Cawes. Takze mame skoncil pausal a ma zvysny telefon Motorolu L6, ktoru cem ja namiesto môjho. Problem je v tom ze ona mala pausal od , ale ja som fanusik . Telefon je blokovany a ja si tam nemozem hodit kartu od orange ... Neviete ako ju odblokujem??? Nece sa mi akosi davat 400sk do servisu. Prosim pomoc
Monako2 napísal:vravel mi to kamarat z t-mobilu, ale to sme pili tak to aj tak ber
ok ... mne zas kasmos vravel ze ked cel odblokovat SE k750i, lebo bol z irska, tak platil 400sk. No ale zase druhy kamos daval iba 200. Pokial to bude 200 tak to je poho. Ale ja som chcel doma a sam ... Takze nikto nic?
doma to neodblokujes. potrebujes na to kabel, ktory stoji viac ako odblokovanie
oni to blokovanie vysvetluju tym, aby im zakaznici platili faktury aj ked tomu nechapem, ale ze sa to ma zmenit a mobily nebudu blokovane vobec.
Monako2 napísal:doma to neodblokujes. potrebujes na to kabel, ktory stoji viac ako odblokovanie
oni to blokovanie vysvetluju tym, aby im zakaznici platili faktury aj ked tomu nechapem, ale ze sa to ma zmenit a mobily nebudu blokovane vobec.
no nieje to take hrozne, len treba spravny soft ... ja som doma prepaloval telefony siemens... nieje to take hrozne aaaa myslim ze Motorola L6 sa robi cez mini USB. AAAA Bolo by dobre keby sa telefony neblokovali.