+ dnes mi zapojil chlap nový net asi za 0,5 min ... ja s kamarátom sme to nedokázali za 10 dní
+ boli sme si " pripiť " na zdravie bratrancovho novonarodeného syna
+ sestra má o mesiac porodiť ( malý už teraz má 3,5 kg )
- ako tak pozerám nič pútavé sa tu počas mojej absencie nestalo ( žiadne zlepšenie )
-zbytočné očakávanie
+haha prave som vstal a skolu mam az o dve hodiny
+super hodina tanecnej s pohodovimi holkami
-na zajtra mam vediet 120 novch nemeckych slovicok... je 20:45 a viem dve lebo to je ppci tazke... vy**bany nacisticky jazyk
- kopec kiksov v práci
- nie sú peniaze
- nemám čas na bike
- priateľka je zase za horami za dolami
- celý týždeň strašne odveci
-
-
.
.
. atď.. už aby bol aspoň víkend.
+odpovedal som z AJ ,nic som sa neucil, a nejakym extremnym luckom som schytal 1
+v celku v pohode den
-Paroš na NJ do mna napi*oval a povedal ze ma necha z NJ prepadnut, aj
ked minuly rok som mal na vysvecku 2
//btw chodim na gjgt v bb a kto pozna Parosa vie o com hovorim
- trojhodinové cviká biofyziky a vyučujúca zdvihli moju hladinu adrenalínu. Ten jej prejav, samé čechizmy a eee a neustále skúšanie, pretože nás chce motivovať pluskami a jednotkami Ako díky za takú motiváciu, veď sme na VŠ a nie na základke
+ som sa dozvedela, že zajtra asi zorganizujeme krúžkovicu v pomerne hojnej účasti
To sú vysokoškolské -ice - bunkovice, krúžkovice, izbovice, chodbovice, no jednoducho párty pomenované podľa toho, kto, s kým, kde za účelom sa zoznámenia Dobrá definícia, že?
+ dozvedel som sa, ze v sobotu vraj hra polemic v karlovke na hodoch (kde samozrejme budem)
- asi jedine co si tam kupim bude balik vreckoviek kedze som chory
bolek napísal:To sú vysokoškolské -ice - bunkovice, krúžkovice, izbovice, chodbovice, no jednoducho párty pomenované podľa toho, kto, s kým, kde za účelom sa zoznámenia Dobrá definícia, že?
okik kraaasna definicia(K+) moj brat teraz spominal ze tiez ide na nieco taketo a ze na druhy den ma matiku hned rano na nultej to bude vyzerat
Co mna dnes potesilo:
- podaril sa mi jeden projekt
- uz len 2x sa vydrichmem a pride domov "srdco mojo"
- celkom dobre som si zajazdil na jednej sympatickej audinke (A4 1.8T Aut.)
Co mna dnes nepotesilo:
- chyba mi moja laska
- buduci tyzden som cely v ESP
- odchadza fajn kolegyna