SPAM

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...

Zaujal Vás niekedy seriozne SPAM ?

ano
9
18%
nie
42
82%

Celkom hlasov: 51

Mc krik
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

SPAM

Príspevok od používateľa Mc krik »

aký máte názor na spam?
Je rozposielanie spamu trestné?
Už niekoho zatvorili za posielanie spamu?
Ako je to so spamom na slovensku?
:o
Mc krik
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Mc krik »

fizz napísal:Pokuty za spam uz boli a ja neznasam spam, lebo mi to iba zerie cas :?
presne
najhoršie je to ked mám doležité emaily a medzi nimi samé spam emaily
Alebo ked mi e-mail klient presunie doležité emaily do spamu
A tá pokuta za SPAM bola na Slovensku uložená?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Nosím SPAM, ale v Reallife, také tie letáky že sa to volá, ale ja tomu aj tak vravím spam.
Aký mám názor ? Ak za to dostanem odmenu, nemám si na čo sťažovať, horšie je, že do niektorých letákov asi olovo alebo ortuť primiešavajú, čo sú také ťažké. :roll:
tuti
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa tuti »

ja moc spamu nedostavam kedze sa registrujem iba na "seriozne" strakny...aspon sa tak tvaria a ked nejaky nahodou dojde tak to ani necitam a akurat to oznacim ako spam..a potom to uz spam filter v thunderbirde odchyti a mam pokoj :)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

SPAM ma fascinuje, ako taky. Z dvoch aspektov:

- ludia, ktori dokazu spammovat kvalitne si mozu zarobit neskutocne peniaze
- SPAM je fantasticka cesta, ako vytvorit botnet, ktory je potom zase mozne pouzit na to, aby si zarobil nejake peniaze

Nehovorim, ze jedna, ci druha cesta je spravna a suhlasim s tym, ale ludia, ktori dokazu kvalitne spammovat si z casti zasluzia moj obdiv.
ades
Guru
Guru

Príspevok od používateľa ades »

Racius napísal: horšie je, že do niektorých letákov asi olovo alebo ortuť primiešavajú, čo sú také ťažké. :roll:
do niektorych farieb sa primiesava olovo :D inak co sa spamu tyka, tak ma dost serie, ale co uz no, nemozme proti tomu (momentalne) nic robit. inak raz na biochemii sme mali nejaky metabolizmus aminokyselin (myslim ze arginin to bol) a prednasajuci zadrel: no minule mi prisiel taky spam, ze ci si nechcem zvacsit penis, volalo sa to arginmax. vsetci sme lezali na zemi a on to este zaklincoval vetou: keby bol len arginmax pre muzov tak to pochopim ale preco je arginmax pre zeny a ktovie koho este to ma dost udivuje :D
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Zakon o elektronickom obchode c.160/2005 Z.z. v zneni neskorsich predpisov, konkretne § 4: ,,(6) Poskytovatel sluzieb nesmie dorucovat informacie komercnej komunikacie elektronickou postou, ak si ich prijemca sluzby vopred nevyziadal."

Zakon o reklame c.147/2001 Z.z. v zneni neskorsich predpisov, konkretne §3 ods. 6 a 7: ,,(6) Reklama sa nesmie sirit automatickym telefonickym volacim systemom, telefaxom, elektronickou postou bez predchadzajuceho suhlasu ich uzivatela, ktory je prijemcom reklamy."

Directive 2002/58/EC of the European Parliament and of the Council
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

hojko napísal: Zakon o reklame c.147/2001 Z.z. v zneni neskorsich predpisov, konkretne §3 ods. 6 a 7: ,,(6) Reklama sa nesmie sirit automatickym telefonickym volacim systemom, telefaxom, elektronickou postou bez predchadzajuceho suhlasu ich uzivatela, ktory je prijemcom reklamy."
lol, v madarsku si takuto reklamu robili politicke strany a ich predsedovia pred volbami :lol: ale oni mozu mat ine zakony
asontragy
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa asontragy »

automaticky telefonny system hehe to mi pripomenulo simpsonovcov

a co sa spamu tyka... na gmaili po paru reportoch uz spam ani nevidim v hlavnom okne..no ked sa to vysplha tak na 300-400 kusov vymazem a idem dalej... alebo keby som nemal auto triedenie spamu tak by ma asi jhe - blo :)
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Suhlasim so ZAPom. Cez Gmail skutocne prejde tak jeden az dva spamy za mesiac. Vtedy vynimocne vleziem do web rozhrania a reportnem to ako spam.
Neviem, ako tie spamy rozlisuju, ale kedze su taki efektivni, tak to vyzera, ze tam sedia ludia a kontroluju kazdy jeden e-mail, ktory bol reportnuty, ze ci to je spam alebo nie a podla toho potom nastavuju filter pre vsetky schranky globalne.
To, ze legitimna sprava bola oznacena ako spam, sa mi s gmailom stalo len raz, a to islo o e-mail s registracnymi udajmi na jednu zahranicnu stranku. Kedze som tu spravu ocakaval, tak som vedel, ze sa mam kuknut do spamu. Ale ktovie, co by sa stalo s takou spravou, ktoru by som neocakaval, asi by skoncila v spame, lebo tam sa ja nikdy nepozeram.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

Denne mi pride minimalne 5 sprav-spamov. Ale dost zalezi aj od poskytovatela mailovej schranky- na centrum.sk toho chodi asi najviac.
Dokonca, do jednej schranky mi pravidelne chodia ponuky(v deisatkach) z jedneho nemeckeho bordelu....v zivote som na ich stranke nebol, neviem ako sa dostali k mojej adrese....
reno23
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reno23 »

mne ich chodilo denne aj 7-10 . Ale uz ani jeden, lebo som si nastavil filter . Schranku ma na poste
Napísať odpoveď