NHL (aktualne)

O športe...
Soviet
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

NO čo chlopy prípravné sú celkom vyrovnané až mi je to divnô :D
J.O.S.E
King
King

správa

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Soviet napísal:NO čo chlopy prípravné sú celkom vyrovnané až mi je to divnô :D
prečo divne :?: ved v prípravnych zápasoch dostavajú šancu predovšetkým mladí hráči ktorí bojujú o to aby hrali v prvom mužstve a tak nechavajú na ľade aj dušu ako sa hovori a preto su vyrovnane zápasy tí starší, ktorí majú miesto v základe iste častokrát vedú indiviuálne prípravy a nenastupujú v prípravnych zápasoch :wink:
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Re: správa

Príspevok od používateľa DonLuca »

J.O.S.E napísal:prečo divne :?: ved v prípravnych zápasoch dostavajú šancu predovšetkým mladí hráči ktorí bojujú o to aby hrali v prvom mužstve a tak nechavajú na ľade aj dušu ako sa hovori a preto su vyrovnane zápasy tí starší, ktorí majú miesto v základe iste častokrát vedú indiviuálne prípravy a nenastupujú v prípravnych zápasoch :wink:
Súhlasím s tebou, lenže ma serie, že tí mladí chalani tam nechajú všetko čo len dokážu, niekedy aj to čo nemozu a pride zaciatok ligy a len máááááááááloktorí si zahra v základe :?
J.O.S.E
King
King

DonLuca napísal:Súhlasím s tebou, lenže ma serie, že tí mladí chalani tam nechajú všetko čo len dokážu, niekedy aj to čo nemozu a pride zaciatok ligy a len máááááááááloktorí si zahra v základe :?
hej ja som fanda Colorada a prípravu veľmi dobre absolvujú mladí hráči ako T.J. Hensick, McLeoud, Finger, Cumiskey a si myslim, že si v základe ani všetci nezahrajú ale ľúto by mi bolo predovšetkým Hensicka ktorý hra neuveriteľne dobre boduje každý zápas, a Colorado pripravu zvláda čo sledujem už druhy rok veľmi dobre minulý iba jedna prehra z prípravy a aj teraz to vyzera dobre a príde uvod sezony prehrajú čo sa len bude dať a to preto lebo v príprave sa zohraju mladí novačikovia so skusenejšími a pri začčiatku ligy sa tieto utoky rozbiju to je smutne :) :?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

J.O.S.E napísal:hej ja som fanda Colorada a prípravu veľmi dobre absolvujú mladí hráči ako T.J. Hensick, McLeoud, Finger, Cumiskey a si myslim, že si v základe ani všetci nezahrajú ale ľúto by mi bolo predovšetkým Hensicka ktorý hra neuveriteľne dobre boduje každý zápas, a Colorado pripravu zvláda čo sledujem už druhy rok veľmi dobre minulý iba jedna prehra z prípravy a aj teraz to vyzera dobre a príde uvod sezony prehrajú čo sa len bude dať a to preto lebo v príprave sa zohraju mladí novačikovia so skusenejšími a pri začčiatku ligy sa tieto utoky rozbiju to je smutne :) :?
Presne ako si to napísal, tí trémeri si o sebe myslia, že akí su oni bohovia, keď majú hviezdy, lenže keď tie hviezdy si vedú individuálnu prípravu tak je nečudo, že to takto vyzerá na začiatku sezóny.... a mladým talentom sa zbytočne pretahuje ich talent so sezóny na sezónu. :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

