pfuhaPeky05 napísal:nemaju sponzorov ale maju hracov na to aby boli aj na vyssich prieckach ako na 8,9 priecke a aj dnes proti kezmarku to uzali
Slovnaft Extraliga 2007/08, 2008/09, 2009/10
Ja si myslím, že momentálne najlepší odchovanci sú z Trenčína, B. Bystrice a Zvolenahojko napísal:skypej: Neviem, nezaujima ma ziadny kosican alebo bratislavcan, ale tak zhruba: Kosice - Bicek, Nagy, Dravecky, Stana, Slovak, Svatos..
Bratislava - Halak, Kukumberg, Kapus, Podhradsky, Ruzicka, Cisar...
Aj ked to nie su vsetko velke mena, ale myslim, ze urcite vacsie ako tie spominane z Mikulasa.
Trenčín: Hossovci, Demitra, Gáborik
B.Bystrica: Budaj, Handzúš,
Zvolen: Országh, Zedník
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no ked spominas brankarov - Krizan ti asi nieco hovorihojko napísal:skypej: Neviem, nezaujima ma ziadny kosican alebo bratislavcan, ale tak zhruba: Kosice - Bicek, Nagy, Dravecky, Stana, Slovak, Svatos..
Bratislava - Halak, Kukumberg, Kapus, Podhradsky, Ruzicka, Cisar...
Aj ked to nie su vsetko velke mena, ale myslim, ze urcite vacsie ako tie spominane z Mikulasa.
bicek a jeho hra mi pripomina ako zensky hokej .. ale nic proti nemu
a ti ostatni okrem naga a svatosa myslim, ze hraju nejake europske ligy cize tiez sa neda hovorit o uplnych profikoch
ale tak si zober, ze nato ake je Mikulas male mesto, tak z neho vyslo vela dobrych hracov
-
skypej
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
no tak jednoznacne trencin kraluje .. ved to dokazuju aj extralige juniorov a tusim aj v doraste ..J.O.S.E napísal:Ja si myslím, že momentálne najlepší odchovanci sú z Trenčína, B. Bystrice a Zvolena
Trenčín: Hossovci, Demitra, Gáborik
B.Bystrica: Budaj, Handzúš,
Zvolen: Országh, Zedník
no bystrica az na tych dvoch nema z coho vyberat .. a handzus uz tiez nei je to co byvalo .. roky pomaly pribudaju
-
Sagittarius
Guru
Ale keby veľmi chcel, tak by mohol uviesť najznámejšie hráča z Liptova celej histórie, ktorým je Stanislav Gvoth alias Stan Mikita. Ja len pre odľahčenie.hojko napísal:Peky05: Dvoch dobrych hokejistov (Jurcina a Sejna) si dovolis oznacit ako "dost dobrych hokejistov"??? To si robis srandu???
http://sk.wikipedia.org/wiki/Stan_Mikita
-
Sagittarius
Guru
Viem, že vieš. To z Wikipedie bolo pre všetkých. Keď peky05 spomenul Liptovský Mikuláš som si spomenul, že Mikita je z nejakej dediny, ktorá bola zatopená pri stavbe Liptovskej Mary. Jasné Trenčín má jasne najviac najlepších odchovancov zo Slovenska a ešte aj odchovanci iných klubov hrali pred odchodom do NHL za Trenčín (Pálffy - Skalica, Šatan - Topoľčany a Demitra - Dubnica a zo starších Švehla, Cíger - Martin).hojko napísal:Sagittarius: Viem kto to je, ale zachadzat 50 rokov do historie kvoli jednemu hracovi je zbytocne. V tom pripade by som mohol oponovat mnozstvom majstrov sveta este v drese Cesko-Slovenka, ktori boli odchovancami v BA ci KE.
Slovan, resp. presnejšie Bratislava mala posledných dobrých asi Rusnáka a Pašeka a Košice ak nerátame Svatoša a Nagya, tak Lukáča a Libu, ktorí sú jedna generácia s Pašekom a Rusnákom, ale to bolo už dávno.
K dobrým odchovancom iných slovenských klubov, tak je to asi tak 50:50, Trenčín:Rest of Slovakia.