Chris Crocker
Chris Crocker
Taaakze, prezeral som si youtube a narazil som na video z nazvom Leave Britney Spears alone, kde dorevany transvestit obhajuje spominanu spevacku,... (staci napisat "alone" do prehladavaca youtube a mate to, uplne to valcuje cely youtube s tymto tipkom na cele) kto by nenasiel -
Videl som od neho viac videi, napriklad toto alebo toto ehm a pytam sa, ako je mozne ze takto naruseny tipek dostane vlastnu show, je pozvany do vela relaci a ma nieco coz 10 000 000 stiahnuti ??? kam to spejeme ??
Videl som od neho viac videi, napriklad toto alebo toto ehm a pytam sa, ako je mozne ze takto naruseny tipek dostane vlastnu show, je pozvany do vela relaci a ma nieco coz 10 000 000 stiahnuti ??? kam to spejeme ??
"Toto" nemozes nazyvat produktom, aj keby po tom slove nasledovalo "tucnej, zdrogovanej slapky co sa pocas tehotenstva zo srandy plieskala o stenu". To nieje produkt, to je nepodarok. Ale nie taky ako ked mas dvoch gumovych medvedikov zlepenych, taky co donuti firmu co ich vyraba skrachovat. "Toto" je spolocenska zumpa. "Toto" si zasluzi... uf uz som chcel napisat umriet... Zostanme pri tom, ze si to zasluzi prestat existovat, ehm.uplink napísal:ten chlapik je len produktom a odrazom doby bez pozlatka, tot sjo : )
Re: Chris Crocker
ľahko , stačí jeden človek na X fórach , napríklad ako ty , no a ten o ňom vytvorí rovno témumystique napísal:a pytam sa, ako je mozne ze takto naruseny tipek dostane vlastnu show, je pozvany do vela relaci a ma nieco coz 10 000 000 stiahnuti ???
to by mohlo vysvetlovat pocet stiahnuti, ale vlastna show a relacie ??????schw33k napísal:ľahko , stačí jeden človek na X fórach , napríklad ako ty , no a ten o ňom vytvorí rovno tému
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
kukam ze od 10 septembra tohto roku to ma 9,935,597 kuknuti
preboha skoro 10 milionov za 18 DNI.. tak to je neuveritelne.. ale tak ludia si to kopiruju cez net a staci ked to niekto lne odklikne a uz je tam 1 view
ale paci sa mi ze dokaze urobit toto
no zoberte si kto sa takto strapni z vas ?
omg on je gay.. no fuj dpc...
.. ok to je uz konec
preboha skoro 10 milionov za 18 DNI.. tak to je neuveritelne.. ale tak ludia si to kopiruju cez net a staci ked to niekto lne odklikne a uz je tam 1 view
ale paci sa mi ze dokaze urobit toto
no zoberte si kto sa takto strapni z vas ?
omg on je gay.. no fuj dpc...
.. ok to je uz konec
hejmystique napísal:to by mohlo vysvetlovat pocet stiahnuti, ale vlastna show a relacie ??????
masívna reklama , už len ty si ani za jeden celý deň spôsobil zatial 200 kliknutí na jeho videá ( keď predpokladáme , že 99,95% návštevníkov tejto témy si prezrie aspoň jedno jeho video )
a teraz si predstav jeho " reklamy " na nejakých obrovských fórach ...
počet prezretí rastie a následne sú zapojené ďalšie spoločnosti napr. TV v snahe zarobiť na niečom čo letí ( viď . dvaja japonci čo napodobňovali Backstreet boys - taktiež dostali vlastnú šou )
čo ja viem , ešte to môže byť spôsobené dobou , keď nejaký emo , bu*erant a pod. je pre niektorých byť in a pre niektorých hrozná sranda
a nakoniec je to šašo
podla mna ma nejake psychicke problemy a potreboval by cvokara. z takych ludi si netreba robit srandu, ale skor pomoct. ak by mu cvokar povedal, ze je OK, tak potom by som povedal, ze je to fakt kus debila. som tolerantny, ale taketo nieco by som teda nevystal keby to malo so mnou chodit do skoly alebo pracovat alebo hocico. to fakt nie. no ale ak je len psychicky prepnuty, tak nic sa neda robit a sup liecit. mozno by potom bol aj celkom normalny (i ked o tom aj ja pochybujem).