DonLuca: Lenze hrac, ktory ma za sebou 10 sezon v NHL by si rad aj uzil domov a nie kysnut cele leto na letnej priprave v USA ci Kanade. Preto je dost zauzivany individualny trening a myslim, ze aj tak vsetci maju vlastneho trenera na kondicku, takze letna priprava v posilovni a pri sportoch moze byt este lepsie ako trenovat timovo. Hraci si dokazu vybavit treningy na lade s A muzstvom alebo juniorkou vo svojom meste, napokon je to dobra motivacia pre mladsich hracov, ked maju moznost potrenovat a zahrat si pripravne zapasy s hviezdami, napriklad Satan, Visnovsky, Demitra a podobne...
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:DonLuca: Lenze hrac, ktory ma za sebou 10 sezon v NHL by si rad aj uzil domov a nie kysnut cele leto na letnej priprave v USA ci Kanade. Preto je dost zauzivany individualny trening a myslim, ze aj tak vsetci maju vlastneho trenera na kondicku, takze letna priprava v posilovni a pri sportoch moze byt este lepsie ako trenovat timovo. Hraci si dokazu vybavit treningy na lade s A muzstvom alebo juniorkou vo svojom meste, napokon je to dobra motivacia pre mladsich hracov, ked maju moznost potrenovat a zahrat si pripravne zapasy s hviezdami, napriklad Satan, Visnovsky, Demitra a podobne...
V pohode hojko, ale vezmi, že na začiatku sezóny si bohužial s tými mladými hráčmi z A mužstva alebo juniorky, určite nezahrá.. a to sa hneď odzrkadlí v prvých zápasoch sezóny... a kým sa opät zohrajú so spoluhráčmi, tak to sú zbytočné stratené body, ktoré im v konečnom zúčtovaní možu velmi chýbat... :?
J.O.S.E
King
King

správa

hojko napísal:DonLuca: Lenze hrac, ktory ma za sebou 10 sezon v NHL by si rad aj uzil domov a nie kysnut cele leto na letnej priprave v USA ci Kanade. Preto je dost zauzivany individualny trening a myslim, ze aj tak vsetci maju vlastneho trenera na kondicku, takze letna priprava v posilovni a pri sportoch moze byt este lepsie ako trenovat timovo. Hraci si dokazu vybavit treningy na lade s A muzstvom alebo juniorkou vo svojom meste, napokon je to dobra motivacia pre mladsich hracov, ked maju moznost potrenovat a zahrat si pripravne zapasy s hviezdami, napriklad Satan, Visnovsky, Demitra a podobne...
maš pravdu, tí starší si chcu užiť svoje rodiny, a preto sa nezúčastnuju prípavy tak ako mladí a vedú individuálny trening. Ja si osobne myslím, že z tých starších hráčov ma najlepšiu kondiciu Joe Sakic /nie preto, že je to môj najobľubenejší hrač a môj vzor, ale preto akým nasadením absolvoval predovšetkým poslednu sezonu kedy zaznamenal 100 kanadských bodov - v porovnaní s nim sú napr. Šatan či iní veľmi zlé pripravení hrači a nemajú výdrž, nič v zlom samozrejme :) /

len mi vrtá v hlave taký Chris Chelios, ktorý ma tušímže 45 rokov a stále hra a my nevieme dokedy - tomu sa fakt čudujem, pretože ja byť na jeho mieste tak si chcem užiť asi manželku a deti a nie nahanať sa za pukom a každý den byť v inom štáte :wink:

btw. zajtra na TV JOJ zápas NHL L.A Kings verzus Anaheim Ducks /v akcii samozrejme aj Slováci/ :wink: sa teším na tento zápas, si myslím, že aj George Parros by sa mohol pobiť aby bol pekný zápas a určite sa niečo prichysta ved sa patri ked sa hra v Rakúsku a bitky najviac priťahujú divakov :)

žiaľ jedná smutna správa: Boris Valábik začne sezonu na farme ach to je ale škoda a čítal som članky že začne konečne prvú sezonu v NHL :?
Soviet
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Soviet »

Hmm tak zaujímavý štart sezóny v Európe :D
Najprv Los Angels 4:1 Anaheim
a dnes Anaheim 4:1 Los Angels

Som zvedavý na ostatné zápasy v Canade :)
J.O.S.E
King
King

správa

Soviet napísal:Hmm tak zaujímavý štart sezóny v Európe :D
Najprv Los Angels 4:1 Anaheim
a dnes Anaheim 4:1 Los Angels

Som zvedavý na ostatné zápasy v Canade :)
no neviem ako ty ale ja som tie zápasy sledoval v TV a poviem ti že bolo na čo sa dívať najmä v druhom zápase, ked sa pre divákov pobil Georges Parros s Scottom Thornthonom - to ma najviac zaujalo ako aj všetkých divákov v O2 arene v Londýne a samozrejme aj dobrý hokej z našich najlepšim hráčom jednoznačne Lubo Višnovský ktorý hral neuveritelne a všetko vybehal a hral naozaj dobre klobúk dolu
miso2911
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa miso2911 »

ludia natipoval som na zapas minessota : chicago dal som 600sk na minesotu je doma myslite si ze vyhra? dufam ze maja gaborik da nejaky golik ale teraz mi je to vlastne jedno kto ho da len dufam ze vyhraju....teraz hrali spolu aj pripravny zapas a vyhrali 5:2 a este hraju aj doma tak mohlo by to vyjst kurz na minestu bol 1,83
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Peky05 »

