LCD k Notebooku

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
hezo
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

LCD k Notebooku

Príspevok od používateľa hezo »

Potreboval by som radu, viem, že je tu veľa tém o LCD, ale potreboval by som konkrétnu radu, na čo by som si mal dávať pozor, keď chcem kúpiť LCD monitor, chcem ho používať ako externý monitor k notebooku (Toshiba A200-14). Využívať by som primárne na používanie SW a občas aj hry (NHL2008, BF2). Na NB mám GeForce 7300 Go.
Aké všetky rozlíšenia podporuje 22" monitor?
Konkrétne mám vyhliadnutý HP 22" w2207 http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;11550

Thx za všetky rady
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ked ti mozem odporucit, nekupuj LCD od HP. Mame ich v praci. Katastrofalne zobrazovanie ciernej.

Siahol by som asi po Samsungu.

Napriklad nieco taketo.
hezo
Darca
Darca

p4ra napísal:Ked ti mozem odporucit, nekupuj LCD od HP. Mame ich v praci. Katastrofalne zobrazovanie ciernej.

Siahol by som asi po Samsungu.

Napriklad nieco taketo.
Tiež som nemal v pláne HP. Ale prečítal som diskusiu na zive.sk a czechcomputer.cz a zevraj tato nova rada je good. tak nevem teraz :hmm:

aj ten samusng vyzera good, no musim pouvazovat
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ten Samsung mam doma. Kazdodenne pouzivanie. Hry (Americas Army, Counter-Strike, Tom Clancy's Rainbow Six: Las Vegas..) na rozliseniach 1280x960 a viac. Ziadny problem so zobrazovanim, skaredymi pixlami, ci skaredou ciernou farbou. Mozem len odporucit.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: LCD k Notebooku

Príspevok od používateľa mystique »

hezo napísal:Potreboval by som radu, viem, že je tu veľa tém o LCD, ale potreboval by som konkrétnu radu, na čo by som si mal dávať pozor, keď chcem kúpiť LCD monitor, chcem ho používať ako externý monitor k notebooku (Toshiba A200-14). Využívať by som primárne na používanie SW a občas aj hry (NHL2008, BF2). Na NB mám GeForce 7300 Go.
Aké všetky rozlíšenia podporuje 22" monitor?
Konkrétne mám vyhliadnutý HP 22" w2207 http://www.shark.sk/default.aspx?conten ... d_id;11550

Thx za všetky rady
zabudni ze na BF2 budes hrat vo vacsom rozliseni ako je 1024x768 low-medium :wink: K tvojej GF je aj 19" obrovsky luxus
hezo
Darca
Darca

Ok, takže som zmierený s tým, že hry hrávať nebudem.
Čiže ak budem ten monitor používať čisto na grafiku (Photoshop, 3D S max) a hudbu (Cubase, FL Studio). Filmy, internet, nemal by byť s tým problém dúfam...
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

19'' monitor nedoporucujem. Jeho rozlisenie je rovnake ako pri 17'' takze rozdiel vo velkosti pocitis tak, ze budes mat obrazove body vacsie, co pri hrach vypada niekedy naozaj hnusne. Ak uz vacsi monitor ako 17ku, tak 20tku s rozlisenim 1600x1200, prip. vyssie.
hezo
Darca
Darca

t0m4s3 napísal:19'' monitor nedoporucujem. Jeho rozlisenie je rovnake ako pri 17'' takze rozdiel vo velkosti pocitis tak, ze budes mat obrazove body vacsie, co pri hrach vypada niekedy naozaj hnusne. Ak uz vacsi monitor ako 17ku, tak 20tku s rozlisenim 1600x1200, prip. vyssie.
ja uvažujem o 22", hry teda nebudem hrat. mohlo byt všetko ist v pohode (filmy, programy, .. ?) ;)

thx
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Nevidim jediny dovod preco by to nemalo ist bez problemov
Napísať odpoveď