problem so zdielanim

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
ravanelli
Light Expert
Light Expert

problem so zdielanim

Príspevok od používateľa ravanelli »

caute,
mal som doma presietovany desktop PC s notbukom cez router, klasicka domaca siet MSHOME vsetko fungovalo jak ma, ale xcel som sa v skole s notbukom pripojit na internet cez wifi a musel som pomenit nejake nastavenia

Kód: Vybrať všetko

http://www.fmph.uniba.sk/index.php?id=360
a teraz ked otovrim Miesta v sieti a xcem sa dostat z PC do notbuku tak mi stale pise hlasku ze nobuk nieje pristupny a asi nemam pravo atd...
v ked si dam vlastnosti LAN v sietovych pripojeniach notebooku tak mi tam chyba zalozka autentifikcia ktora v PC je takze neviem kde mam zmenit tieto nastavenia pripadne ako maju tieto nastavenia vyzerat..nepamatam sa ake boli predtym kedze som ich menil cez Intel PRO/Set Wirless klienta (okno kde mi vypise najdene wifi siete)
viete mi niekto poradit???
vladino001
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa vladino001 »

Ty si sa v škole pripájal cez Wifi a doma si pripojeny cez kable? alebo ako? jake maš IP? niesu v kolízii? (prečital som to 3x aj ked sa mi moc nechcelo ale moc som toho nepochopil) :?
ravanelli
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa ravanelli »

v skole cez wifi a doma sa pripajam aj cez kabel aj cez wifi..obi dva PC su spojene cez router
IPcky v kolizii niesu kedze ich prideluje router 10.0.0.139, 10.0.0.140 atd..
problem je niekde v nastavniach autentifikacie lebo lebo obi dva pocitace su v sieti vidiet ale neda sa do nich dostat
ja som xcel len vediet kde sa daju menit vo winXP nejake sietove nastavnia lebo v Sietovych pripojeniach/Local area network Properties mi na notbuku chyba zalozka autentification ktora na PC je
ale to je uz jedno uz som to spravil
Napísať odpoveď