Quake III ako hrat po sieti

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Ykso
Medium Expert
Medium Expert

Quake III ako hrat po sieti

Príspevok od používateľa Ykso »

ahojte

chcel by som sa opytat ako a co nastavit aby sme s kamosom vedeli hrat cez internet Quake III arena.

Nikdy som to nenastavoval a skusali sme uz viacej nastaveni ale nevieme sa dostat spolu do jednej hry-len dvaja proti sebe.
Je to vobec mozne? nikdy som to takto nehral cez net tak neviem ako to vsetko nastavit a vytvorit. V menu ked dam ze cez "internet" vidim kopec serverov a hier, my vsak chceme hrat len 2 ja proti sebe.

ta verzia je nejaka cracknuta uz aby sa dalo hrat cez net

dakujem za kazdu radu
mathev
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: Quake III ako hrat po sieti

Príspevok od používateľa mathev »

Ykso napísal:ahojte

chcel by som sa opytat ako a co nastavit aby sme s kamosom vedeli hrat cez internet Quake III arena.

Nikdy som to nenastavoval a skusali sme uz viacej nastaveni ale nevieme sa dostat spolu do jednej hry-len dvaja proti sebe.
Je to vobec mozne? nikdy som to takto nehral cez net tak neviem ako to vsetko nastavit a vytvorit. V menu ked dam ze cez "internet" vidim kopec serverov a hier, my vsak chceme hrat len 2 ja proti sebe.

ta verzia je nejaka cracknuta uz aby sa dalo hrat cez net

dakujem za kazdu radu
najjednoduchsie pre vas bude ked sa to zahrate cez hamachi.. ked chcete hrat len 2 ja
Ykso
Medium Expert
Medium Expert

dakujem, uz som to nasiel, idem to vyskusat. :wink:
Ykso
Medium Expert
Medium Expert

Re: Quake III ako hrat po sieti

mathev napísal:najjednoduchsie pre vas bude ked sa to zahrate cez hamachi.. ked chcete hrat len 2 ja
no mame to nainstalovane ,aj ja aj kamarat,
avsak vobec nic cez to nejde. Neviem ci treba nastavovat aj nieco so sietami vo windowse alebo nie, ale na stranke hamachi pisu ze by malo ist aj zdielanie suborov atd. Nam toto nejde, a hry uz vobec.
Neviem ci postupujem spravne, vie niekto poradit ako to rozbehat?
Ja ho v hamachi mam aj on mna. Ked vsak v nejakej hre dam ja jeho ip a on moju nic sa nedeje. Skusame aj Colin mc rae rally II aj quake III arena a nic. Vsade to pyta aj cislo portu,tam treba zadavat ake ?

Vobec to nevyzera akoby bola vytvorena LAN

Diky za kazdu radu :wink:
Napísať odpoveď