Clive Barker's Jericho
Clive Barker's Jericho
Co hovorite na demo?..Za mesiac je tu plna verzia a ja myslim ze sa je na co tesit:)
no skusil som demo, je to velmi kratke, grafika trosku divna, narocne na maximalne detaily je to dost ked to mne ide iba 30-45 fps
a este ked k tomu spustim 6x antialiasing tak 5fps..hmm ale asi aj tak skusim aj full verziu 
EDIT: este zostava na com som to hral: 6000+, X1950XT 256MB oc 635/1998, 2GB ram
EDIT: este zostava na com som to hral: 6000+, X1950XT 256MB oc 635/1998, 2GB ram
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
webmasterr
Medium Professional
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
Grosay
Star
- Kontaktovať používateľa:
Mam ju 3. den a velmi mi niecim pripomina Dark Messiah of Might&Magic. Nemozem si pomoct. A cakal som od Barkera nieco strasidelne. Ale zatial nic take nebadat. Zaujimave je prepinanie medzi postavami a sposob ozivovania je ako u SW: Republic Commando (spolubojovnici vas mozu ozivit). Nevravim, ze to nie je dobra hra, no nic prevratne som tam nenasiel. Ale fajn oddychovka. A jedna vec,ktora ma strasne serie,je zobrazovanie sipiek v scenach, kde sa podla nich maju stlacat tlacitka.Pride mi to velmi neprehladne, kedze sa zobrazuju po krajoch obrazovky. Mali to spravit ako vo Fahrenheit-ovi (zobrazenie v strede).
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
-
aquafresh1
Star
jasne, musis sa postavit dostredu na tu kocku, potom prikazom "1" posles alpha team na druhej strane na dalsi taky stvorec a prikazom "3" posles team omega na dalsi stvorec na druhej strane..
Ale kto poradi mne, ide o take decko pri konci, je v takej nepriestrelnej bubline a potom na nma posle take fialove svetielka a tie ma zabijaju- neviem sa proti tomu branit
aha pohodicka, prave som to presiel...

Ale kto poradi mne, ide o take decko pri konci, je v takej nepriestrelnej bubline a potom na nma posle take fialove svetielka a tie ma zabijaju- neviem sa proti tomu branit
aha pohodicka, prave som to presiel...
-
xJEDIKNIGHTx
Medium Star
akoze vam sa to paci.. sak to je maximalna pikovina... spolubojovnici su viac na obtiaz ak ona pomoc... ked na nas vybehne viac nepriatelov a hlavne ak su tam aj taky co vedia strielat tak konec... po chvilke sme vsetci mrtvy... neni sa ani kam skryt za nieco co vas ochrani pred ich strelbou... no proste maximalna blbost pre mna...dobre to bolo pokym kapitam nezomrel...potom ako sa zacalo dat hrat za hociktoreho z nich je to max blbost...