Čo ma dnes nahnevalo / Čo ma dnes potešilo
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
+ zlepsienie nalady ked mi mama surne volala ze sa so mnou musi porozpravat
.. pred tym ako som isel von som si pozeral eknihy na lamkach zastal som na marihuane uplne nahodou ..vypol som komp so zapnutou operou ..ona si ho zapla otvorila operu a hned knihy o marihuane
dosiel som domov a tazka prednaska o drogach.. viem neni to ftipne museli by ste zazit .D
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Shark NX
Addict
kinjeril Hlavu hore mozno len doslo k nejakemu nedorozumeniu ... Ked chces mozeme popisat na SS
Na brannom bolo bombovo ... Fakt taku prechadzku som potreboval.
To dnesne pocasie ma nasralo
V robote ma sef tak nasral ze som ho tam skoro zabil ... sedlak asi mu frajerka nedala
Jak som zramoval toho pripeceneho zajaca tak som musel zaviezt auto do servisu a poskodil mi zasran chladic Klimatizacneho Modulu 
Na brannom bolo bombovo ... Fakt taku prechadzku som potreboval.
To dnesne pocasie ma nasralo
V robote ma sef tak nasral ze som ho tam skoro zabil ... sedlak asi mu frajerka nedala
Jak som zramoval toho pripeceneho zajaca tak som musel zaviezt auto do servisu a poskodil mi zasran chladic Klimatizacneho Modulu +asi budem mat floorballovu brankarsku prilbu
+kedze su mi boyindoor-ove chranice male, kupim si vlastne
+do telocvicne na nasom byvalom gympli budu davat novu podlahu, bude to parada
+asi som zistil icq na jednu pohodovu slecnu zo SHS, zajtra jej napisem, bude prdel
-mrtvy som a mam toho na ucenie fakt mrte
-nasral ma kamarat-informatik, ked dnes zadrel, ze ma skolu iba v utorok na obed a v stredu doobeda
o druhom (pravnik) sa vyjadrovat ani nebudem 
+kedze su mi boyindoor-ove chranice male, kupim si vlastne
+do telocvicne na nasom byvalom gympli budu davat novu podlahu, bude to parada
+asi som zistil icq na jednu pohodovu slecnu zo SHS, zajtra jej napisem, bude prdel
-mrtvy som a mam toho na ucenie fakt mrte
-nasral ma kamarat-informatik, ked dnes zadrel, ze ma skolu iba v utorok na obed a v stredu doobeda
-
papillonbubu
Expert
+dnes nas bolo v nasej tried šesť, každy profesor odisiel ked to uvidel = uplne volny den
+ uplne brutalne som zmokol, aj ked na dazdi som bol asi iba pol minuty... ale nefim preco no zdvihlo mi to uplne naladu
+kamarat ma zoznamil s jednou kockou, teda kocka sa vlastne zoznamila somnou cez kamarata, co ma celkom tesi, uplne pohodka baba este k tomu aj pekna
-zatial ziadne a dufam, ze sa to nezmeni
+ uplne brutalne som zmokol, aj ked na dazdi som bol asi iba pol minuty... ale nefim preco no zdvihlo mi to uplne naladu
+kamarat ma zoznamil s jednou kockou, teda kocka sa vlastne zoznamila somnou cez kamarata, co ma celkom tesi, uplne pohodka baba este k tomu aj pekna
-zatial ziadne a dufam, ze sa to nezmeni
-
nejakymarko
Addict
+ jednotka z matiky....viac menej ocakavana
+ v skole nic extra...do pohody skolsky den
----- ten posrany dazt mi premocil celu tasku a vsetky zosity mokre len dufam ze nebudem musiet prepisovat a serie ma na to majma to ze si kupim tasku za 2tisicky v domienke ze znacka cena, hadam to nieco vydrzi....a ono to skoncilo takto....bieda
+ v skole nic extra...do pohody skolsky den
----- ten posrany dazt mi premocil celu tasku a vsetky zosity mokre len dufam ze nebudem musiet prepisovat a serie ma na to majma to ze si kupim tasku za 2tisicky v domienke ze znacka cena, hadam to nieco vydrzi....a ono to skoncilo takto....bieda
-
Tripmaster
Light Star
-
audiotrack
VIP