Tabula rasa
Mne sa klient tahal 400-500 kb/s. Cize to bolo v pohode. Celkovo ma tabula rasa zaujala. Je to predsa len nieco nove. A to je to co som si od toho sluboval. Vobec mi to nepripada linearne ako tu niekto spominal. Urite to nieje viac linearne ako napriklad WoW, Lineage a tak podobne.
Zatial som stale len recruit. Myslim ze lvl 5 ... ak sa nemylim tak na lvlu 10 je prestup do tier 2 povolani. Uz sa tesim
. Prave ma to disconnectlo. To je asi hlavny problem. Vdaka sprostym americanom ktory hraju 24/7 a nevedia co so sebou a pripajaju sa aj na europske servre ked im nahodou nejdu tie ich, europske servre celkom casto padaju.
Zatial som stale len recruit. Myslim ze lvl 5 ... ak sa nemylim tak na lvlu 10 je prestup do tier 2 povolani. Uz sa tesim
-
NuSuey
Professional
- Kontaktovať používateľa:
planujes za to aj platit potom? lebo za 5 eura si mozes preordernut .. ale potom budes si musiet kupit bud normal alebo digitalnu verziu TR a este subscription a ak budes mat teda 15 lvl do vydania a splnenia tych podmienok tak ti ostane postava vraj 
ale zase wipe .. newipe - ak ma zaujme tak hoc aj odznova by som siel..
ale netusim. kazdopadne dufam ze sa tam da nejak kecat a robit gildy alebo tak
sa uvidime teda mozno
ale netusim. kazdopadne dufam ze sa tam da nejak kecat a robit gildy alebo tak
Hej planujem si to kupit. Ako som vravel zrusil som kvoli tomu aj WoW account.NuSuey napísal:planujes za to aj platit potom? lebo za 5 eura si mozes preordernut .. ale potom budes si musiet kupit bud normal alebo digitalnu verziu TR a este subscription a ak budes mat teda 15 lvl do vydania a splnenia tych podmienok tak ti ostane postava vraj
ale netusim. kazdopadne dufam ze sa tam da nejak kecat a robit gildy alebo taksa uvidime teda mozno
"Guildy" sa tam daju robit. Lenze tu to ma nazov "clan". Stoji to 10000 kreditov a daju sa zalozit hned v tom prvom tabore vo wilderness. Neviem presne ako to v klane funguje lebo som to este neskusal. Ale predpokladam ze to bude nieco na styl guildy z WoWu. A kecat sa tam da normalne. Mas tam "general" chat.
Predobjednavat si to nebudem. Teraz to hram len tak na skusku. Odskusam viacero povolani a potom uvidim. Chcem novu postavu aj preto lebo 99% ludi zacne s novou postavou. A rad si to prejdem znovu.
Inak az teraz som lvl 5 predtym som bol 4. Uz niesom recruit vybral som si tier 1 povolanie "soldier". Chcem ist na snipera
-
webmasterr
Medium Professional
Tu si vytvor ucet:Storm Keeper napísal:Prosim vasklienta uz taham ale teraz ako si spravim accout? a kde? pls date mi linku na to lebo som to hladal a hovno som nasie
Kód: Vybrať všetko
https://secure.plaync.com/cgi-bin/plaync_login.pl?language=en-gb-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
nie hra bohuzial skoncila servery vypli (:blitzkrieg napísal:existuje ešte táto hra ? pretože som nenašiel ani officiálnu stránku ?