Jaroslav Halak ide naspet na farmu skoda :(
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Peky05 napísal:Jaroslav Halak ide naspet na farmu skoda :(
Aj Zagrapana poslali v Buffale na farmu, coz je myslim este vacsia skoda nez Halak
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Demitra a Chara budu kapitani vo svojich timoch.Ze vraj Demitru to prekvapilo.Ale mna ani velmi ne lebo podava dobre vykony.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Byt kapitanom ani tak nie je o vykonoch, hrac musi mat prehlad, skusenosti a v NHL samozrejme aj dobru anglictinu. To, ze mal byt kapitanom tusim Crosby povazujem za obycajny reklamny tah, pretoze na to, aby bol kapitanom ma odohrane strasne malo. Ide skor o reklamnu kampan, kedze je v Kanade velmi oblubeny a jeho veci idu na predaj velmi kvalitne, navyse zmluva s firmou Nike mu dava viacej penazi ako dostava plat vo svojom time.
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

hojko napísal:Byt kapitanom ani tak nie je o vykonoch, hrac musi mat prehlad, skusenosti a v NHL samozrejme aj dobru anglictinu. To, ze mal byt kapitanom tusim Crosby povazujem za obycajny reklamny tah, pretoze na to, aby bol kapitanom ma odohrane strasne malo. Ide skor o reklamnu kampan, kedze je v Kanade velmi oblubeny a jeho veci idu na predaj velmi kvalitne, navyse zmluva s firmou Nike mu dava viacej penazi ako dostava plat vo svojom time.
mas pravdu ale podla mna to neni v demitrovom pripade
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

V Minnesote kapitani rotuju kazdy mesiac, takze to za prave kapitanstvo nepovazujem ;-)
J.O.S.E
King
King

správa

miso2911 napísal:ludia natipoval som na zapas minessota : chicago dal som 600sk na minesotu je doma myslite si ze vyhra? dufam ze maja gaborik da nejaky golik ale teraz mi je to vlastne jedno kto ho da len dufam ze vyhraju....teraz hrali spolu aj pripravny zapas a vyhrali 5:2 a este hraju aj doma tak mohlo by to vyjst kurz na minestu bol 1,83
teoretický prečo nie, ale minnesota je defenzívne mužstvo a nebude sa hrnuť do útočenia a chicago môže prekvapiť lebo majú mladých hráčov na súpiske a 1. draftu Kane sa bude chcieť ukázať a dokázať prečo je jedotkou draftu on. ja si skôr myslím, že zápas bude vyrovnani a môže byť tak že minnesota bud vyhraje alebo v riadnom hracom čase remizuje ale prehru minnesoty nepredpokladám,

viac ma zaujíma zápas Colorado - Dallas tam ako tradične bude remíza, ved už dva roky tieto mužstva začínajú spolu sezonu a vždy bola remíza minulý rok 2:2 a to Colorado už v tretej tretine vyhravalo 2:0 a stihli to pobabrať :)
J.O.S.E
King
King

správa

Zoznam Slovákov na štarte 90. ročníka NHL:
Atlanta - Marián Hossa
Boston - Zdeno Chára
Buffalo - (Andrej Sekera)
Colorado - Peter Budaj, Marek Svatoš
Detroit - Tomáš Kopecký
Florida - Branislav Mezei, Jozef Stümpel, Richard Zedník
LA - Ľubomír Višňovský, Michal Handzuš, Ladislav Nagy
Minnesota - Pavol Demitra, Marián Gáborík, Branko Radivojevič
NY Islanders - Miroslav Šatan
NY Rangers - Marcel Hossa
Ottawa - Andrej Meszároš
Philadelphia - (Štefan Ružička)
Washington - Milan Jurčina

si myslím, že 20 je dosť male číslo a nikto z mladých hráčov sa prakticky nepresadil v príprave čo si o tom myslíte :?: :)
Peky05
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

no podla mna 20 je nic moc.A mlady hraci sa podla mna este len presadia lebo ked dajaky hrac bude vaznejsie zraneny a povolaju prave slovaka tak potom moze ukazat co je v nom a zostat v prvom muzstve.
Napísať odpoveď