Neviete cez čo mam rozdeliť moj disk na partície ??? skusal som to cez program DiskDetector ale mam iba trail verziu a na tej sa da rozdelit najviac 7 GB ja by som potreboval aspon 70 GB
tebe nejde o problem ako taky ale o program ktory nemas full... bud si ho kup alebo zajdi hladat niekde na W*R*Z a pohladaj si partition magic... alebo.. si ho mozes rozdelit aj jednoducho cez Windows CD... pri instalacii Windowsu sa pyta co porobit s particiami.. ci ich nehat tak ako su alebo podelit.. a kam potom instalnut WIN
NO tak konečne som to spravil ale neviem prečo max velkost nového disku možem mať 39 GB ... celkovo som mal 111 GB a to som chcel rozdleliť tak aby bolo C: tam je win mal okolo 30 GB a zvišok D: tam by sli súbory ale teraz to mam iba 73 GB -C: a 38,5 GB - D: ......... Neviete čo teraz ???
jukel napísal:NO tak konečne som to spravil ale neviem prečo max velkost nového disku možem mať 39 GB ... celkovo som mal 111 GB a to som chcel rozdleliť tak aby bolo C: tam je win mal okolo 30 GB a zvišok D: tam by sli súbory ale teraz to mam iba 73 GB -C: a 38,5 GB - D: ......... Neviete čo teraz ???
Neviem preco to robi. Viem ze ked som instaloval linux, tak v partition manageri linux instalatoru som mohol oddelit vsetko volne miesto
priamo vo viste sa dalo len iste mnozstvo (uz neviem vobec kolko to bolo)