Problem AP

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
midnight_man
Guru
Guru

Problem AP

Príspevok od používateľa midnight_man »

tak chalani dneska som prisiel na to ze moje ap pri vacsom toku dat..sa odpoji...zmizne...nevidno ho v sietach..jedine ho vytiahnut zo zastrcky a znova S5--zistil som to v skole ked som chcel tahat...dalo to asi 600 kb...na minutku a potom dost....odpoji sa...a iba restart..doma ide v pohode..ale neprenasa viac ako 200 kb...znacka je lynksis...neviete niekdo co by s tym bolo? nestretol sa s tym niekdo? kamarat mi odporuca vymenit adapter..kedze nemam ani ja original.....za daky tvrdsi.....
marat01
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marat01 »

Ja som sa stretol na jednom AP so stratou konektivity a vtedy mi pomohla zmena firmware-u. Skus si ho upgradnut, mozno to pomoze
johno
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa johno »

skus sa pozret, ci nahodou nemas zapnuty watch dog ,,,,,,, mne to robilo tiez jedno AP, ale bolo v zaruke, tak ho reklamovali, moze to byt kludne chyba hardwaru
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

johno napísal:skus sa pozret, ci nahodou nemas zapnuty watch dog ,,,,,,, mne to robilo tiez jedno AP, ale bolo v zaruke, tak ho reklamovali, moze to byt kludne chyba hardwaru
watch dog to nema..jo skusim uprade
FoXo
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa FoXo »

alebo vymen cele zariadenie :) Ja tu znacku velmi v oblube nemam :javascript:emoticon :P
Napísať odpoveď