ahojte,mam vyssie spomenuty router a chcel by som vediet ake je tam defaultne meno a heslo na konfiguraciu cez webrozhranie.toto iste by som chcel vediet aj o routri vigor ktory ma WLAN v sebe tusim je/bol v ponuke tcomu ze ake je tam meno a heslo ku jeho nastavovany cez webrozhranie,na oboch by mali byt standartne nastavenia.dik.
do nastavení routra sa dostaneš cez web rozhranie (ja som mal login: user, heslo:user). wifi si zapneš takisto cez web rouhranie. celá problematika wifi je podľa mňa taká zložitá, že buď si poriadne preštuduj kompletnú príručku k routru alebo si to daj urobiť nejakému známemu. ak totiž nezabezpečíš sieť, nejaký trošku chytrejší človek sa napojí na teba bez väčších problémov...
no len taka drobnost: Vigor 2700 VoIP nema WiFi, Vigor 2700 WGST ju ma
do V2700WGST sa dostanes cez jeho IP 192.168.1.1, login admin, heslo admin, a tam vlavo mas ponuku, v nej si najdi bezdrotova LAN. Zobrazi sa ti nemu, kde mas vsetky potrebne nastavenia.
marat01 napísal:no len taka drobnost: Vigor 2700 VoIP nema WiFi, Vigor 2700 WGST ju ma
do V2700WGST sa dostanes cez jeho IP 192.168.1.1, login admin, heslo admin, a tam vlavo mas ponuku, v nej si najdi bezdrotova LAN. Zobrazi sa ti nemu, kde mas vsetky potrebne nastavenia.
a kto tvrdi ze Vigor 2700 VoIP ma WiFi ? to len taky detail,odporucam si citat prvy clanok dovtedy pokym ho nepochopis.