeman napísal:Podla mna je to totalna kravina a strata penazi. Nic normalne z toho nemame a ani v blizkej buducnosti nebudemem mat. Len rocne clenstvo nas stoji niekolko mil
ale potom ked pridu niekolkomilionove dotacie, tak budes inak hovorit ci? Urcite to ma pozitiva aj negativa, ale urcite viac je tych pozitiv!
t0m4s3 napísal:
ale potom ked pridu niekolkomilionove dotacie, tak budes inak hovorit ci? Urcite to ma pozitiva aj negativa, ale urcite viac je tych pozitiv!
Moze byt, ale zatial som este nic normalne nevidel. Akurat tak bordel vo vlade a teraz uz aj v skolsteve
No ja som videl - napr. mozem ist pracovat do EU bez povolenia! Dost velka vyhoda nemyslis? A ked to nezoberem z tej stranky pozitiv - ty osobne si vies predstavit ako "by nam bolo v Europe" keby sme neboli v EU? Vsak by nas radili niekam k Ukrajine alebo Albansku!
t0m4s3 napísal:No ja som videl - napr. mozem ist pracovat do EU bez povolenia! Dost velka vyhoda nemyslis? A ked to nezoberem z tej stranky pozitiv - ty osobne si vies predstavit ako "by nam bolo v Europe" keby sme neboli v EU? Vsak by nas radili niekam k Ukrajine alebo Albansku!
t0m4s3 napísal:No ja som videl - napr. mozem ist pracovat do EU bez povolenia! Dost velka vyhoda nemyslis? A ked to nezoberem z tej stranky pozitiv - ty osobne si vies predstavit ako "by nam bolo v Europe" keby sme neboli v EU? Vsak by nas radili niekam k Ukrajine alebo Albansku!
V tom mas pravdu. Ta praca je v tom asi naj, ale co z toho, ze tam kazy nemoze ist. Ti ktori odidu budu na tom v podstate lepsie ako ti, ktori tu musia ostat.