kamarat pouziva ked sa baby odzeraju po okolí- zgúňajú,zgúňajú larvy
alebo raz som zapotil namiesto olivovy olej-palivovy olej no a doterz si robia srandu z toho alebo kamos povedal kamoske na jednej ozran party ze jej strci flasku niekam kde sa jej to pacit nebude a ona na to "ze ako vies"
Ked idem s kamosom zo skoly tak vzdi zapoti ked ideme do druhej strani ze daj blinker abo nadejdzem a ked ide nieaki kamion tak mu vzdi pozdravi a to preto lebo on chce robit v takej firme hudos je to preprava kamionami
Dnes na kurze prvej pomoci nám vysvetľovali, kedy môžme odmietnuť dať prvú pomoc a pýtal sa, že podľa čoho by sme mi dávali. A kamarát zadrel pozrel by som sa na babu, či je pekná alebo nie a podľa toho
bolek napísal:Dnes na kurze prvej pomoci nám vysvetľovali, kedy môžme odmietnuť dať prvú pomoc a pýtal sa, že podľa čoho by sme mi dávali. A kamarát zadrel pozrel by som sa na babu, či je pekná alebo nie a podľa toho
nam raz ukazovali maleho chlapca po popaleni a na trupe mal umelu kozu, vyzeralo to akoby taka siet. a spoluziak do toho zadrel: to mu asi babicka uplietla ono to je smutne, ale vtedy sme sa po zemi valali. alebo na chemii na labakoch baby stihli urobit pokus skor a asistentka taka ze no vyborne, to preto lebo zeny vedia viac veci naraz robit. a jeden chalan na to: ano, to poznam, vola sa to multitasking
Ako my sme sa dnes tiež šúľali na tej 1. pomoci. Ma práve napadlo, ako nám vravel, že kedysi, aby jazyk nezapadol sa nejako prichytával tým, že sa prepichol a pod a kamoška mu na to, to mal hneď ako piercing
Uz si presne nespominam ale u nas v partii je su dvaja chalani a vzdy ked sme na nejakej party a robia tam blbosti a baby nad nimi iba krutia hlavou tak vzdy povedia no a ? ja som moralna svina a on je ta perverzna svina . Heh ... ale proste niečo v tom zmysle ....