NuSuey napísal:nic take.. nech riesi LOIS ci ako sa to pise
zo zaciatku som bral tu lanu ze v pohode .. taka super kocka ale .. to ze je stale v takej pozicii ze ona je ta chudera a kazdy jej ublizuje.. bla bla .. stale o nu niekto musi bojovat
nepripada mi ze v nej je vela energie .. lois je toho pravy opak
lol ze vela energie...ja by som povedal ze ma energie az az...ale aky by to bol serial ...CK o Lanu bojuje cely serial a ani raz sa poriadne nedali dokopy...to by nebolo onoooo
ja to nemozem kukat..je to cele na hlavu...ten clark by potreboval asi "odbornu" pomoc lebo cely serial je o lane a o nom a fakt su viac os seba ako spolu..lebo vzdy ten chlap vykkti daku volovinu...och
Some fans have reported seeing an advertisement on Canada's SPACE Channel saying that Smallville Season 7 would begin on their station on September 23, four days before the U.S. premiere on Sept. 27.
Now it COULD be mistaken (after all, this is the same station that said Season 5 was the last)... but it could be for real. If true, we'll just have to be really jealous of our friends up North.
nebudem citat 17 stran tejto temy, tak mi vysvetlite o co tam ide pozeral som uz aj viac casti za sebou ale vobec som to nechapal, nejaky chlapec tam predvadza akesi futuristicke kusky ale nic viac...
pogooglis a najdes v skratke je to o tom, ze taky typek bol importovany na Zem a ma superturbo schopnosti a este je tam jedna dievcina, kvoli ktorej to kuka znacna cast ludi - Lana (kristin kreuk). velmi pekna, zachranuje ten serial podla mna...
nemam rad lanu najprv sa mi zdala nevinna pekna ale potom uz len .. zabrzdena.. nedokaze konat sama? musi cakat kym sa pohne clark?
lanu by som premenoval na laMu
sheep odporucam pozriet vseky epizody stoji to za cas
no hej, je taka trochu ako nesvojpravna obcas. no ale pozera sa na nu dobre a aj preto je to taky uspesny serial. celkovo je to taka oddychovka. ked to chodievalo este davnejsie, tak som to pozeral staaaale. taka rozpravka pre teenagerov
nejako sa tomu serialu nikto z fora nevenuje pricom mne sa KONECNE zacalo troska pacit (aspon trosku) hoci to jasne ze nedosahuje urovne HEROES alebo podobnych serialov..
SPOILERS ..
dost sa mi paci zatemnenie lany, fiha hned sa mi viac paci ked vidim tie vysledky toho.. tak tak prava luthorka ..
to neni pravda Lana nezomrela, ani nezomrie...
len neni pri vedomi, a ma nieco s ocami
Clark to vsetko vyriesi...
len skoda ze dalsia cast pojde az 17. aprila
zase zomrela????uz raz vyletela z autom do vzduchu ale to boli vtedy o*eby....som uz davno nepozeral ale ked bude vaic casu tak to dobehnem.....a hlavne ziadne spoilery