Preco je to tak?!
Ja väcsinou ked mi baba povie neviem tak to berem ako nie
.... jak jedna kamaratka co sa nie a nei rozhodnut ci pojde so mnou na tanecnu noo a tanecna sa blizila a ona len neviem neviem a uz som nemal na to nervy tak som jej napisal ze co keby rovno napisala ze nie a mam jasno
.... proste my sme asi viac na to ano nie .. oni vahaju su viac nerozhodne ani sami nevedia co chcu .. noo , ale i napriek tomu vsetkemu oni nevedia zit bez nas a my bez nich

-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
necital som to vsetko, lebo nevim o com to je, precital som prvych par postov a casto krat sa tam vyskytlo ze baby su svine ... ale pozor pani ! .. my niesme ? .. ruku na srdce a zauvazujte ci sa aj vam nestalo, ze ste proste nemali na svoju lasku naladu a nesli ste radsej na pivo, aj ked ju mate moooc radi ? ... mne ano ... a kazdemu zdravemu cloveku obcas musi takto "prepnut", lebo bez takchto chvilok by tie krasne neboli az take krasne
...
(( teda aby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu, tak ja som to pochopil tak ze ona ho nenechala kompletne, proste iba chcela zrelaxovat s kamaratkami - ak som to pochopil zle, tak sa omlúvám.))
(( teda aby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu, tak ja som to pochopil tak ze ona ho nenechala kompletne, proste iba chcela zrelaxovat s kamaratkami - ak som to pochopil zle, tak sa omlúvám.))