potreboval by som poradit ako dosiahnem takyto efekt v photosope ako som prilozil tu fotku v prilohe potrebujem radu lebo v photoshope som zaciatocnik iba.Samozrejme myslim z normlane odfotenej fotky.Za ardy dakujem
obraz/rezim/stupne sedi
nieco podobne
obraz/prispusobeni/odbarvit
potom si mozes doladit kontrast
obraz/prispusobeni/jas a kontrast napriklad to mas najjednoduchsie
ne su to kamarati a myslim ze nieje okmanipulovat s ich fotkami na cudzich forach bez ich suhlasu .
// Uplink - ok ok ale snad by sa patrilo aspon im napisat teda mna by osobne docela nasralo keby moja fotka (i ked som ju dal niekte inde ) objavila na uplne inom serveri ..
Kelko napísal:ne su to kamarati a myslim ze je pekne svinstvo manipulovat s ich fotkami na cudzich forach bez ich suhlasu
Asi nebudes "najrychlejsi" ze? . Tu fotku pouzil ako priklad, aby ukazal ludom na fore aky efekt chce dosiahnut. Myslim ze ma uplne niekde kto na tej fotke je a tak isto mi nieco hovori ze s nou nic nechce robit ...zaujima ho len efekt "zciernobielenia". Ked uz sme pri tom, ked sa Tvoji kamarati dali svoje podobizne do takej komunity ako je booom.sk myslim ze dalsie sirenie tej fotky u nas im nepride ako narusanie ich sukromia.
nesom si 100%-ne isty ale das Ctrl+U a tyhodi ti taku tablicku a tak si to doladujes. a ked vyberies moznost KOLORIZOVAT mozes upravovat aj farbu tej ciernobielej foto takze na konci moze byt napr cierno modra napr.