Ring TV
Ring TV
Pozerali ste to uz niekto?
Pozrel som si to par minut dva krat, v oboch pripadoch tam bola otazka o pocitani minci, nebolo jasne ci sa pocita hodnota ci pocet ci whatever, ked niekto povedal 14 minci, ta namalovana $%^&* co to moderovala odpovedala "nie, nie je to 14 KORUN". Videli ste tam aj niekoho vyhrat? To ze tam zavola XY ludi kym sa jeden "dovola" je mi jasne, nikdy som vsak nepocul spravnu odpoved, ajked padali cisla ktore som sam niekolko krat prepocital...
Disponuje niekto nejakymi interesantnymi vedomostami o takomto type sutazi? Vzdy ma totiz zaujimalo ako moze prejst do vysielania nieco takto trapne, zavadzajuce, amaterske "dielo"..
Pozrel som si to par minut dva krat, v oboch pripadoch tam bola otazka o pocitani minci, nebolo jasne ci sa pocita hodnota ci pocet ci whatever, ked niekto povedal 14 minci, ta namalovana $%^&* co to moderovala odpovedala "nie, nie je to 14 KORUN". Videli ste tam aj niekoho vyhrat? To ze tam zavola XY ludi kym sa jeden "dovola" je mi jasne, nikdy som vsak nepocul spravnu odpoved, ajked padali cisla ktore som sam niekolko krat prepocital...
Disponuje niekto nejakymi interesantnymi vedomostami o takomto type sutazi? Vzdy ma totiz zaujimalo ako moze prejst do vysielania nieco takto trapne, zavadzajuce, amaterske "dielo"..
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Ja som tú hlúposť zachytila raz cez víkend ráno. Najprv som pozerala, že o čo tam s tými mincami ide, lebo aj tá otázka bola naformulovaná tak, že nebolo jednoznačné, čo máš vlastne počítať. No a keďže moja zvedavosť sa dosť stupňovala, tak som to vydržala pozerať asi hodinu (!) a v závere som zistila, že sa počítali len nejaké platné mince.... Ale z toho miniatúrneho obrázku v TV sa nedalo rozoznať, ktoré mince sú ako tie platné... No proste, absolútne som nepochopila, na základe čoho dospeli k správnemu výsledku.
No a podľa mňa je to prvotriedna hovadina na pritiahnutie dôchodcov a ľudí, čo hrajú všetky tie masové hry v Novom Čase. Asi tam niekto pár korún aj vyhrá, ale zaujímalo by ma, koľko musel predtým investovať do telefonátu.
No a podľa mňa je to prvotriedna hovadina na pritiahnutie dôchodcov a ľudí, čo hrajú všetky tie masové hry v Novom Čase. Asi tam niekto pár korún aj vyhrá, ale zaujímalo by ma, koľko musel predtým investovať do telefonátu.
Tieto TV súťaže, kde oni "Vám ponúkajú veľa peniažkov za jednoduchú odpoveď na ešte ľahšiu otázku, stačí keď zavoláte ihneď" sú podľa mňa podvod.
Aj ten kto náhodou vyhrá je nastrčený...
Ja som to tiež s priateľkou vydržal pozerať asi hodinu, lebo by som asi nezaspal. No a Počítali sme to milionkát, nakoniec bola správna odpoveď tuším nejakých 6,50 čo z tých milión ľudí čo volali predtým sa ani nikto k tomu nepriblížil a vôbec mi to nedávalo zmysel, otázka bola nejasne položená, obrázok tiež čudný. A samozrejme vysvetlenie ani neprišlo.
Tak ale čo? Ľudia volajú a im pekne idú peniažky do kasičky.
No a k moderátorom, chudáci, musia robiť zo seba šašov neviem ako dlho, kým sú tam, samozrejme, že sú to profesionáli takže to asi aj tak vyzerá ako ten z TV nautik. "Hetero, všetkým nám je to známe"
Proste čistý afekt...
Aj ten kto náhodou vyhrá je nastrčený...
Ja som to tiež s priateľkou vydržal pozerať asi hodinu, lebo by som asi nezaspal. No a Počítali sme to milionkát, nakoniec bola správna odpoveď tuším nejakých 6,50 čo z tých milión ľudí čo volali predtým sa ani nikto k tomu nepriblížil a vôbec mi to nedávalo zmysel, otázka bola nejasne položená, obrázok tiež čudný. A samozrejme vysvetlenie ani neprišlo.
Tak ale čo? Ľudia volajú a im pekne idú peniažky do kasičky.
No a k moderátorom, chudáci, musia robiť zo seba šašov neviem ako dlho, kým sú tam, samozrejme, že sú to profesionáli takže to asi aj tak vyzerá ako ten z TV nautik. "Hetero, všetkým nám je to známe"
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
No takže mám tu jeden hlavolam z Ring TV. Poznáte to, niekto to tam uhadne a vy sa cudujete ako na to prisiel a nikto vam to nevysvetli preco to je prave tak....Ja by som na to celkom rada prišla.
