Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

Ke[N]dRoS napísal:cafte hladam mapu ktora je zamerana na bunnyhop. Vyzera asi tak ze cela mapa skoro pozostava s bedniciek ktore preskakujte a ked skocite tak sa prepadnu. xcem si zajumpovat ale nwm tu mapu nikde najst ( mal som ju len ja magor som ju vymazal )
su to hlavne mapy ktore sa zacinaju "kz" tu ti dam link na par map

Kód: Vybrať všetko

http://www.fpsbanana.com/maptypes/401
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Ke[N]dRoS napísal:cafte hladam mapu ktora je zamerana na bunnyhop. Vyzera asi tak ze cela mapa skoro pozostava s bedniciek ktore preskakujte a ked skocite tak sa prepadnu. xcem si zajumpovat ale nwm tu mapu nikde najst ( mal som ju len ja magor som ju vymazal )
http://www.xtreme-jumps.eu/news.php join the community :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

dnes som nasiel cheaty na nete a skusil som ich na jednom servery... akoze fakt sranda ked viete, vidite viac nez ostatny...... ale take cudne..... hral som s tym okolo 3 minut, a nikto neprisiel ze to mam(robil som sa ze som skill), da sa to dobre skryvat.... mal som skore okolo 25:1... a nie medzi nejakymi lamami.... uz to nepustim slubujem... :wink:
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa vivaSlovakia »

wolodo napísal:dnes som nasiel cheaty na nete a skusil som ich na jednom servery... akoze fakt sranda ked viete, vidite viac nez ostatny...... ale take cudne..... hral som s tym okolo 3 minut, a nikto neprisiel ze to mam(robil som sa ze som skill), da sa to dobre skryvat.... mal som skore okolo 25:1... a nie medzi nejakymi lamami.... uz to nepustim slubujem... :wink:
aj ja som sa niekedy takto zabaval, skusal...
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

cafet, pls ako si mozem nabindovat nejake veci?
hravam na servery s warcraft ft modom a chcel by som si bindnut nejake kuzla a shopmenu...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Theking napísal:cafet, pls ako si mozem nabindovat nejake veci?
hravam na servery s warcraft ft modom a chcel by som si bindnut nejake kuzla a shopmenu...
pokial sa dobre pamatam

bind "klavesa" "shopmenu"
bind "klavesa" "shopmen2"
bind "klavesa" "+power"

ale niesom si isty... uz som to dlho nehral :P
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:pokial sa dobre pamatam

bind "klavesa" "shopmenu"
bind "klavesa" "shopmen2"
bind "klavesa" "+power"

ale niesom si isty... uz som to dlho nehral :P
nemas pravdu bind power tam nieje, je tam napr bind "alt" ultimate a bind "klavesa" ability
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

compleX napísal:nemas pravdu bind power tam nieje, je tam napr bind "alt" ultimate a bind "klavesa" ability
nj... hovorim ze som to dlho nehral ... nepamatam si
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

:)
Obrázok
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

fruxo napísal:nj... hovorim ze som to dlho nehral ... nepamatam si
no ved ja ti zas nenadavam :)
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

no chlapci a ja kvoli takym ko*ot co skusaju mam potom ban na polke NS servrov na celom svete.... skrtil by som takych, a najlepsie ze unban sa nedava, proste ze mam smolu...
erik_tt
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erik_tt »

Ludia potreboval by som jednu vec script na bunny hop ma to niekto??sice ho viem ale nevyzera to tak pekne ako zo scriptom chcem to len skusit
blitzkrieg
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

www.fpsbanana.com tam je vsetko aj scripty
Thek_SVK
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

aaa chlapci pomozte...
stala sa mi taka divna vec - nabidnoval som si shopmenu a shopmenu2 na cislo 4,5 (na warcraft mod serve)
potom som vsak zistil, ze sice sa dsotanem do ponuky shopmenu, problem je v tom ze nemozem tlacidlami 4,5 volit mapy, a nemozem si dat ani ultimatku 4-kuzlo. Tak som to odbindoval prikazom unbind v konzole, shopmenu uz nereaguje, ale tie tlacidla ako keby uz boli nefunkcne...rpsote je volba mapy, mozem dat 1,2,3,6,7 ...5 a 6 na ktorym som mal nabidnovane shopmenu nefunguju...
pls - bud ako to napravit
alebo ako sa daju volit a vyberat veci inak ako cislami, bud v konzole alebo nejak inak...proste hlavne ma kaka ze si nemozem vziat ultimatku.