V ZOO v rakúskom meste Pessau majú 130 zvierat. Deti majú najradšej ostronôžku. Nachádzajú sa tu aj zvieratá so všakovakými chuťami. Levica si napríklad pochutí na jahňacine, medvedica nepohrdne ani čučoriedkami.
Otázka znie : Koľko je tu zvierat?
Teta moderátorka nám pomohla že ostronôžka nie je zviera a že slovo "medvedica" si treba rozdelit na dve slova. Všimla som si napr. že zviera sa nachadza aj v slove "rakúskom" a "Pessau".
Koľko ich teda napočítate?
V ZOO v rakúskom meste Pessau majú 130 zvierat. Deti majú najradšej ostronôžku. Nachádzajú sa tu aj zvieratá so všakovakými chuťami. Levica si napríklad pochutí na jahňacine, medvedica nepohrdne ani čučoriedkami.
Otázka znie : Koľko je tu zvierat?
Teta moderátorka nám pomohla že ostronôžka nie je zviera a že slovo "medvedica" si treba rozdelit na dve slova. Všimla som si napr. že zviera sa nachadza aj v slove "rakúskom" a "Pessau".
Koľko ich teda napočítate?
áno , bolo to o platných minciach ( samozrejme je to čistý tip , o vedomostiach nemôže byť ani reči )zuzkazuzka napísal:a v závere som zistila, že sa počítali len nejaké platné mince....
Zo všetkých týchto súťaží ma najviac vytáčajú " moderátorky " nočnej šichty , ktoré sa vyhrážajú a vyhrážajú spôsobom - " to naozaj nikto nezavolá , tak ja idem preč , skutočne zbytočne tu budem "
toto ma tak neskutočne vytočí , ani neviem prečo , vlastne asi preto , že tam aj tak zostane ako taká puľka
jediný krát by som to vydržal pozerať pre tohto borca
-
Sagittarius
Guru
jamess: Súhlasím. Podľa je to podobné ako s tou hádankou: Prestav si, že si vodič autobusu, autobus ide z X do Y, v X nastúpi toľko ľudí, atď....Autobus dôjde do Y. A otázka: Koľko rokov má vodič autobusu. Jednoducho hovoriť toľko, aby dotyčný zabudol, čo bolo na začiatku...
A k takýmto súťažiam, je ich veľa, ide tam hlavne o to dobre zarobiť na naivných ľuďoch. Aj tak do štúdia púšťajú len zlomok z volajúcich alebo odlákavajú pozornosť divákov (napr. dajaká sa tam vyzlieka,...), atď., atď.
A to nielen u nás (Ring TV, Nautik (voľakedy dávali dokumentárne filmy - teraz tak raz za týždeň
), Markíza, Joj, ...), Česko (svojho času aj Galaxie Sport, ďalšie neviem, ale určite sú), Nemecko (DSF (kde dávajú viac takýchto súťaží ako špotu 
), 9Live (celý deň),...)
A k takýmto súťažiam, je ich veľa, ide tam hlavne o to dobre zarobiť na naivných ľuďoch. Aj tak do štúdia púšťajú len zlomok z volajúcich alebo odlákavajú pozornosť divákov (napr. dajaká sa tam vyzlieka,...), atď., atď.
A to nielen u nás (Ring TV, Nautik (voľakedy dávali dokumentárne filmy - teraz tak raz za týždeň
Presne tak. Tie výstupy moderátoriek sú najlepšieschw33k napísal:áno , bolo to o platných minciach ( samozrejme je to čistý tip , o vedomostiach nemôže byť ani reči )
Zo všetkých týchto súťaží ma najviac vytáčajú " moderátorky " nočnej šichty , ktoré sa vyhrážajú a vyhrážajú spôsobom - " to naozaj nikto nezavolá , tak ja idem preč , skutočne zbytočne tu budem "
toto ma tak neskutočne vytočí , ani neviem prečo , vlastne asi preto , že tam aj tak zostane ako taká puľka
jediný krát by som to vydržal pozerať pre tohto borca![]()
akoze to je uplny trapas...ked som si rano privstal niekedy cez prazdniny tak som to kukal....cely cas som pocital tie mince a ona na konci povie ze sa ratala iba prva, piata, osma, dvanasta a este nevim jaka minca vysledok vyjde 5,50 pricom vsetky mince davaju hodnotu 100 korun....su to uplne oje***...aj tie moderatorky su trosku cudne
na Nautiku aspon stale rozpravaju ale tu daco povie...pol hodinu ticho...zase nieco povie....to iste aj na MusicBoxe som raz videl taku sutaz....islo to asi hodinu...nikto nezavolal a moderator bol z tej hodiny asi 50 minut ticho..a to stacilo tam iba zavolat a povedat rozdiel medzi dvoma obrazkami...boli tam take 2 obrazky Tween-sok a na tom druhom obrazku mala jedna Tween-ska nakreslenu hrubu ciarnu na licy a davali za to 1000 SK + 6000 Sk premia