pershing napísal:no chlapci a ja kvoli takym kok**** co skusaju mam potom ban na polke NS servrov na celom svete.... skrtil by som takych, a najlepsie ze unban sa nedava, proste ze mam smolu...
mozes vysvetlit?

lebo kamos sa chcel pripojit na ffforce server a ze ma BAN...a to este CS po nete ani nehral....
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

Theking napísal:aaa chlapci pomozte...
stala sa mi taka divna vec - nabidnoval som si shopmenu a shopmenu2 na cislo 4,5 (na warcraft mod serve)
potom som vsak zistil, ze sice sa dsotanem do ponuky shopmenu, problem je v tom ze nemozem tlacidlami 4,5 volit mapy, a nemozem si dat ani ultimatku 4-kuzlo. Tak som to odbindoval prikazom unbind v konzole, shopmenu uz nereaguje, ale tie tlacidla ako keby uz boli nefunkcne...rpsote je volba mapy, mozem dat 1,2,3,6,7 ...5 a 6 na ktorym som mal nabidnovane shopmenu nefunguju...
pls - bud ako to napravit
alebo ako sa daju volit a vyberat veci inak ako cislami, bud v konzole alebo nejak inak...proste hlavne ma kaka ze si nemozem vziat ultimatku.

mozes vysvetlit?

lebo kamos sa chcel pripojit na ffforce server a ze ma BAN...a to este CS po nete ani nehral....
napis

bind "5" "slot5"
bind "6" "slot6"

:wink:
pershing
Guru
Guru

Theking: je to v tom ze ty mas sice pridelenu unikatnu IP, ale plati len v tej sieti tvojho providera, lenze ty vystupujes na nete pod inou, ktoru stebou zdielaju viacery, a tak ko*ot si pride na server pocheatovat, fasne permament BAN a ty mas proste "SMOLU". Nic v zlom ale bil by som tych koderov aj tych poje**** neochotnych adminov, aspon vidno ze csko hraju vacsinou hlupy ko*ot co nevedia naratat do 5 a potom to aj tak vyzera na forach, icq, servroch atd, plus dostavaju prava hocijaky ko*ot... hawk sry za nadavky :?
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

existuje nejaky script na vylepsenie nabijania a taktiez prepinania medzi zbranami?
Taktiez by som rad vedel ako sa da zrusit vlozeny script s nabindovanym klavesom ktory nechcem alebo nefunguje ako ma...
vivaSlovakia
Guru wannabe
Guru wannabe

dair napísal:existuje nejaky script na vylepsenie nabijania a taktiez prepinania medzi zbranami?
Taktiez by som rad vedel ako sa da zrusit vlozeny script s nabindovanym klavesom ktory nechcem alebo nefunguje ako ma...
napis co konkretne myslis pod "vylepsenim nabijania" a "prepinania medzi zbranami" ak to bude mozne tak ti ten script napisem ... len mi napis co pod tym myslis ..

ako zrusit bind ?

unbind "klavesa"

bind "klavesa" "povodna hodnota"
dair
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dair »

tak davnejsie bolo na csku (aspon sa mi mari) ze ked si nabil a prehodil si zbran a potom naspet tak uz si mal nabitu zbran. Teraz ked nabijas a prehodis zbran tak dokial nepockas celu sekvenciu nabijania tak ti zbran nenabije....
Chcel by som aby to fungovalo ako napr s tlmicom. Das ho nasadit, prehodis zbrane a naspet a uz ten tlmic mas....
pershing
Guru
Guru

nepojde to, a to stym tlmicom je blbost pretoze to skus zrobit na USP ci ti pojde strelat :)
mozno to tak slo na 1.5 ale to uz som dlho nehral lebo sa neviem napojit nikde...inak je to svanda nedate dakedy po nete? :P
Napísať odpoveď